.
Отговор в тема
Страница 7 от 108 ПървиПърви ... 345678910111757107 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 2699
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от warmche
    Според вас колко време е хубаво да се правят маски и колко време да е почивката от тях?
    1 месец маски 2 пъти седмично и 1 месец почивка и така...

Banned Мега фен
    ^+ .. може и 2 месеца маски и 1 почивка, но това зависи от косата ти .. като решиш, че не ти се отразява вече толкова добре.. спираш и след около 1 месец почваш
    момичета темата замря..иначе аз неделя ако имам време ще си правя маска,ако не .. ще се мажа със стимулант .. но най-вероятно ще правя маска .. някоя в неделя да прави ?

Голям фен Аватара на Colombia
    Ммм не...аз може би в понеделник или вторник
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз в неделя ще се намажа със стимуланта(за пръв път ще го пробвам) .. най-накрая открих хининова вода от която да не ми се омазнява косата на Ада с коприва

Здравейте... Честита нова тема и от мен!
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Междудругото тези дни ще ходя да си купувам маската с костен мозък, тя беше за суха коса, ако не се лъжа, нали?Че сега известно време ползвах някаква подхранваща с мед, хареса ми, но не видях особено голям ефект, освен че косата ми 2 дена мирише на мед наистина силно ароматизираше...
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Голям фен Аватара на joannalof
    От къде да си я купя тази маска с костен мозък?
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Аз съм я виждала в почти всеки козметичен магазин
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Цитирай Първоначално написано от kittenella
    Междудругото тези дни ще ходя да си купувам маската с костен мозък, тя беше за суха коса, ако не се лъжа, нали?Че сега известно време ползвах някаква подхранваща с мед, хареса ми, но не видях особено голям ефект, освен че косата ми 2 дена мирише на мед наистина силно ароматизираше...
    каква е тази маска с мед..купена,нали?И ако да-коя марка??

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от joannalof
    От козметичен магазин или от аптека, ако говориш за тази на Миосотис (около 10 лв. е)
    Btw и аз ще си я взема днес или утре.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Аз я имам и е много хубавка, особено ако имате суха или увредена коса.

Междудругото сега като съм на училище нямам време за НИЩО,камо ли за косата ми....но не я горя и все още си ползвам нещата, които поооо-назад бях казвала +розивият срей на Глис. (:

Супер фен Аватара на pressiana
    Аз пък си купих бирена мая и пия всеки ден.. косата ми стана по-мека, а маска съм правила преди седмица.. така че не е от нея, а от хапчетата. И ноктите ми станаха по-здрави. Много е готина, препоръчвам я.

Тая седмица не ми е до маска,тоест стимуланта. Не ми се занимава , а и не искам да седя с влажна коса,че съм леко болна...
    Така ,че си ползвам хининовия шампоан и те тва е.. BTW тоя Себорал , сякаш има действия.Мисля ,че действа,защото сякаш ми пада по-малко коса, или си въобразявам.Но наистина така ми се струва... А съм го ползвала 3-4 пъти max...

Супер фен Аватара на lqlq89
    И аз утре ще си правя маска на косата
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от kittenella
    каква е тази маска с мед..купена,нали?И ако да-коя марка??
    http://prikachi.com/images/977/3880977e.jpg - Eто това е маската с мед.Съжалявам, ако не се вижда много.Но искам да кажа, че се надявам да не съм повлияла на мнението ви за маската, като казах, че не съм видяла ефект, защото браговчедка ми има същата и косата й става много мека и жизнена, но просто на мен ми трябва овлажняваща, защото косата ми е суха, а не такава.Ако някой я хареса, ето това пише върху кутията:ИНТЕНЗИВНА МАСКА ЗА КОСА БЮТИ ФОРМУЛА - за по-бляскава и жизнена коса.Предлага се в следните видове:с масло от авокадо, мед и пчелен прашец или екстракт от къна.С изключително интензивно въздействаща формула извор на протеини, витамини и минерали-подхранва, в дълбочина и има общо укрепващо и възстановяващо действие върху косата.Не оцветява и не обезцветява косата.
    Надявам се да съм помогнала!
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    И аз утре ще си правя маска на косата
    каква маска ще си правиш ?
    иначе за бирена мая и аз мисля да си купя.. не толкова за косата, а за лицето... а трябва и да си купя стимулант за коса на Икаров, че моя е на свършване, а това ще ми е последната или предпоследната маска с тривитаминол...мисля да правя почивка 2-3 месеца от тривитаминола и да се мажа с стимулант или да си правя други маски... като правя др. маски ще ви казвам какво съм сложила

