.
Отговор в тема
Страница 73 от 108 ПървиПърви ... 236369707172737475767783 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 801 до 1 825 от общо 2699
    Супер фен Аватара на lqlq89
    Момичета, обривате ли се от тези маски? Правя си всяка неделя и на следващия ден по челото и слепоочията (докъдето ми е била шапката за баня) имам ситни пъпчици, явно се обривам от толкова мазно, хем си го минавам със спирт, когато усетя, че ми се мазни и ми потичат. Козметичката ми каза, че най-вероятно е от това, кожата ми е по-чувствителна..ии много кофти (то дори и от кремове се обривам понякога и винаги там, никъде другаде, което пак е добре де). Иначе на косата ми се отразяват маските невероятно.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

^На мен не ми се е случвало.

Момичета,вече от месец си правя маската с тривитаминол и се мия с професионален шампоан на Кристиан оф Рома.След това слагам маската на Миосотис,а като изляза от банята - кристали за коса на Биофарма.Ноо .. косата ми не спира да цъфти .Ползвам преса максимум 2 пъти в седмицата,като задължително преди него термоспрей.Сега пак ще трябва да се подстригвам,а се подстригах преди 2 месеца.Препоръчайте ми нещо,поне след като се подстрижа да не почне да цъфти отново.

Извинявай,какъв ти е шампоана на Cristian of Roma ?
    I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter

Banned Мега фен
    ^ ще се наложи да спреш пресата напълно и да си купиш масло от пшеничен зародиш.. + пак кристалите след баня !.. спри пресата поне за 1 месеь,а ако можеш 2-3 още по-добре.. ако искаш виж темата за прическите - има доста предложение за прически без преса.. можеш да се къдриш с безвредни неща и така.. това е моя съвет ... също така гледай да пиеш повечко вода на ден и се храни здравословно.. и ако искаш започни вътрешно да приемаш някакви витамини (добавки,бирена мая,от тия разтворимите витамини - каквото решиш)

Цитирай Първоначално написано от linkin_park_girl Виж мнението
    Извинявай,какъв ти е шампоана на Cristian of Roma ?
    http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...и-1000ml.html Ето този.Благодаря ти FuCKkK13,ще измисля нещо.

Сега съм с маска намазана. След масло влизам да се мия. Днес и сложих от маслата по 1 с.л тривитаминол, кокосово масло и в краищата масло от пшеничен зародиш. Сложих още и 2 жълтъка и по 2 с.л ракия, оцет, екзементин Ц и хининова вода. Преди слагах по 5 масла и по 2 с.л, а косата ми е няколко пръста под раменете. Прекалявала съм с тези масла, вече ще слагам по 2-3 и по 1 с.л.

Намерих и оригиналната маска (копирам я от друг форум):
    2 с.л. тривитаминол
    1 с.л. свинска мас - заменя се с бадемово масло (най - мощният стимулант за израстване на коса); зехтин; масло от гроздови семена (за регулиране на омазняването); масло от пшеничен зародиш (за много суха, накъсана, цъфтяща коса), масло от шеа/карите , масло от жожоба, ....
    1 с.л. ракия - или друг алкохол - водка, ром, коняк
    1 с.л оцет - за да се избегне миризмата на салата, можете да замените с лимонов сок
    2-3 капки газ - за блясък ако е с изтекъл срок на годност мирише по - слабо.

И смятам и аз да ги комбинирам така примерно 3 масла с 3 изсушаващи и газ (когато се наканя да отида да си взема де). И също какао за сгъстяване малко.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    ^ добре.. а колко часа стоя ?

п.с. аз бях пост-нала в началото на темата,но след като обновиха форума нещо не излиза всичко,което съм написала или е така само при мен?

Може ли да ми препоръчате някакъв хубав шампоан за къдрава коса?В момента съм с този:http://zlatnaribka.com/shampoan-za-k...-239-2337.html ,но е на привършване.Доволна съм от него,но ми се иска да го сменя
    http://shop.export-cosmetics.com/ima...wer-Mousse.jpg и дали някой е доволен от тази пяна зa коса
    Последно редактирано от linkin_park_girl : 02-06-2012 на 15:48

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ добре.. а колко часа стоя ?

