.
Отговор в тема
Страница 72 от 108 ПървиПърви ... 226268697071727374757682 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 776 до 1 800 от общо 2699
    Мега фен Аватара на mynichka
    Аз утре ще си правя маска- но не знам каква, предложения? Имам бадемово масло, от пшеничен зародиш и стимулант, както и други неща- като зехтин, яйца и др. Косата ми е нормална, към суха.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Banned Мега фен
    ^ ами 2те масла без стимуланта,зехтин,мляко,жъ тък и ако имаш и искаш тривитаминол + ракия и пожелание може да си сложиш още нещо,но мисля,че тази е добра ..

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Стимуланта се нанася директно на косата или трябва да е мокра първо?
    |

Голям фен Аватара на taamara
    Върху суха. Няколко часа преди да си я измиеш или може да спиш с него направо, аз така правя, когато имам възможност.

Banned Мега фен
    някой днес или утре ще си прави ли маска ? иначе аз мисля днес да си взема балсама на ефтерпа и да видя дали ще съм по-доволна от него

^ Какъв е този балсам на Евтерпа?
    И кой си ползвала до сега?

Banned Мега фен
    ^ ами виж в предната или по предната страница.. питах за балсам без отмиване и дори пост-наха негова снимка.. без отмиване съм ползвала само тези на Глис флуидите.. като малка пантенола (мисля,че така му беше името) и не помня какъв беше резултата и пак си го купих.. сега съм с него.. лесно се разресвам,харесва ми,но ако трябва да сравнявам косата си с кристали или балсам определено кристалите ми я правят по-мека,но и балсама е хубав както казах вече

^мхм, върнах се по-назад и разбрах за кой балсам става въпрос
    Една питанка и от мен - така и така стана въпрос за балсам без отмиване..от доста време се чудя какъв да си взема и се спрях на ето този на Elseve - http://monami.bg/photos/3620-loreal-...-za-blqsyk.jpg .
    Ползвала съм балсама с отмиване от същата серия и беше супер, ароматът е страхотен и много добре ми се отразяваше на косата. Така че, ако сте ползвали въпросното балсамче без отмиване споделете - утежнява ли косата, как го усещате и т.н. или който и да е друг балсам без отмиване на Елсев.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Аз, ама отдавна. Не помня за друг ефект, освен, че вътре има блестящи частици Ама май беше добро.

Благодаря) е, аз не търся някакъв блясък като по рекламите, просто косата мие силно чуплива и се нуждае от някакъв продукт след като изляза от банята, да се пооформи малко

Banned Мега фен
    ^ ако си го купиш сподели мнение,въпреки че аз съм малко против балсамите без отмиване

Повече от фен
    А нещо за спрейовете на Шаума, някой ако ги е ползвал да изрази мнение?

Колко парички ти се дават? Аз сега като свърша черния на Глис взимам това http://www.johnfrieda.co.uk/ProductD...inishing-Creme А гледам,че има и специално за оформяне на къдрици http://www.johnfrieda.co.uk/ProductD...rfecting-Spray и това http://www.johnfrieda.co.uk/ProductD...ning-Spray-Gel . Само, че тях не съм ги ползвала понеже като искам къдрици не разчитам на моите си чупки, а се къдря с маша.

Здравейте момичета. Днес си купих ролки за коса, но не знам как се слагат. Те са дълги, не знам дали ще се отвори сайта, но ето такива http://beautycosmetic.biz/perfect-pe...22-p-2127.html , подобни са. Та как се слагат

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    Колко парички ти се дават? Аз сега като свърша черния на Глис взимам това http://www.johnfrieda.co.uk/ProductD...inishing-Creme А гледам,че има и специално за оформяне на къдрици http://www.johnfrieda.co.uk/ProductD...rfecting-Spray и това http://www.johnfrieda.co.uk/ProductD...ning-Spray-Gel . Само, че тях не съм ги ползвала понеже като искам къдрици не разчитам на моите си чупки, а се къдря с маша.
    Ааа много съм доволна!! Имам балсама и е чуден, заслужава си парите. Оформя ми супер къдриците, няма и помен от сухата коса, а и много по-лесно се вчесвам. Тези дни ще си взема цялата серия.
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

От къде си ги закупувате продуктите на John Frieda ?
    Попадна ми шампоан от тази марка от едни чужденци и ми хареса, ама не зная дали ги има в БГ.

