- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
Ми на нея как и харесва? Етажите са добре, ако има по-гъста и обемна коса, защото косата се изтънява и се отнема от обема. Ако и е права или тънка ще изглежда като проскубана и е по-добре да я остави изравнена. Няма и да има ядове с оформянето.
^ дам,много зависи от типа коса.. а може и да е гъста с тънък косъм и тогава пак стои като рядка..![]()
Косата и е гъста и обемна и не използва преси и каквото и да е друго, което може да увреди косата и.
Чуплива или права? Така както я описваш май по-добре на етажи въпреки всичко. А и щом не я стилизира..
Здравейте.Имам нужда от помощ!Косата ми беше доста дългa, но сега ми я подстригаха малко ,понеже беше много нацъфтяла от пресата ;/ Дайте ми съвети какви прически да си прая без преса..Стига съм я горяла вече.Плитките ми харесват ,ама дори да сложа пяна или лак след 2 часа става една такава..суха ,разрошена не са същите ;@
Моля ви ,помогнете![]()
Чуплива е.
определено на етажи !![]()
^ етажи определено! На каре не си представям какво я е правила без преса даже.
Ами заставаше си и много хубаво първите няколко пъти после изобщо не беше хубаво и много съжаляваше. ;х Но наистина благодаря за мненията ви.![]()
А трябва ли сега първо да я изравни и след това да я прави на етажи?
Не естествено. Отива при фризьорката, казва и, че иска на етажи и тя я прави. Като е била на каре не и ли е равна и без това косата, или е била като Риана?
Подобно на Риана само че малко по дълго.
Какво ще кажете за този стилизиращ крем ? http://prikachi.com/images/537/4417537o.jpg
Някой ползвал ли го е ?![]()
^ аз не съм,но за тази марка има доста положителни мнения![]()
Здравейте! Нова съм тук, но много ми хареса настроението в тази темичка, изглеждате ми зарибени, таа..да Ви попитам, търся си някакъв стимулант за бърз растеж на косата, да не е маска ами например както е Хининовата вода, какво ще ме посъветвате, моята коса си е доста дълга де, около 57-58 санта, ама искам да си я пусна още!Чакам отговори
^ Себорал Форте е на принципа на хининовата - в смисъл, че се втрива след измиване на влажна коса![]()
^ или стимуланта,но той се отмива т.е. е като маска само че готова.. слагаш и след 15-20 мин. можеш да отмиеш,а ако имаш повече време може да стоиш и повече.. иначе съм ЗА себорал форте.. ако ти се дават повечко парички можеш и ампули за растеж да си купиш без отмиване
ох... да ви се оплача.. стоях със стимуланта 3 часа и реших този път да отмия с хининовия шампоан.. сложих 3 пъти и тая сутрин косата ми беше мазна по дължината и в корените.. т.е. изобщо не се е отмило хубаво.. препоръчвам ви като си правите маски да използвате друг шампоан (ако някой ползва този)
Да не си сложила прекалено много стимулант, аз преди си слагах стимулатн и добре си го отмивах с хининовия шампоан. Иначе и аз утре ще си правя маска- бадемово масло, кокосово масло, ракия, мед, жълтък, кисело мляко, може да сложа и какао. Ще стоя минимум 2 часа и после ще си я облея с коприва.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
От както ползвам стимуланта първо нанасям обикновен шампоан, какъвто имам, в случая - Шаума, след това един път Фитовал и винаги ми се е отмивал добре, а слагам по много стимулант.
Tърсех много,но не намерих хубави клипчета,на които се вижда ясно,някой може ли да ми намери клипче как се прави бретон настрани?
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
mynichka не,сложих си както обикновено и честно казано имах съмнения дали ще отмие.. все пак е доста лек шампоан.. нищо де.. другия път ще знам - казах го просто някой друг да не направи като мен..
taamara да.. и аз ще правя вече така.. аз го пробвах колкото да го изхабя (преди ви бях казала,че не ми харесва) явно е много лек шампоан и ..
bloodymirror
дадоха ти клипче,но все пак.. ако нямаш бритон хващаш от двете страни на пътя ти еднакво количество коса и я слагаш между показалеца и средния, правиш пръстите под наклон така че та ти сочат челото и там вече си определяш дължината и клъцваш..![]()
Момичета днес си купи хининова вода на Мишел, за първи път си взимам на тази марка. Вие ползвали ли сте я или чували ли сте добри отзиви за нея ?![]()