п.с. аз бях пост-нала в началото на темата,но след като обновиха форума нещо не излиза всичко,което съм написала или е така само при мен?
    2 часа и нещо. Косата ми е страхотна сега, много й се радвам. Сега се чудя какви масла да си взема, тривитаминол, бадемово и рициново задължително, тъй като те са за растеж. Кокосовото и карите/шеа са подхранващи нали? Чудя се да си взема ли пак масло от гроздови семена, тъй като ми се омазнява косата, но като се замисля, нали слагам и ракия, оцет, жълтък, които си се водят изсушаващи..Та има ли смисъл изобщо от това масло?

п.с. Усетих се, че регулира омазняването.
    Последно редактирано от lqlq89 : 02-06-2012 на 16:32

Banned Мега фен
    ^ 90% от маслата регулират.. може кокосово да си вземеш,жожоба - всички подхранват !

http://www.philips.bg/c/haircare/hp4698_22/prd/ какво мислите за тази маша, хвърлила съм й око, тези дни може да си я взема, но исках да чуя и вашето мнение??
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Banned Мега фен
    =^ добре ми изглежда,но не видях градусите колко са и.. и лошото е че не могат да се регулират,но няма нищи

Вчера между другото маската ми беше много течна, а нямах нито хума, нито какао..и майка ми предложи да си сложа брашно и понеже бях чела за някаква маска преди за коса с брашно, реших да рискувам. Маската ми стана страхотна, гъста. А ефектът върху косата ми е много добър, то си имаше и други неща в маската (вчера ги споменах), но и брашното не ми повлия лошо.

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Брашното за какво е?
    Аз преди около 2 часа си намазах косата с масло от жожоба и се надявам добре да ми се отрази. ;д

Аз го сложих просто, за да си я сгъстя. Но ето линк към тази маска с брашното, от която разбрах, че може да се слага: http://www.zajenata.bg/%D0%BC%D0%B0%...t781-6010.html

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Някой ползвал ли е ампулите са коса на Пантесалмина?
    И аз миналата седмица си купих нов шампоан на Cristian of Roma.Това ми е 3-я шампоан на тази марка и съм страшно доволна,за пореден път го казвам.

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Кой шампоан си купи и от кои други на Christian of Roma си доволна?

Banned Мега фен
    ^ да и аз искам да те попитам защото мисля като ми свърши сегашния шампоан да си взема някакъв техен

аз утре ще се намажа със стимулант

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ми на първия шампоан не му помня името,но е един оранжев и мирише на праскова.Втория е на под марката Роланд Уна,ето този -> http://prikachi.com/images/477/4368477j.jpg
    А сегашния е ето този -> http://prikachi.com/images/497/4368497D.jpg ,този е с плодови киселини за коси,които са мазни в корените,пък сухи по дължина.Първия шампоан,който не го помня беше 1л. за 13лв,втория е 1л. за 17лв,а третия е 1л. за 11.90лв.С един такъв шампоан карам 7-8 месеца,като и майка си мие косата с тях.Имам още половин туба от този втория,но взе да ми омръзва и затова реших да си купя друг,и като ми омръзне тоя ще почна пак с другия.500мл съм изхъбила от втория за 4 месеца.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Момичета,извинявам се за тъпия въпрос,но съм забравила...Понеже си купих и една купешка маска и съм забравила как се слагаше..само в корените или ... )
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    По дължината на косата.
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

^ +1

Аз съм сега с този http://prikachi.com/images/477/4368477j.jpg - имам за мазна коса и против косопад. Бях си ги поръчала от един сайт. А за ампулите Пантесалмина съм чела много положителни отзиви. А аз ще си поръчвам на Rolland Una ампули за косопад с пчелно млечице и протеини, надявам се да са добри.
    Сега ще си правя маска с ракия, хининова вода, оцет, жълтък, стимулант и мас. Ще стоя около 2 часа, както винаги.

Продуктите на Christian of Romа къде си ги купувате??Или ги поръчвате онлайн?
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Banned Мега фен
    ^ фризьорката ти или магазин,който работи с техни продукти

Banned Мега фен
    аз сега се намазах със стимулант и ще стоя колкото може повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си