.
Отговор в тема
Страница 67 от 108 ПървиПърви ... 175763646566676869707177 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 651 до 1 675 от общо 2699
    Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Момичета отдавна не съм писала и искам да Ви питам, понеже си взех Хининовия шампоан на Милва, тези, които сте го ползвали, забелязалили сте някаква промяна (дори и минимална) в дължината на косата ти?

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Аз съм ползвала хининовия на Каси и останах доволна, мн бързо ми растеше косата, а и го редувах с друг

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от flowerlina Виж мнението
    Аз съм ползвала хининовия на Каси и останах доволна, мн бързо ми растеше косата, а и го редувах с друг
    И аз го използвах доста време и бях много доволна. За съжаление, напоследък го откривам доста трудно. Страшно доволна съм и от Хининовата вода на Каси. Днес започнах 3-то шишенце.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на mynichka
    И аз съм използвала и този на Милва и на Каси, доволна съм- наистина расте по- бързо. Иначе и аз днес съм с маска, може би от месец не си бях правила- та сложих
    жълтък, ракия, мед, бадемово масло, масло от пшеничен зародиш, мед, кисело мляко и кафе. Ще седя около 1 час и малко, за резултата знам, че ще е добър- след като се измия ще си направя и обливка с коприва.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Banned Мега фен
    ^ за хин. шампоан - аз ползвах,но не бях доволна защото ми заплиташе и изсушаваше много косата и го ползвах само 2-3 пъти така че не мога да изкажа мнение за растежа,но съм чувала,че на Каси е по-добър..

на мен вече ми мина 2рата седмица от почивката и другата седмица няма да правя и почвам... сега обаче ще си намажа само връхчетата с зехтин,а като излезна кристали + себорал форте в корените,защото мисля че вече трябваше да ми е понамалял косопада,а не е

maska za mazna kosa ???

В зависимост от дължината на косата се взима кисело мляко. Към него се добавя чаена лъжичка сода за хляб и се разбърква старателно. Допълнителна екстра е добавянето на лимонов сок и разбит белтък. Сместа се нанася веднъж седмично на косата и се държи около 40 минути. Измива се само с вода, и то хладка, заради белтъка. намерих тази маска в един сайт да я пробвам ли? може ли да ми предложите и др маски за мазна коса плсс?!?!?

Здравейте сега си направих маска с Тривитаминол, мед, малко прясно мляко, малко лимонов сок, 1 яйце и една капсула Геритамин. Мисля да седя около 2 часа и да се изкъпя след това ще си сложа себорал форте в корените на косата.

Също така от скоро започнах да пия Геритамин по 2 капсули на ден сутрин и вечер. Някой ползвал ли ги е ?

Banned Мега фен
    ^ ползвах,но от към коса не видях кой знае какъв ефект.. иначе аз изпих 2ра опаковка бирена мая.. сега може би 1 месец няма да пия и пак ще започна

mik_i
    пиши на кирилица ! става тази маска за мазна коса,но не съм я пробвала,защото моята е нормална.. други маски за мазна коса са основно с жълтък и хума.. можеш да си направиш маска от хума,жълтък лимонов сок и някакво масло (кисело мляко по желание ;д ) ... можеш само от оцет и хума,която ще изсуши косата доста.. общо взето много са маските и трябва да прецениш според косата ти .. колко и трябва да я изсушиш.. защото ако правиш маска с хума и оцет примерно 1 месец по 2 пъти в седмицата косата ти ще стане много суха (ако е много мазна ще стане суха по краищата,което може да доведе и до цъфтеж) така че.. прецени си ти най-добре си познаваш косата

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Снощи си сложих по дължината на косата пшеничен зародиш, масло от жожоба и малко бадемово масло; стоях 2 часа и днес ми е много мекичка и лъскава.
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Banned Мега фен
    момичета темата замря..а аз да ви се оплача нещо не мога да намеря розовото на Глис ..

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    http://www.ivis.bg/products_images/g...ir-400x400.jpg Някоя ползвала ли го е ? Имах жълтия, но ми свърши и мисля утре да си взема този
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Banned Мега фен
    ^ аз аз аз ! - ДОВОЛНА !

трябва ми нова хининова вода от коя сте най-доволни???

Град
    Аз имам на Мишел и съм доволна.

Мишел и Адда
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Повече от фен
    Някой да е ползвал шампоан "Тричуп"?

Banned Мега фен
    ^ не,за какво искаш да го ползваш ?

Повече от фен
    За растеж най-вече. За първи път го виждам този шампоан и ми стана интересно.

Banned Мега фен
    ^ ами честно казано дори не съм го срещала,но може и да не съм го забелязала..

колко често мога да си слагам хининова вода, защото си слагам от моята след миене и няма голям резултат????

Град
    Аз си слагам всяка вечер преди лягане, понякога и сутрин, ако не ме мързи. Ти коя хининова вода си взе?

утре ще си взема, но досега ползвах на mishel нещо от сорта на hair care quinine water една червено-розова r0si по колко см на месец ти расте косата ???

Град
    Ами всеки месец се постригвам и ми взима все по два-три пръста и три на горния пласт, че си харесвам дължината. Колко сантиметра точно - не знам, може би 2 или малко повече, но тя по принцип си ми расте бързо.

сложих си супер малко бадемово масло по краищата и ся косата ми е хипер якааа!!!! дано не се омазни!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си