.
Отговор в тема
Страница 68 от 108 ПървиПърви ... 185864656667686970717278 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 676 до 1 700 от общо 2699
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от r0si Виж мнението
    Аз си слагам всяка вечер преди лягане, понякога и сутрин, ако не ме мързи. Ти коя хининова вода си взе?
    Не ти ли се омазнява така o.O ..аз спрях да ползвам хининова вода,защото мн бързо ми се омазняше косата. ...

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    По-скоро ми я изсушава и имам чувството, че някак си я изтънява. Коя хининова вода ти омазняваше косата и доволна ли беше от нея?
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    ^ омазнява я понеже вътре има силикон и като се сложи близо до кожата (което не е много хубаво), става мазничко. В състава като има dimethicone или нещо подобно, завършващо на cone - значи е силикон.

Цитирай Първоначално написано от r0si Виж мнението
    По-скоро ми я изсушава и имам чувството, че някак си я изтънява. Коя хининова вода ти омазняваше косата и доволна ли беше от нея?
    На Милва и Ада съм ползвала и от двете ми се омазняваше,особено от Милва.Не знам дали действат,защото не бях постоянна,а и други неща си правих на косата и не знам от кое точно расте.
    Аз сега си почивам от маските 2-ра седмица..

Banned Мега фен
    ^ аз най-много съм ползвала на милва около 4 месеца - през ден г/д. и 1во че не видях никакъв ефект (това беше преди 2 години точно ! ) и 2ро че ми омязняваше косата..

иначе и аз съм в почивка от маските,но се чудя сега да изкарам ли 3та седмица или утре да си намажа косата със стимулант ? предложения ?

Up-вам темата...Днес сложих Стимулант в корените и малко по дължината, а на връхчетата - пшенично масло.Напръсках Хининова вода в корените, на връхчетата - серум за сухи краища и балсам без отмиване по дължината.Стоях 10 минути и използвах флуида за къдрици, след което използвах дифузера.
    От днес: http://prikachi.com/images/73/4312073P.jpg
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Banned Мега фен
    ^ супер са къдриците !

иначе аз реших,че и тази седмица почивам (че нещо съм тръгнала към разболяване).. само от неделя съм почнала да си слагам себорал форте,а след малко преди баня ще си сложа зехтин по краищата за 10 мин.. обаче сега имам друг проблем.. ужасно много ми се заплита косата.. слагам и' след баня кристали и на всяко ресане глис.. т.е. всеки ден и от студа се заплита много защото е изсушена и направо е ужасно... сега се сетя дали да не си купя някой балсам в кремообразен вид.. направо се чудя какво да правя

Моя балсам без отмиване е този на Пантенол /кремообразен е/ и съм наистина доволна, косата ми не е суха и вече не се заплита, съответно и косопада драстично ми намаля.
    http://beautycosmetic.biz/images/pan...tionerpink.jpg
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Banned Мега фен
    ^ в една тема не можех да се сетя точно кой съм използвала.. беше евтин.. и е точно този.. и се чудя дали да не си го взема.. въпреки че не е много хубаво балсам без отмиване.. може утре да си го взема.. как го нанасяш ? на влажна или на суха коса ?

Град
    Цитирай Първоначално написано от kittenella Виж мнението
    Up-вам темата...Днес сложих Стимулант в корените и малко по дължината, а на връхчетата - пшенично масло.Напръсках Хининова вода в корените, на връхчетата - серум за сухи краища и балсам без отмиване по дължината.Стоях 10 минути и използвах флуида за къдрици, след което използвах дифузера.
    От днес: http://prikachi.com/images/73/4312073P.jpg
    Какъв ти е серума за сухи краища и флуида за къдрици? Много добре е станала косата, а от Пантенола съм страшно недоволна.

