.
Отговор в тема
Страница 65 от 108 ПървиПърви ... 155561626364656667686975 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 601 до 1 625 от общо 2699
    мерси във вторник ще пробвам и 6те пи6а за резултата :*

Съжалявам, че отне толкова време, но чак сега успях да си направя косата с активатора на къдрици "Виктория"...Бях обещала снимка на косата ми без нищо и с активатора.
    http://prikachi.com/images/592/4270592A.jpg - естествена, без никакви продукти върху нея.По принцип не е така рошава, но там ме бяха "нападнали"
    С активатора "Виктория":
    http://prikachi.com/images/593/4270593T.jpg
    http://prikachi.com/images/594/4270594C.jpg

Лично аз съм доволна, направих се тази вечер, ще ви кажа дали е било в "нормален" вид сутринта :Д. Е, какво мислите?
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

мерси във вторник ще пробвам и 6те пи6а за резултата :*

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Аз да питам за преса за коса...Косата ми си е права, трябва ми преса за вафли единствено. Нямам намерение да я използвам всеки ден, само от време на време като ходя някъде. Каква бихте ми препоръчали? Някой момичета ми препоръчаха на елеком, а други казват, че тяхните са мн скапани...

Banned Мега фен
    ^ ами аз имам на сапир .. 4та година не е мръднала (пу пу ;д ) а и вече са по 20 лв.

Град
    Plovdiv
    Керамична ли е? Много ли ти гори косата?

Banned Мега фен
    ест. че е керамична.. аз железни честно казано скоро по магазините не съм видяла или просто не съм забелязала.. не мога да кажа дали ми гори косата мн защото я ползвам от септември по 1 път в седмицата..

^ Може ли снимка ?

Banned Мега фен

Град
    Plovdiv
    Това не е ли тази на елеком?

Banned Мега фен
    ^ елеком може да имат същата,но това е сапир.. или ако не е точно така изглежда,с 4 приставки е също/..

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    няма проблем,нали за това е темата ... като за начало спри толкова с пресата.. по-надолу в страницата има тема за прически в която наистина има доста свежи предложение - все ще си харесаш нещо.. гледай да я изправяш примерно 1 път в седмицата- мисля,че ще е по-добре.. купи си термопродукт ! (те са около 8-12лв.) така че не е много скъпо - алфапарф,сайъс,тафт... отиди в магазина и поразгледай + кристали,които предпазват от пресата.. казвам които,защото има и такива,които не предпазват - обратно на всеобщото грешно мислене (задължително отзаде да пише,че предпазват от топлинна обработка ! -или нещо подобно) ..купи си тривитаминол и бадемово масло като за начало.. щом ти се омазнява косата ще се наложи и хума да си купиш (тривитаминол -8лв.,бадемово масло -2-2.50,хума - зависи малка или голяма.. по-добре си купи голяма,идва по евтино - около 1.50-1.80) прави си маска с тривитаминол,бадемово масло,ракия,жълтък,кисело мляко и хума ! (щом ти е склонна към омазняване косата мисля,че е добре) .. ако ти е цъфнала косата можеш да идеш на фризьор,защото иначе няма да има смисъл от маските .. а и дори да не е ти препоръчвам да отидеш и да ти вземе само връхчетата колкото да ти се освежи косата и да започваш с грижите.. това е.. ако има нещо питай
    problem li 6te e ako smenq trivitaminola s hininowa woda ??/

Повече от фен
    Ще има ли някакъв ефект, ако се намажа само с мас, защото в момента нямам никакво масло под ръка?

Здравейте, аз не съм от София, но сега съм тук и се чудя дали има добри фризьорски салони на поносими цени?
    Бихте ли ми препоръчали нещо като за момче? Не искам обикновено подстригване а подкъсяване, изправяне и изтъняване, защото косата ми е много къдрева. Търсих някакви салони, но им изглеждаха само за жени и ме досрамя да вляза вътре. Благодаря предварително!

Имам права, дълга коса, тънък косъм, а косата ми изобщо не държи на прически, пък с каквото ще да я пръскам. Отива ми къдрава и начупена коса, а и имам нужда от разнообразие. Как, за бога, да се къдря, с какво, и какво да й слагам?

Голям фен Аватара на Glam0rous
    ^ С маша и много лак. Няма как да не седи.

napravih si maska (sun)
    1 jultuk huma bademovo maslo rakiq hininowa voda i 4ai i kiselo mlqko 4akam rezulata sled 1 4as

Banned Мега фен
    mik_i ами няма проблем,но няма да има чак такъв ефект (ако изобщо има ефект защото хининовата вода не на всеки действа,а и изтънява косъма)

ПИШИ НА КИРИЛИЦА !

victoriassecret1 - естествено.. мастта мн подхранва.. едно време повечето жени са се мажели само с мас

kamenski88
    ами за салони не знам.. по принцип почти във всички влизат и мъже (има и такива,които са само за мъже,но не мога да ти помогна) за това ти предлагам да отидеш в салона и да попиташ - едва ли ще е само за жени.. и тоя срам да се махне -жените обичат поддържани маже !!!

IGotTrouble
    виж има по-надолу тема за прически.. малко повечко стилизиращи продукти,защото има хора с твърд косъм,който наистина не се поддава лесно на обработка.. примерно можеш да се накъдриш с плитки като след баня (на влажна коса) слагаш обилно пияна и плетеш.. и разплиташ след като ти изсъхне косата - пръскаш с лак ако има нещо за дооправяне или ако мислиш,че е нужно и предполагам ще стои.. друг вариант е - пияна преди преса (къдрене с преса) и за финиш лак...можеш да се къдриш по много начини.. както казах виж в темата за прическите има доста начини за къдрене

трябваше с хининова защото, майка ми разбрала че е животински продукт и не ми дава :д какви други маски мога да си направя или разбрах че имало някакви ампули кои са най добрите ??? извинявам се за непрестанното писане но искам мн дълга коса за кратко време (и хубава)

че тривитаминола е животински продукт нали ?

Banned Мега фен
    ^ да,за животни е,но при тях се бие с инжекции,а ти само ще се мажеш.. и въпреки това послушай майка ти !

ампули можеш да си купиш от аптеката.. за растеж - има различни марки.. Денис,Ревалид и т.н. отиди в аптеката и им кажи да ти препоръчат от тези които имат и това е но те идват доста скъпичко.. и не прекалявай с маските,за да не се получи обратния ефект.. за дълга коса освен маски ти трябват доста голяма доза търпения + здравословно хранене..

Banned Мега фен
    ^ и един въпрос.. на колко си ?

на 13 :Д искам дълга косаааа имх хипер дълга до кръста и я подстригах (

растеше ми мн бързо но започнах да се мия с мн силни шампоани и се скапа тотално и сега смятам да си купя johnsuns baby и с него да се купя добре ли 6те е ???

Banned Мега фен
    ^ ами да,но не използвай него като си правиш маска,защото не отмива добре.. позната история ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си