- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
Аз ползвам Себорал Форте от 2 седмиции не ми е навредил изобщо.
FuCKkK13, каква марка е зехтинът ти?
^ дам,няма проблем.. а за тривитаминола - 2 пъти в седмицата маска най-много.. 3 по-добре не недей![]()
victoriassecret1 http://bezplatniobyavi.com/images/221123170011_02.jpg ето такъв.. гръцки е![]()
^ само че е малко по-скъп от другите.. това най-малкото шишенце беше около 8 лв.
Благодаря ви ^^
Хора много , Човеци малко !
Отдавна не съм си правила маски и мисля скоро пак за започна.
Не знам дали тук е мястото, но...имам къдрава коса с много голям обем. Какво да направя, за да не е толкова бухнала?!
Използвай балсам без отмиване, кристали или някакъв друг финиш - продукт.
^ нда.. или флуид на глис,а ако искаш да ти се оформят къдриците - активатор за къдрици или с някое масло,но само по краищата и то много много малко![]()
Може да има такъв въпрос и да ме овикате, ама може ли да ми препоръчате маска против омазняване. Преди не беше така, но от септември месец много бързо ми се омазнява косата, според моите виждания. Къпя я 3 седмично, на втория ден вечерта трябва да я измия пак. Не знам дали е нормално. Обемът й пада и дори да не е мазна седи гадно.
Последно редактирано от musshy : 01-07-2012 на 21:45
^ тогава кристали ! .. по повечко слагаш,но не чак да стои като мазна и всичко е 6![]()
ее не сме чак толкова лоши ;д ... ами щом ти е мазна косата маска с хума.. хумата е един от продуктите,който най-много изсушават.. можеш да си купиш някакво масло (бадемово,кокосово, от пшеничен зародиш) и да си правиш маска с маслото,жълтък,хума,ракия и оцет и мисля,че ще ти е добре.. а за обема - в момента може да е от времето..
^ забравих да кажа... задължително не си купувай шампоан за мазна косаще стане по-зле..
намазах се със зехтин и тривитаминол и ще стоя няколко часа![]()
някой днес ще си прави ли маска ?
еми аз вчера си купих хининова вода и :
1: тя има ли някакъв ефект , защото някои казват че помага зверски много ,а други - че въобще не сртува
2: откъде мога да си купя ТРИВИТАМИНОЛ , защото казват че се продава във ветеринарните аптеки и ако някой знае да каже къде се намират тези аптекимерси предварително :*
^1: ами точно това е,че на всеки действа различно.. пробвай.. ако до 2рия месец 3тия най-късно не видиш ефект значи не ти действа
2: дам,от ветеринарни аптеки.. и кажи от къде си,за да може да ти кажат къде има аптеки,но съм сиг. че ако се разходиш няма как да не откриеш някъде..
И аз ще си правя
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
^ каква маска ще си правиш ?
strawberry88
ох,забравих каква ти беше косичката,но ми звучи добре.. можеш да добавиш още една омазняваща съставка.. примерно зехтин ? мас?
musshy
ами зависи колко ти е дълга косата.. прецени си .. 1 жълтък,1-2 сп.л бадемово или друго масло (каквото прецениш да си купиш) 1сп.л. ракия 1сп.л. оцет и хума докато стане хомогенна смес.. г/д. 3 лъжици на тия пропорции мисля,че ще стигнат,но все пак.. и прецени колко гъсто искаш да ти е... аз примерно го правя (не ми е мазна косата,но добавям хума,за да е по-сгъстено) като сложа всички съставки и слагам хумата и бъркам хубаво (да няма цели топченца хума ами да е плътна смес) и като вдигна лъжицата да потече и да видя колко е гъсто ми е като Активията точно ! ;д;д;д // ох,какво обяснение.. Активия казах,за да имаш в представа аз колко гъсто го правя.. дано си разбрала нещо от чак смешното обяснение ;д![]()