.
Отговор в тема
Страница 66 от 108 ПървиПърви ... 165662636465666768697076 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 626 до 1 650 от общо 2699
    така купих си бадемово масло, хума и хининова вода всяка седмица ще си правя маски максимум по 2 пъти, ще си купя jonsons baby и термопродукт и кристали, записах си час за фризиъор, търенирам 3 пъти в седмицата по 2 ч и половина и не ям мазнотии и мн месо което значи че косата ми трябва да порасне доста скоро!!!
    от кое сте по доволни от Себорал Форте или Стимуланти на икаров???

Голям фен Аватара на Glam0rous
    По какъв начин неяденето на месо ще помогне?
    Ако ти е мазна бебешки шампоан няма да я измива много добре. По принцип може и да не е голям проблем. Обаче да се опиташ да измиеш мазна коса, намазана с масло и маска с бебешки шампоан не е добра идея. Вземи си за честа употреба някакъв.

Banned Мега фен
    ^ дам,аз това и казах.. като си прави маска да използва друг шампоан.. а иначе за себорал форте или стимуланта.. при всеки различно,но лично аз съм по-доволна от стимуланта...

ако се мн яде месо се забавя растежа на височина и предполагам и на коса (знам го от диетолог в дск)

^Тва трябва да се напише със златни букви някъде.....

Аз съм решила да си изсветлявам косата-на фризьор естествено. Това не е за в домашни условия. Моята е тъмно кафява, боядисвана преди 3-4 месеца черна, но боята се е поотмила. Попитах един уж добър фризьор и той ми каза,че с 1-2 обезцветявания може да се сложи светъл цвят. Много се чудя дали да поема риска. Малко ме е страх да не стана като лисица в главата. На някой от вас случвало ли се е?

Banned Мега фен
    ^ не съм се обезцветявала,но щом ще е при фризьор не се притеснявай.. а колкото до състоянието на косата.. няма да те лъжа.. ако косъма ти е дебел и здрав може да не си личи толкова,но ако имаш слаб косъм косата ти ще стане на.. да не казвам на какво,а и ще трябва нон стоп да се грижиш за нея + много масла,защото ще стане суха,изтощена.. не знам,това е твое решение,но ако ти е слаб косъма моя съвет е да не поемаш такъв риск,че като нищо от 2 обезцветявания + слаб косъм можеш да останеш без коса..

Banned Мега фен
    забравих.. на мен това ми е 2ра седмица без маски.. и още една и мисля да почвам със стимуланта,а днес ходих да си купувам розовото на Глис (флуида),но нямаше - имаше само черния,който го имам в нас (2ра опаковка) и червен за боядисана коса.. и ми казаха да изчакам до понеделник и понеделник ще си го купя

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    В началото на месеца бях писала, че съм се боядисала и от тогава започнах да втривам ежедневно хининова вода в косата си, когато имах време се е случвало и по 3 пъти на ден. Определено забелязвам ефект. Корените са ми излезнали и сякаш косата ми се пооправи малко. Явно наистина, за да има ефект се иска постоянство, защото преди като си купувах хининова вода, в повечето случаи я изхвърлях, защото ме мързеше да се мажа. : D
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Ох аз започвам пак с маските, че от тези изпити и целия този стрес, косата ми започна буквално на капе.. Иначе всяка вечер си слагам хининова вода на Мишел - започва да свършва и в близките 1-2 седмици ще ми трябва нова. Мисля, че има ефект от нея и мaй няма да я сменям.
    Взех си шампоан на Ducray, да видим дали ще помогне.
    Сериозно започнах да се замислям и за ампули. Бях ви чела и Денис май имаха повече прижърженички - някаква ориентировъчна цена на ампулите?
    Мисля да си взема и стимуланта на Икаров и да добавям от него в маските. В тях пък ще има зехтин, масло от жожоба и пшеничен зародиш, жълтък, мед, лимон, канела, кис. мляко и ракия. Да добавя ли и хининова вода? Мисля този път да преспивам с маската - само да не се появи обратния ефект
    И последно - Геритамин нео - видях, че сте доволни от него.
    Малко много процедури се събират, ама положението наистина е страшно, до сега никога не ми е опадала толкова. Според вас трябва ли да изключа нещо от гореспоменатите? (ох изморих се от писане.. )
    Последно редактирано от r0si : 01-19-2012 на 13:04
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Banned Мега фен
    ^ определено не трябва да ги ползваш всичките.. можеш да си купиш стимуланта и да го ползваш,когато почиваш от маските.. хининова вода може да слагаш в маските,но според мен няма много смисъл.. без това си слагаш лсед баня или там когато си слагаш.. по-добре си ползвай сега шампоана + ампули против косопад около 2 седмици и после можеш да спреш ампулите и да започнеш с маските,а като почиваш от маските да си слагаш стимуланта.. иначе хининовата вода си я ползвай постоянно.. колкото до добавки.. по мои лични наблюдения,а и по на други момичета те оказват повече влияние върху ноктите и кожата.. т.е. и върху косата,но за да видиш ефект само от добавки ще ти трябва поне година..

