.
Отговор в тема
Страница 70 от 108 ПървиПърви ... 206066676869707172737480 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 726 до 1 750 от общо 2699
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^И аз след баня ще впръскам в корените себорал форте.Новото му име е себорал+.Купих си и една ампула за коса,и я смесих с него,и ще впръсквам в корените след баня всеки път.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Вчера си направих маска с хума и стимуланта на Икаров, но ми падна доста повече коса от обикновено! На какво мислите, че се държи това?
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Град
    Пловдив
    Вижте каква маска намерих,мисля други път да си направя нея.

Маска за стимулиране растежа на косата

2 с.л. зехтин, 2 с.л. топла вода, 1 жълтък, 2 с.л. горчица на прах /суха горчица/ и 2 ч.л. захар. Всички продукти се разбъркват добре и се нанасят върху кожата на главата.
    Внимание: маската може да Ви пари. Според чувствителността на кожата ефектът на маската може да бъде от леко затопляне до усещане за горене. Колко време ще стоите с маската е въпрос на търпение, воля и издържливост, но 15 минути са минимумът, който ще даде ефект. Най-добре е, ако може да стоите поне 1 час. Маската трябва да бъде покрита с полиетиленова шапчица и кърпа, за да се загрее добре.

хининова вода без омазняване ???

Може да я пробвам днес, но нямам суха горчица, само течна...дали ще има същия ефект?
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Цитирай Първоначално написано от mik_i Виж мнението
    хининова вода без омазняване ???
    Мишел, Адда, Кокона...други не съм ползвала, но със сигурност не са ми омазнявали косата!
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Banned Мега фен
    brutaLxxbunny сезонен косопад ? .. или косми,които е трябвало да паднат скоро след задушаването от маската са паднали,което не трябва да те безпокои !

titinkaa
    за маската,която даде.. мисля,че трябва да се внимава - има хора с много чувствителен скалп и кожа.. така че.. иначе една поправка според мен .. вместо топла вода защо не затоплиш хининова вода ?

kittenella
    според мен да..

за балсама не мога да ви кажа защото съм с ролки и скоро косата няма да ми изсъхне,но определено се сресах по-лесно

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Благодаря ти. Не мисля, че е сезонен косопад, но следващия път ще пробвам без хума, хмм..
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Марти, снимай се след като махнеш ролките или по-късно като се отпуснат
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Banned Мега фен
    ^ като цяло от маската имах в предвид.. ако продължат спри маските и виж ще спре ли.. ако не спре със спирането на маските си купи 3-4 ампули против косопад и си готова

kittenellа - утре най-вероятно ще се снимам и ще пусна в темата за снимките,но аз и преди съм пускала

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kittenella Виж мнението
    Може да я пробвам днес, но нямам суха горчица, само течна...дали ще има същия ефект?
    Аз днес към мойта маска,която си правих с други продукти сложих една лъжица течна горчица.

ооо тая коса каквото и да я правя не расте, вече не знам какво да правя. ще има ли ефект от това което правя по нататък??

Banned Мега фен
    ^ не може 1 месец грижи и косата ти да стане като на Рапунцел .. постоянство,търпение и пак постоянство,а и ако не спреш пресата няма да и се отразяват кой знае колко маските.. или по-рядко или изобщо не ползвай (извинявай ако не ползваш преси,но не мога да запомня в цялата тема кой какво си прави на косата и какво не )

не ползвам преса от 2-3 седмици и съм горда със себе си в момента съм с маска и чакам добър резултат надявам се до лятото да имам доста дълга коса (ох дано,дано ) !!!

Banned Мега фен
    ^ ами до лятото с 6-7 см. до 10-11 см. най-много.. иначе каква маска си направи ?

хума, жълтък, кис. мляко, ракия, хин. вода и малко бадемово масло това е !!!

Супер фен Аватара на lqlq89
    И аз в неделя си правих маска. Вчера косата ми беше невероятна, много си я харесах (пу-пу да не й е уроки). Следващият път и аз ще си слога горчица.
    Смятам и да си взема няколко ампулки, аз от доста време го обмислям. И се чудя какви, против косопад ли, с пчелно млечице ли, за изтощена коса ли (понеже я изправям много често, както и суша)...
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    ^ ами ако имаш косопад - за косопад,но ако е съвсем лек си вземи подхранващи

Град
    Пловдив
    Днес си купих на Cristian of Roma кристали за коса с ленено семе,че в последно време много ми цъфти косата,а и отдавна не съм слагала кристали,от близо 2г.На тези кристали пише,че са против цъфтеж и разделяне на косъма.Дано да помогнат.

Banned Мега фен
    ^ предполагам ще ти помогнат !

Град
    Пловдив
    ^Еми ще пробвам,защото вече се плаша от тея цъфтежи.Преди 5 дена се подстригах и сега пак е леко цъфнала,така е всеки път след подстригване,все едно не съм се подстригвала.

Banned Мега фен
    ^ те са хубави.. ще ти помогнат.. и преди баня си слагай някакво масло по краищата за по 30мин. и си ОК

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    titinka - преди къпане - зехтин на краищата много помага против цъфтеж , също може и кокосово масло (около 2-3 лева е)
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

Град
    Пловдив
    ^Добре,мерси че ми каза,ще слагам,пък да видим.

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    Ами аз използвам от година почти и много рядко се случва да видя цъфнал косъм
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си