Предполагам, че зависи от косата, на мен Пантенола ми действа много добре.Нанасям го на влажна коса, след всяко къпане, но когато ми е суха от времето или прочие, слагам и през деня.
    Серума за къдрици - http://2.bp.blogspot.com/-2lEkdowYgu...icture+149.jpg
    ПО принцип не съм доволна от продуктите за коса на Ейвън, но специално от този серум останах страшно доволна!
    Флуида/Активатора за къдрици - Victoria Beauty - Флуид за фиксиране на къдрици - за изразителни и закачливи къдрици - снимката е уникално малко, но не намерих друга, но поне да добиеш представа.Купих си го за 6 лв. от аптеката, но го има в ДМ и други козметични магазини http://online-magazin.ovo.bg/_sh/23/2341m.jpg
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Но ако искаш мога да го снимам по-късно и да го постна...
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

kittenella,супер готина е станала косата ти!
    FuCKkK13,аз използвам сега този балсам и съм страшно доволна 2 лева е. http://prikachi.com/images/462/4296462s.jpg и косата ми от него става наистина с диамантин блясък. ..

Banned Мега фен
    ^ ами сега почвам да се чудя.. този розовия (ех,не мога да му запомня името) преди доста години съм го ползвала (казала съм го и в друга тема и честно казано изобщо не помня дали ми действаше добре на косата или не ...и съм останала с впечатление (не знам за вас) че доста балсами без отмиване в кремообразен вид са доста евтини (повечето) и точно от евтините има доста доволни .. утре ще ида и ще си купя..

Град
    Цитирай Първоначално написано от kittenella Виж мнението
    Но ако искаш мога да го снимам по-късно и да го постна...
    Мерси, но няма нужда. Този, за който говориш съм го виждала и веднъж му се навивах, ама уви не съм ползвала марката и така си остана.

Banned Мега фен
    ох..стоях около 15 мин. със зехтина по краищата - не беше само по краищата ами и по дължината малко.. в банята сложих повечко маска по краищата,след като излезнах себорал форте смесен със съвсем малко ампула против косопад (имаше останала по шишенцето) и кристали в повечко.. дано да ми е добре косичката.. сега остава да си купя розовия глис,балсам без отмиване - кремообразен и може би бадемово масло.. сега имам от пшеничен зародиш и стимулант,но понякога може да се мажа само с бад. масло.. сега мисля да изхабя едно шишенце стимулант.. да си направя почивка и да почна с маските чак пролетта,че сега нещо с маска на главата много ми върви на разболяване..

strawberry88 благодаря ти, както и на Марти
    Относно марката "Виктория"...ползвала съм и кристалите с ленено масло, които бяха и за защита от преси и т.н. и също останах доволна, както и от активатора на къдрици.По принцип, когато го купувах се колебаех м/у него и още един, само че беше на "Денис".
    А и Марти, сподели утре като си вземеш балсам без отмиване, какъв е..
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Banned Мега фен
    ^ ами взех си този розовия .. и честно казано цената и като съм била малка беше около 2 лв. и сега е толкова.. иначе преди помня че имаше само бял и розов сега видях,че има и зелен.. чудех се,но в магазина ме улесниха като ми казаха,че няма на евтерпа ;д;д;д и си взех този..

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Искам да питам някой ползвал ли е серията на Elseve пълно възстановяване 5? Акоо някой я е използвал моля за мнение

Banned Мега фен
    ^ аз ползвах шампоана,а едно момиче от темата мисля че флуида.. аз съм доволна.. тя също беше до колкото помня.. общо взето тази серия на елсев им е доста добра..

А новото дето го рекламираха с повече кератин.. Мнение?

Супер фен Аватара на lqlq89
    От Пантенол без отмиване и аз съм много доволна, и майка, и една нейна приятелка (тя ни го препоръча преди няколко години). Страхотен е, не го очаквах за тази цена.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Град
    Цитирай Първоначално написано от betty-dimitrova Виж мнението
    Искам да питам някой ползвал ли е серията на Elseve пълно възстановяване 5? Акоо някой я е използвал моля за мнение
    Аз я ползвам (шампоана, балсама и маската) и съм много доволна.

И след колко време г/д има ефект?

Град
    Ами..аз 99% от случайте си взимам Лореал и винаги получавам желания ефект. Но..не мога да ти кажа със сигурност кога ще има ефект при теб - правя си маски и се мацам с доста масла, хининова вода и един куп други неща.

БТВ снощи FuCKкК ме вдъхнови и си направих чудна маска от зехтин, пшеничен зародиш, масло от жожоба, бадемово масло и ракия, ама я държах само час. Напръсках се с хининова вода и си сложих малко пшеничен зародиш по крайщата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си