.
Отговор в тема
Страница 76 от 108 ПървиПърви ... 266672737475767778798086 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 876 до 1 900 от общо 2699
    Супер фен Аватара на wiiwa
    Здравейте момичета, отдавна не съм писала , но днес мисля да си направя маска и имам няколко въпроса : Да си измия ли косата преди това ? ии дали ще има проблем да сложа повече газ , нали няма да ми стане нищо на косата ... искам да пусна горния пласт с една педя някъде .. и повече за да я направя на черта и да отрежа долния. В маската мисля да сложа
    някакво масло и стимулант може, тривитаминол, газ , мас , ракия , лимон малко , и ще има ли проблем ако сложа и едно цяло яйце и с белтъка ? , рациново масло, ако имам и това ще е .. ако имате предложения какво още мога да сложа за растеж и против нацъфтяване ... надявам се след време всички в темата да се радваме на желаните коса

Banned Мега фен
    ^ какво имаш в предвид под ''повече газ'' ? защото има възможност да си изгориш скалпа.. за това недей да слагаш много .. виждам,че омазняващите съставки за повече - косата суха ли ти е ? .. ако не е сложи още нещо изсушаващо като кисело мляко примерно... и няма проблем да сложиш и белтъка,но той няма да подхранва чак толкова много и аз се надявам след време всички да си харесват косичките и да достигнат вида на косата,която искат (как се изразих ;д )

иначе аз се намазах със стимулант и ще стоя 2-3 часа най-вероятно

Banned Мега фен
    dream1707
    ако къната е качествена помага само ножицата.. т.е. не пада.. и аз знам,че не е хубаво да изсветляваш къносана коса... ако къната не е качествена и с примеси на боя - може да падне.. прави си маски 1-2 пъти в седмицата с масла и жълтък и кисело мляко и ще падне.. но пак ти казвам.. ако е истинска къна няма да падне и грам...

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Ха, мерси! Имах известни прищевки да се къносам, но няма! То колкото безвредно, толкова и гадно.. Ами ако вече не се харесвам с черна коса.. Ужас.. Дано не е качествена и да падне...

Повече от фен
    Шампоанът ми е на привършване и се чудя какъв да си взема. На Dove и Nivea добри ли са?

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    хора е вижте ся питах в едната тема ся и тука ще пиша щот не ми се чака

http://www.radkahair.org/mazna%20kosa.html

e пробвали ли сте я?
    има ли ефект тва чудо и кога?
    има ли странични ефекти и как стои като се нанесе?
    мирише ли?
    кога се слага - преди или след къпане и колко да седи?
    траа ли да си сменя шампоана ?
    хелпвайте че косата ми е на спагети направо

Супер фен Аватара на lqlq89
    ^ Това с дъбовите кори е готино, ще го пробвам със сигурност!
    Гледам, че в повечето маски няма масла, дали няма да е по-добре да има и 1-2 с.л някакво масло например?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Мартина (Фък13 ;д) косата ми не е много суха , ще сложа кисело мляко мерси че ме досети , но ще сложа и зехтин така че ще трябва още нещо исушаваща ..

Banned Мега фен
    ^ добре

victoriassecret1
    не знам.. не съм ползвала техни шампоани,но от приятелки разбирам,че не са очаровани.. т.е. не са кой знае какво и поради тази причина не съм си купувала техни шампоани

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    хора е вижте ся питах в едната тема ся и тука ще пиша щот не ми се чака

http://www.radkahair.org/mazna%20kosa.html

e пробвали ли сте я? - не съм не ми е мазна косата
    има ли ефект тва чудо и кога? предполагам ще има ефект
    има ли странични ефекти и как стои като се нанесе? точно това едва ли има странични ефекти.. ако не помогне няма и да навреди
    мирише ли? не знам,но предполагам,че не.. все пак това са фрикции както с билките
    кога се слага - преди или след къпане и колко да седи? мисля,че може и след къпане и преди,но не се отмива.. т.е. нещо като хининовата вода..можеш всеки ден да си го слагаш
    траа ли да си сменя шампоана ? по принцип е добре да сменяш шампоана поне на няколко месеца
    хелпвайте че косата ми е на спагети направо
    *10 букви*

Banned Мега фен
    lqlq89 може,но някое леко масло

Някоя от вас има ли отзиви от маска на Алфапарф?

Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    strawberry88,искаше да знаеш дали съм доволна от кристалите за коса на Cristian of Roma с ленено семе.Е,отговора ми е,че съм много доволна.Вземи си ги,няма да съжаляваш.
    На мен сега не ми се заплита косата,нямам цъфтежи,и косата по краищата има страшен блясък.
    Може ли снимка на кристалите?

И Марти, например кое масло? Аз мислих да си продължа с маските, повлияват ми добре на косата, да слагам повечко изсушаващи и да си правя това с дъбовите кори. Пак би трябвало да има някакъв ефект. И също смятам да си взема ежедневен шампоан на Alfaparf.
    Последно редактирано от lqlq89 : 02-12-2012 на 17:14
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    ^ и така може .. иначе за масла.. всякакви.. само рициново недей.. или мас..

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    strawberry88,искаше да знаеш дали съм доволна от кристалите за коса на Cristian of Roma с ленено семе.Е,отговора ми е,че съм много доволна.Вземи си ги,няма да съжаляваш.
    На мен сега не ми се заплита косата,нямам цъфтежи,и косата по краищата има страшен блясък.
    Благодаря ти! Тези ли са? http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...0%BA-50ml.html

Хора СПЕШНО!!! преди два дена видях, че кристалите ми са свършили(с майка ми ползваме една опаковка), ще ми препоръчате ли някакви??
    и още нещо което не е чак толкова спешно, някакъв спрей или нещо за блясък на косата, но без да я омазнява??

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    lqlq89 и strawberry88 ето тези са кристалите,които ползвам.
    http://angelcosmetics.bg/product/482...eme-100ml.html

Banned Мега фен
    http://angelcosmetics.bg/product/482...eme-100ml.html strawberry88 тези са

mik_i
    ами виж тези които дадохме.. и не е толкова спешно ;д 1 -2 пъти без кристали не е фрапиращо.. кристалите дават блясък на косата.. може и с лимонов сок и вода да я изплакваш след баня или с вода и оцет

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    ^^^^

какво трябва да е отношението вода- оцет???
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Banned Мега фен
    ^ ох,не знам точно... но г/д към 1-2сп.л. на литър

Препоръчайте ми шампоан за ежедневна употреба, моля вии

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Пробвай бебешки шампоан, като Кра-Кра например.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    хора почнах да се цапам с хума косата от няколко седмици(май вече са 2)
    мисля че има ефект косата вече не ми е водорасло има повечко обем и изглежда
    по-гъста отначало ме беше гнус да си го слагам на главата викам си " оле тая кал
    на главата ли ще си слагам" ама на че действа поне аз съм доволна
    препоръчвам с хума действа добре на всичко цапайте се полезно е

аз го ползвам този кра-кра и нещо не ми харесва ама пробвай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си