- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
Момичета отдавна не съм писала и искам да Ви питам, понеже си взех Хининовия шампоан на Милва, тези, които сте го ползвали, забелязалили сте някаква промяна (дори и минимална) в дължината на косата ти?
Аз съм ползвала хининовия на Каси и останах доволна, мн бързо ми растеше косата, а и го редувах с друг
И аз съм използвала и този на Милва и на Каси, доволна съм- наистина расте по- бързо. Иначе и аз днес съм с маска, може би от месец не си бях правила- та сложих
жълтък, ракия, мед, бадемово масло, масло от пшеничен зародиш, мед, кисело мляко и кафе. Ще седя около 1 час и малко, за резултата знам, че ще е добър- след като се измия ще си направя и обливка с коприва.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
^ за хин. шампоан - аз ползвах,но не бях доволна защото ми заплиташе и изсушаваше много косата и го ползвах само 2-3 пъти така че не мога да изкажа мнение за растежа,но съм чувала,че на Каси е по-добър..
на мен вече ми мина 2рата седмица от почивката и другата седмица няма да правя и почвам... сега обаче ще си намажа само връхчетата с зехтин,а като излезна кристали + себорал форте в корените,защото мисля че вече трябваше да ми е понамалял косопада,а не е![]()
В зависимост от дължината на косата се взима кисело мляко. Към него се добавя чаена лъжичка сода за хляб и се разбърква старателно. Допълнителна екстра е добавянето на лимонов сок и разбит белтък. Сместа се нанася веднъж седмично на косата и се държи около 40 минути. Измива се само с вода, и то хладка, заради белтъка. намерих тази маска в един сайт да я пробвам ли? може ли да ми предложите и др маски за мазна коса плсс?!?!?
Здравейте сега си направих маска с Тривитаминол, мед, малко прясно мляко, малко лимонов сок, 1 яйце и една капсула Геритамин. Мисля да седя около 2 часа и да се изкъпя след това ще си сложа себорал форте в корените на косата.![]()
Също така от скоро започнах да пия Геритамин по 2 капсули на ден сутрин и вечер. Някой ползвал ли ги е ?![]()
^ ползвах,но от към коса не видях кой знае какъв ефект.. иначе аз изпих 2ра опаковка бирена мая.. сега може би 1 месец няма да пия и пак ще започна
mik_i
пиши на кирилица ! става тази маска за мазна коса,но не съм я пробвала,защото моята е нормална.. други маски за мазна коса са основно с жълтък и хума.. можеш да си направиш маска от хума,жълтък лимонов сок и някакво масло (кисело мляко по желание ;д ) ... можеш само от оцет и хума,която ще изсуши косата доста.. общо взето много са маските и трябва да прецениш според косата ти .. колко и трябва да я изсушиш.. защото ако правиш маска с хума и оцет примерно 1 месец по 2 пъти в седмицата косата ти ще стане много суха (ако е много мазна ще стане суха по краищата,което може да доведе и до цъфтеж) така че.. прецени сити най-добре си познаваш косата
![]()
Снощи си сложих по дължината на косата пшеничен зародиш, масло от жожоба и малко бадемово масло; стоях 2 часа и днес ми е много мекичка и лъскава.
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
момичета темата замря..а аз да ви се оплача нещо не мога да намеря розовото на Глис ..
http://www.ivis.bg/products_images/g...ir-400x400.jpg Някоя ползвала ли го е ? Имах жълтия, но ми свърши и мисля утре да си взема този![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
^ аз аз аз ! - ДОВОЛНА !![]()
Аз имам на Мишел и съм доволна.![]()
Мишел и Адда
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Някой да е ползвал шампоан "Тричуп"?
^ не,за какво искаш да го ползваш ?
За растеж най-вече. За първи път го виждам този шампоан и ми стана интересно.![]()
^ ами честно казано дори не съм го срещала,но може и да не съм го забелязала..
колко често мога да си слагам хининова вода, защото си слагам от моята след миене и няма голям резултат????
Аз си слагам всяка вечер преди лягане, понякога и сутрин, ако не ме мързи.Ти коя хининова вода си взе?
утре ще си взема, но досега ползвах на mishel нещо от сорта на hair care quinine water една червено-розоваr0si по колко см на месец ти расте косата ???
Ами всеки месец се постригвам и ми взима все по два-три пръста и три на горния пласт, че си харесвам дължината. Колко сантиметра точно - не знам, може би 2 или малко повече, но тя по принцип си ми расте бързо.
сложих си супер малко бадемово масло по краищата и ся косата ми е хипер якааа!!!! дано не се омазни!!