.
Отговор в тема
Страница 62 от 108 ПървиПърви ... 125258596061626364656672 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 526 до 1 550 от общо 2699
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Green_bubble gum^^ Виж мнението
    FuCKkK13 еми аз съм от софия
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...8A%D0%B4%D0%B5

Banned Мега фен
    http://agrotexim.hit.bg/vet_pharmacy.html ето виж тук ..нз дали ще ти помогне (може да ти е далечко) но все пак..

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    Ако наистина срокът на годност на Тривитаминола е месец аз ползвах изтекъл от 1 година и имаше същия ефект като чисто нов Тъй че не се притеснявайте че ви е изтекъл срокът ..попринцип тривитаминолът е за овци . На тях им го инжектират и при тях е опасно ако срокът е минал но при нас момичетата ние си го мажем на главите и нама нищо опасно
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

Супер фен Аватара на lqlq89
    Сложих си тривитаминол, бадемово масло, масло от гроздови семки, екзементин Ц, оцет и ракия. Още малко ще постоя, за да ми станат 2 часа и влизам да си я мия. И пак ще си изплакна косата накрая с вода и оцет.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    ^ аз също съм се мазала с тривитаминол с изтекъл срок на годност и нищо ми нямаше,но все пак да не си правим такива експерименти..

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    Е да ,всеки си решава за себе си
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

FuCKkK13 aми да косата ми е дълга.. разбрах обяснението с Активията ;д .. мерси много, а и взех си бадемово масло. По-късно ще си я направя маската и ще видя кво ще се получи.

Повече от фен
    Според вас шампоанът или балсамът от една серия има по-голям ефект?

lqlq89, какво представлява Екзематин Ц, къде се продава и цена, ако може да кажеш.

^Ами чела съм,че шампоана и балсама може и да не са на една марка,но трябва да са с еднакво предназначение-за суха,мазна,права,къдрава коса и т.н.

Banned Мега фен
    ^ да,но няма как да се каже кое повече действа след като са с различни цели (ако ме разбирате)

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от taamara Виж мнението
    ^ Ти щеше да се подстригваш, какво стана?
    Еми само връхчетата си подстригвам,искам да ми се изравнят пластовете и тогава мисля да се направя на черта цялата коса.

А тривитамонила помага ли на косопада при мъжете?

Град
    Добрич
    Мама има много силен косопад .. кажете някой по-силничък шампоан до 20лв
    Последно редактирано от f2f : 01-09-2012 на 11:21

Цитирай Първоначално написано от f2f Виж мнението
    На мен този ми помогна,професионален е. http://makul-bg.com/index.php?page=s...mart&Itemid=79

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от f2f Виж мнението
    Може да пробва и с ампули на Денис. На мене ми помогнаха срещу косопада.

В четвъртък се боядисах и от тогава започнах да си втривам в косата хининова вода, 2 пъти дневно.
    Ще пробвам само с нея,да видя има ли ефект.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Banned Мега фен
    ^ добре,и после да кажеш !

иначе за ампулите- дам и баща ми е ползвал на Денис и му помогнаха.. с 3 ампули (слагаше ги по половин) т.е. 6 пъти и косопада изчезна..

за шампоана - http://apteka.framar.bg/30002089/%D1...#axzz1iySHU3mr би трябвало да помогне.. а ако си взима ампули денис може и шампоан Денис против косопад.. един бял с една жълта черта отстрани мисля,че беше..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FZ Виж мнението
    А тривитамонила помага ли на косопада при мъжете?
    по принцип помага и при косопад (на моя съученичка майка и го ползва точно с такава цел и само тривитаминол) но тъй като предполагам си с къса коса е по-добе да си купиш ампули против косопад (за мъже) ... ще ти мине до 2-3 седмици косопада.. или виж шампоаните по-горе,които дадох

Момичета,ползвали ли сте неутрализатор http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...р-1000ml.html ?

Banned Мега фен
    ^ не съм... за какво ти е ?

Гледам,че пише : "Възстановява тъкънта на косъма,придава мекота и блясък.Неутрализаторът се използва при всички операции-къдрене,изправяне или комбинирано оформяне",та се чудя дали е по-добър от термозащитния спрей.

Banned Мега фен
    ^ не знам,все пак термопродуктите са специални и са точно за това.. т.е. аз на продукти които имат повече от едно действие не вярвам мн мн, но пък може да е хубаво,а и на алфапарф продуктите са добри

Повече от фен Аватара на slun4o2
    Здравейте, момичета ! Искам да ви попитам , значи правя си тази маска за по-бърз растеж вече 2-ри месец , разлика не виждам : 2 суп. лъж. тривитаминол ,1суп. лъж. хининова вода, 1суп. лъж. водка - Стоиш 2 часа и отмиваш. През седмица я правя. Ако може да ми препоръчате някоя по-добра ! И А хининова вода мажа в корените след къпане.
    Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.

-------

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Маските мисля, че трябва да се правят по 2 пъти на седмица.
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Banned Мега фен
    ^ дам по 2 или 1 път в седмицата.. това,което ти правиш е само подхранване (пояснявам.. има маски,които се правят периодично примерно 1 път в месеца с цел поддържане и леко подхранване,но до там) за растеж ти трябва повечко упоритост и по-често клепотене .. .твоето до колкото разбрах е на 2 седмици един път т.е. в месеца 2 пъти - как искаш да видиш разлика ? ти за 2 месеца си си направила 4 маски (ако добре съм разбрала,ако не - извинявай )

Хей здравейте, тъй като тук се говори за коса искам да ви попитам за рождения си ден искам да си направя такава прическа http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater , http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater, знаете ли как мога да си я направя в домашни условия или трябва да се намеси и фризьор ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си