- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
^ И аз се интересувам. Днес пак съм с маска, тази седмица почивам и ще си направя и в петък и в неделя. После продължавам веднъж седмично. Маслата са ми на привършване, ще си взема чак като ми свърши стимуланта.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
След малко ще си забъркам: зехтин, масла-пшеничен зародиш, жожова, бадемово, малко мед и 2жълтъка. Докато я изтрая и влизам под душа. Ще почна пак и изплакванията с оцет.![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
r0si
тази маска ми се струва добра.. мисля и аз някога да я пробвам ;д![]()
^ По принцип се води най-мощният стимулант за коса.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
как ви се отрази тривитаминола, страх ме е да го ползвам защото е животински продукт !!!! може ли да ми опада косата примерноо или нз??!?!?
Тривитаминола съставен само от витамини, до сега не съм чувала на някой да му е повлиял зле. Всички са много доволни.
На мен, когато си правих маска с него, 1-2рият път ми падаха малко повече косми, когато нанасях самата маска, но това са били космите, които им е било време да падат.
Последно редактирано от lqlq89 : 02-01-2012 на 17:55
колко най-често може да се ползва тривитаминола и с каква маска се съчетава най-добре ?!?!???![]()
^ със всичко се съчетава много добре.. до 2 пъти в седмицата като слагаш не повече от 2сп.л. .. дори препоръчвам на маска 2 пъти в седмицата по 1 сп.л.![]()
аз днес най-вероятно ще се намажа със стимуланта![]()
ох.. намазах се със зехтин,защото ще стоя около час/час и нещо,а исках като се намажа със стимуланта да стоя повечко.. та неделя ще се намажа със стимуланта..от балсама въпреки,че бях навита с ролки си усетих косата по-мекичка.. днес ще и правя само плитки в корените и ще ви кажа вече със сиг. дали съм доволна,но ми хареса.. дори като се сресах на мокра коса по-лесно се сресах..
внимавайте с тоя травитаминол, на вас добре ви се отразява ама на приятелка и опада половината коса от него.
на всеки различно му влияе. умната.
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
^И на мене, и на мене....опалквала съм се вече тука мисля...
^ да,пределен си е до коса,но на 90% от хората им действа добре![]()
да ви кажа като че ли кристалите ми правят по-мека косата отколкото балсама,но може само така да ми се струва.. иначе наистина лесно се разресвам.. иначе видях този синия на Ефтерпа - и него ще си взема утре може би.. иначе сега съм си поставила задача до лятото косата да ми порасне с около 10 см.. и мисля,че ще стане
![]()
От Тривитаминола получих интензивен косопад и омазняване,но с всяка коса е различно![]()