.
Отговор в тема
Страница 75 от 108 ПървиПърви ... 256571727374757677787985 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 851 до 1 875 от общо 2699
    Здравейте ! Искам да си купя хума , за да си правя маска на косата и прочетох в интернет , че има зелена,червена,жълта,синя,с ива,бяла и т.н. Въпросът ми е коя точно от всички е за косата? Защото пише,че повечето са за маски на лицето.

Banned Мега фен
    ^ всичките стават както за лице така и за коса.. аз ти предлагам да пробваш няколко,за да разбереш коя ти е най-добре.. като за начало можеш да пробваш с бяла,зелена и сива

Мисля да започна с бялата. Пише,че зелената е много добра,но се отмива трудно и преди това трябвало да се накисне,защото е на бучки. Благодаря ти много,златна си !

http://www.ladyzone.bg/krasota/beaut...alga_kosa.html реших да споделя
    имам въпрос в тази статия се казва да разтриваме корените на косата с горещи етерични масла, ще стане ли ако затопля бадемово масло примерно ???

Banned Мега фен
    ^ да.. това е,за да се подобри кръвообращението и по този начин косата подсилва растежа си,а да са затоплени,защото по-бързо се усвояват съставките

Banned Мега фен
    elichka955 моля

Супер фен Аватара на lqlq89
    Само маслата ли трябва да се затоплят? А ракии, оцети и подобните, жълтъка ми е ясно.
    Аз днес намерих тези статии:
    http://www.hera.bg/s.php?n=493
    http://www.hera.bg/s.php?n=1344
    Това със содата съм го пробвала, миналата зима редовно си миех косата така, беше ми страхотна и бях много доволна. Днес реших да пробвам пак, всичко си беше наред, но като си я изсуших, косата отгоре ми стоеше леко като мазна. На мен по принцип най-бързо бритона ми се омазнява и в корените на най-горния пласт на косата. Та този път не останах доволна и пак си измих косичката с шампоанче. Сега ми е много готина, бляскава (пу-пу да не й е уроки).
    А вие пробвали ли сте някои от тези методи?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

едно малко тъпо въпросче, но все пак да попитам: как га нагрея бадемовото масло ???

Супер фен Аватара на lqlq89
    На водна баня.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    ^ по принцип всичко затоплено се усвоява по-добре.. така че може да затопляте готовата маска и да я сложите на косата или да я сложите и след това да затоплите със сешоар/топла кърпа

за методите - не съм пробвала.. лятото мислех да пробвам с хумата,но така и не пробвах.. иначе е хубаво от време на време да се мие с хума,за да си почине от химиите..

Когато си правя маска слагам 2 лъжици хума,2 лъжици зехтин,1 жълтък и пише да слагам 1 лъжица спиртен алкохол,но аз слагам лъжица спирт,получената смес не става нормална за мазане и добавям малко топла вода,за да мога да я нанеса на косата.Това проблем ли е?

Супер фен Аватара на Jaune
    Абе, момичета, някоя ползва ли измиващи смеси вместо шампоан? И какви? И добре ли измиват?

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    http://www.youtube.com/user/AndreasC...20/NSyP24JA7xI

Дали това кокосово олио може да се замести със някакво масло на Икаров?
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Banned Мега фен
    не съм,но мисля да пробвам с хума като спра с маските,защото ме съмнява да отмива маските...

Голям фен Аватара на taamara
    Цитирай Първоначално написано от FreshJuice Виж мнението
    http://www.youtube.com/user/AndreasC...20/NSyP24JA7xI

Дали това кокосово олио може да се замести със някакво масло на Икаров?
    има кокосово на Икаров - http://apteka.framar.bg/11002852/%D0...#axzz1m5JDsXEL

Да си допълня поста:
    http://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%B...%BD%D0%BE.2078 - това може да ти е от полза
    Последно редактирано от taamara : 02-11-2012 на 15:06

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Здравейте момичета, приемате ли новаци?

Banned Мега фен
    ^ разбира се

Ами тогава малко за мен......
    Казвам се Гергана на 14 години съм.. От скоро започна някаква мания на тема коса, кожа и т.н, но темата е ''всичко за косата'', така, че малко и за нея
    Косата ми е дълга малко под закопчалката на сутиена, расте мноооооого бързо-лятото я бях скъсила до раменете, а сега.... Подстригвам я на 4 месеца, цъфтежи имам изключително рядко. Много е гъста. Не се грижа особено добре за нея, в смисъл не използвам специални продукти (кристали, масла и т.н). Шампоана ми е head and shoulders, много съм доволна от него. Маската ми е Миосотис с костен мозък и плацента.
    До скоро беше естествена на цвят, сега съм с кичури, но не се харесвам с тях вече, искам си естествения цвят... Та това е... Ще ми е интересно да чета и пиша в темата

^ Щастливка ))) мен цъфтежите ме морят, ножицата трябва да играе, ама ми се свидиии... омагьсан кръг общо взето ;д

^ Ами да ти кажа аз съм на мнение, че косата трябва да се третира по-малко. По времето на баба ми не е имало такива неща. Може и смешно да ви стане, но ще ви кажа. Баба ми е имала коса до прегъвките на краката на моята възраст, гъста, лъскава.. Абе коса мечта. И знаете ли с какво се е къпала? Правен сапун от патешка мас и газ (това все още е загадка за мен, само знам, че не е този газ, който слагат на колите) за лесно разресване. По някога и оцет, за да е по-мека косата. И пак е имала хубава коса. За това избягвам да си слагам много специални неща на косата. Пробвала съм и резултата е коса, която е някак си... изтощена. Лятото много се правих с пресата. Косата ми беше станала някаква ужасия! Оставих я да се възстанови сама, не съм използвала други неща, освен тази маска, която споменах и горе.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    strawberry88,искаше да знаеш дали съм доволна от кристалите за коса на Cristian of Roma с ленено семе.Е,отговора ми е,че съм много доволна.Вземи си ги,няма да съжаляваш.
    На мен сега не ми се заплита косата,нямам цъфтежи,и косата по краищата има страшен блясък.

Banned Мега фен
    ^ аз също съм много доволна от тях !

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Тка.. за бала на приятеля ми мисля да си изсветля косата с няколко тона, плюс това беше казал, че много му харесвал този цвят (нещо като карамелено се води.. нз точно) .. Но в момента съм къносана в черно, а тая къна много трудно пада, а косата ми е много дълга ... А фризьора ми изрично каза, че не трябва да се правят изсветляващи процедури върху къносана коса.... Как да го махна тва чудо от главата си, вече колко време съм така, не мисля, че ще падне много бързо...

^ използвай повечко масла ..

От яйцето също пада боята но къната не знам дали ще падне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си