Banned Мега фен
    забравих.. цена на ампулите - 1.12-1.50 най-много..

Град
    Тези дни ще отида до аптеката да видим какви ще ми препоръчат и ги почваммм. Иначе днес ще си направя маска, но без стимуланта, че не ми остана време да си го взема.

Здравейте, искам да ви попитам как мога да се оттърва от мириса на цигари от косата...преди не ми е правило впечатление, но сега..издивявам, супер гадно мирише. Слагала съм хининова вода и спрейчетата на глис, ефект минимален, да не кажа никакъв. Помагайте ... Впрочем не съм пушачка, но приятелите ми пушат и няма как да ги карам да не пушат заради мен. Благоаря ви

На Ducray към шампоана (ако си взела Anaphase - за косопад) има таблетки Anacaps. Е, няма толкова добри! Аз имах жесток косопад и за два месеца с тях всичко се оправи, а имаше и полза за самото състояние на косата. Те са си специално за косопад, на нищо друго не действат, но си вършат работата! Мисля, че ако се навиеш да вземеш тях и шампоана, няма да имаш нужда от нищо друго, за да си решиш проблема.

Душът е единственото решение! ... моята по принцип също много се вмирисва на цигари, за това избягвам да съм в помещения, в които се пуши ... ужасно е ... и нищо не помага
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Град
    Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    На Ducray към шампоана (ако си взела Anaphase - за косопад) има таблетки Anacaps. Е, няма толкова добри! Аз имах жесток косопад и за два месеца с тях всичко се оправи, а имаше и полза за самото състояние на косата. Те са си специално за косопад, на нищо друго не действат, но си вършат работата! Мисля, че ако се навиеш да вземеш тях и шампоана, няма да имаш нужда от нищо друго, за да си решиш проблема.
    Да, този е шампоана - наистина е много добър, ползвала съм го вече 3 пъти и винаги ми помага. Скептично съм настроена към хапчетата - сигурно помагат, но не искам да ги пия. А друго от марката ползвала ли си ?

Шампоана и таблетките само. Дерматолог ми ги предписа след като пробвахме с Фитовал и не стана (пак шампоан и хапчета). Но положението беше много сериозно, оставаха ми по 100-200 косъма в ръката само ако си я прокарам през косата без да се реша, нищо. При ресане беше супер зле, направо на никой не го пожелавам. Друго което ползвах, но за кратко и не знам дали е дало ефект са ампулите на Ревалид. Обаче само цената си спомням - между 1-2 лева и че се слага на кожата на главата.
    Иначе ако се притесняваш от странични ефекти, поне при мен нямаше такива, не си спомням дали в листовката са споменати.
    Лично аз не ти препоръчвам да си правиш маски, понеже от маслата и тия неща често се получава точно косопад. Аз не бих рискувала.
    Последно редактирано от Glam0rous : 01-19-2012 на 22:29

Град
    Не, при мен косопада е от стрес, а и бях в почивка от маските, когато се появи. Питах за марката, защото до две-три седмица шампоана ще е подействал и искам да си взема друг пак на Ducray, но не за косопад, а нямам други наблюдения върху тази марка.

Недей да го спираш веднага щом видиш подобрение. Ползвай го докрай, за да не се възобнови. Иначе нямам наблюдения върху други техни шампоани, но не са ли всички терапевтични?

Супер фен Аватара на sladkalady
    ^Колко струват шампоана и таблетките?
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Град
    Glam0rous - бях разгледала в интернет и видях хидратищи. Иначе имам една емулсия за тяло за след плаж - 3 опаковки съм свършила вече и съм много доволна, изгорялото веднага спира да ме боли.
    sladkalady - шампоана си го взех за 22 лв. някъде, таблетките видях в интернет аптека, че бяха около 40лв.

Шампоана 20 и няколко - зависи от аптеката, а таблетките аз ги бях взела на някаква промоция. Две опаковки, за 2 месеца, за 60 лева.

Banned Мега фен
    момичета,темата замря .. някой да си прави днес или утре маска ?

бтв. аз съм в почивка от маските,но утре мисля да си намажа леко краищата със зехтин,че много взе да ми се заплита косата

И аз съм в почивка, днес само ще си мажа краищата със масло от пшеничен зародиш.
    Момиче ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си