- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
^ радвам се.. аз сега неделя последно няма да правя нищо маска на косата и почвам стимуланта..
Аз чакам малко да се пооправи времето и да си покажа носа навън, за да си взема стимуланта и да го почна. Косопада доста намаля от шампоана (поне до следващия изпит) и се отказах от ампулите, но ще си взема за разтеж сигурно. В неделя пак ще се понамацам с масла и зехтин, може и друго да добавя, ще видим.![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Милички какво представлява този пчелен прашец, днес доста се рових из нета, не можах да открия нищо съществено. Интересува ме дали също спомага за бързия растеж на косата.. и горе долу на каква цена е. Благодаря ви сладурки и целувки.
^ ами как да ти обясня.. на много малки топченца в различен цвят и леко да ги натиснеш и стават на прах.. 100гр. е около 4 лв. .. в маските з акоса подхранва и първо го натрошаваш и го добавяш в маските..можеш и да го ядеш.. по половин кафена лъжичка (т..е много малко) всеки ден помага за имунната система.. аз го пия може би от лятото и още ми е на половина.. в маска съм го слагала 1-2 пъти..
Някой пробвал ли е това: http://www.tialoto.bg/a/127-dekorati...ane-na-kosata/
^ не съм,но от всичките неща за изсветляване като че ли най-надежден ми е лимона..пробвай я.. ако не стане поне ще си подхраниш косичката.. а и дори и да се изсветли не възлагай големи надежди.. дори и да има ефект най-много с тон-два..
^ забравих да кажа.. ако искаш да си изсветлиш косата може с фрикции от лайка,но там трябва косата да изсъхне на слънце,за да има резултат,а сега не е най-подходящото време..![]()
Същото става и с лимон и с бира, но пак трябва слънце... Тва с лимона съм го пробвала и се поизсветлих миналото лято.![]()
^ ами не знам.. явно зависи от косата.. моя приятелка се беше изсветлила така.. иначе както казаха преди мен -бира и лимон също става..
А от къде се взема пчелният прашец? В маските за коса по колко се слага?
Също искам да ви се оплача, не си бях подстригвала косата 5-6 месеца и ми беше нацъфтяла съвсем лекичко. Края на декември ходих при една, която много я хвалят всички, имаше сигурно 10 грамоти на стената, по 150 клиенти имала седмично, никой не се е оплаквал от нея и с една приятелка решихме да пробваме. След няма и две седмици косата ми беше цъфнала..А за 5 месеца съвсем леко (тогава ходих при друга фризьорка). При моята приятелка е същият ефекта, но на майка й косата е супер. На какво може да се дължи това се чудя, затова реших да ви споделя, да си кажете и вие мнението. Същите грижи си полагам за косата, кристали, термозащитен спрей, маски всяка седмица. Може ли да е от студа или не знам и аз?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
^ за пчелния прашец.. ами г/д. като го строшиш 1/2 сп.л. можеш да сложиш,защото една цяла според мен е много - от ветеринарна аптека или магазин в който има такива неща (храни за кучета и котки,ваксини и т.н.) ..иначе за цъфналото.. може да е заради ножицата - някой ножици не са достатъчно остри и накъсват косъма.. определено студа помага на косата да се изтощи,изсушава я допълнително и да цъфти..
И аз си мислих, че е от ножицата, но и доста познати ходят там и при тях няма такова нещо, а при нас двете има. И ми е много странно всичко.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
От кои лакове за коса сте доволни? Досега съм ползвала какви ли не и само този на Орифлейм е що годе добър. Но дори и най-силният ми е слаб на мен. Трябва ми нещо да държи и по-тежка коса и да не оставя бели следи...
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
^ бели следи остават когато слагаш много лак,а понякога може да е добре лака,но да разрешеш след като е изсъхнал и пак да стане бяло.. просто лака от косата трябва да се измива много добре.. иначе на тафт черния нещо много слепва ми се струва.. аз лак не ползвам,но на сайъс пробвала ли си най-силния им ?
Черният Тафт наистина много слепва косата,ползвах го веднаж и после след балсам и маска едвам се сресох.За това ще следя темата с интерес, за да чуя вашето мнение за лак с наистина силна фиксация,тъй като на мен като чели също не ми действат.
^ ами както казах сайъс... иначе най-добрите са от фризьорки.. http://zlatnaribka.com/category/ksty...67.html,page,1 - лакме.. като цяло добра марка и за това мисля,че и лаковете им са добри.. вярно - по-скъпи са,но все пак..
бтв. аз мисля да си взема това: http://zlatnaribka.com/uv-zashtiten-...-327-2841.html за лятото..
Здравейте момичета. Интересувам се някоя от вас ползвала ли е професионален шампоан за косопад, че фризьорка ми каза, че имам силен и трябва да си взема някакъв. И да ми препоръчате. Също и нещо за поддръжка на корените, за себума ми каза. Препоръча ми серията Alterna, но ми е доста скъпа. Чакам предложенияМного ви благодаря
![]()
Шампоан Ducray за косопада. Много съм доволна от него.![]()
Благодаря ти, аз гледах в нета много шампоани и таблетки vitaslim и се чудя дали са добри тези таблетки, някой ползвал ли ги е? Но ще си взема шампоана на Ducray да видим![]()
^ за съжаление не съм и не мога да ти помогна![]()
иначе на мен ми е последен ден от почивката.. и днес след баня пак ще си сложа себорал форте в корените и само балсам по краищата - този без отмиването и ще пиша дали съм доволна![]()
Ще си правим ли маски днес?:*
Аз мисля да пробвам това някой път. http://www.tialoto.bg/a/127-dekorati...hti-vryhcheta/
Иначе миналия ден се подстригах,само връхчетата,и днес ми сля да си направя маска за коса от кисело мляко,яйце,хининова вода,какао,и малко ракия,хума ще сложа малко.Само с тези неща ще си я направя,че от другите неща,като бадемово масло и т.н. нямам.
^ аз както казах съм в почивка.. иначе след малко влизам в банята и като ми изсъхне косата ще ви кажа доволна ли съм от балсамчето.. но ще сложа само него по краищата и себорал форте в корените,за да не ми станат много нещата по краищата..![]()
![]()
![]()