FuCKkK13, какво ще си слагаш утре в маската?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    ами не знам.. аз по принцип като почна да я правя и решавам.. защото понякога някои продукти са ми свършили като бадемовото масло.. сега даже като ти отг. се сетих, че нямам бад. масло...иначе сиг. ще е кат обичайната маска.. тривитаминол,хума,кисело мляко,жълтък,оцет,ракия и някое масло.. сиг. ще сложа кокосово.. а и мас може да сложа и зехтин.. ами това май ще е ... аз слагам по повечко неща.. но не знам утре към колко ще имам време да я направя и не знам колко ще стоя, но няма да е по-малко от 2 часа със сиг. .. ти колко мислиш да стоиш ?

Вчера си купих Геритамин Нео и започнах да го пия.Но и аз като FuCKkK13 си го взех повече за лицето...

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от Colombia
    Вчера си купих Геритамин Нео и започнах да го пия.Но и аз като FuCKkK13 си го взех повече за лицето...
    И аз го взех преди около 2 седмици.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    ами не знам.. аз по принцип като почна да я правя и решавам.. защото понякога някои продукти са ми свършили като бадемовото масло.. сега даже като ти отг. се сетих, че нямам бад. масло...иначе сиг. ще е кат обичайната маска.. тривитаминол,хума,кисело мляко,жълтък,оцет,ракия и някое масло.. сиг. ще сложа кокосово.. а и мас може да сложа и зехтин.. ами това май ще е ... аз слагам по повечко неща.. но не знам утре към колко ще имам време да я направя и не знам колко ще стоя, но няма да е по-малко от 2 часа със сиг. .. ти колко мислиш да стоиш ?
    По принцип гледам да стоя поне 2 часа. Ще си направя като твоята маска, но вместо мас и зехтин, ще сложа бадемовото и рициновото масло.
    И аз от тривитаминола имам още за 2 пъти. А бадемово масло редовно си използвам от 2 години някъде, трябва ли да почивам и от него, как мислиш?

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Ооу, някой знае ли от какъв магазин трябва да си купя газ? Искам да си правя маска тези дни и понеже лятото с баба ми се заговорихме, че навремето и тя си е правила маски с газ и са и се отразили много добре искам и аз да пробвам
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    По принцип гледам да стоя поне 2 часа. Ще си направя като твоята маска, но вместо мас и зехтин, ще сложа бадемовото и рициновото масло.
    И аз от тривитаминола имам още за 2 пъти. А бадемово масло редовно си използвам от 2 години някъде, трябва ли да почивам и от него, как мислиш?
    не.. от маслата не трябва
    blondeVIP железария.. ако е с изтекъл срок на годност е по-добре защото не мирише толкова

И аз от доста време се каня потърся къде има железария и да си взема газ, то се слагаше по 2-3 капки нали?
    Направих си маска, сложих си: 1 с.л. тривитаминол (тъкмо свърши и чак края на декември ще си взема пак), 1 с.л. бадемово, рициново, кокосово масло и стимулант, жълтък, малко кисело мляко, хининова вода, хума и какао. Забравих да сложа ракия ама нищо, другата седмица. Оцет нямаше ябълков и затова не сложих.

Абе,вие само ЯБЪЛКОВ оцет ли слагате?
    Ние в къщи не готвим с такъв и винаги си слагам винен.
    Проблем ли е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си