Има ги в аптеките. Кажи от къде си, аз за София знам няколко. В Бюти зоун и Дъглас не съм търсила, но може и там да има.
    r0si ще споделиш ли после за другите неща, като ги вземеш, да знам като ми свършат тия за руса коса да ги взема ли тях

Banned Мега фен
    купих си балсама на евтерпа,но нещо не съм впечатлена от състава му
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 02-05-2012 на 10:54

Banned Мега фен
    някой прави ли си маска днес ?

иначе аз пак се намазах със зехтин.. не знам,но много си харесвам косата след него.. иначе от др. дмица наистина почвам със стимуланта.. а да ви похваля балсамчето това розовото (пантенол май се казваше - ох,все не мога да му запомня името,но няма значение) - по-малко ми се заплита от него косата..

Град
    Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    Има ги в аптеките. Кажи от къде си, аз за София знам няколко. В Бюти зоун и Дъглас не съм търсила, но може и там да има.
    r0si ще споделиш ли после за другите неща, като ги вземеш, да знам като ми свършат тия за руса коса да ги взема ли тях
    Ще пиша! Предполагам тази седмица ще ги взема.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    някой прави ли си маска днес ?

иначе аз пак се намазах със зехтин.. не знам,но много си харесвам косата след него.. иначе от др. дмица наистина почвам със стимуланта.. а да ви похваля балсамчето това розовото (пантенол май се казваше - ох,все не мога да му запомня името,но няма значение) - по-малко ми се заплита от него косата..
    Браво!И при мен косата вече почти не ми се заплита и не е толкова суха.На мен леля ми/тя е фризьорка/ ми го препоръча и аз като отидох в магазина и като разбрах колко е евтин се отказах, защото повечето спрейове или балсами без отмиване са към 6-7лв. , но тя настоя и след първите два-три пъти след като си го сложих останах много доволна.
    А този на Евтерпа за първи път го чувам..Марти, би ли казала какъв му е състава и ако ще го пробваш да си кажеш мнението?
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Здравейте!Искам да попитам дали сте ползвали продукти за коса на Cristian of Roma?Моята фризьорка ми препоръча кристали с ленено семе на тази фирма и също гел-пяна за коса на Seri.Някой ползвал ли е тези продукти?Може ли да ми каже дали е ползвал шампоаните на тази фирма и дали е останал доволен.Благодаря предваритлено

Град
    Цитирай Първоначално написано от linkin_park_girl Виж мнението
    Здравейте!Искам да попитам дали сте ползвали продукти за коса на Cristian of Roma?Моята фризьорка ми препоръча кристали с ленено семе на тази фирма и също гел-пяна за коса на Seri.Някой ползвал ли е тези продукти?Може ли да ми каже дали е ползвал шампоаните на тази фирма и дали е останал доволен.Благодаря предваритлено
    Гел-пяната на мен лично не ми хареса. Пробвах я някоко пъти и къдриците ми ставаха ужасни, да не говорим колко ми изсушаваше косата. Подарих я на майка, но и тя не остана доволна.

Banned Мега фен
    kittenella
    ами състава.. за силикона говоря,че не ми хареса... иначе ще го пробвам,но по нататъка.. иначе балсама е един като течен сапун такъв с помпичка.. на 69 или 68 стр. има пстната негова снимка.. този е без отмиване,а има и син с отмиване...

linkin_park_girl - за Сери не знам,но кристалите ги ползвам и съм много доволна.. слагат се по 2-3 капки и са доста икономични.. към 15лв. са,а лененото семе е един голям + .. препоръчвам ти ги !

Благодаря за отговорите
    I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми