.
Отговор в тема
Страница 78 от 108 ПървиПърви ... 286874757677787980818288 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 926 до 1 950 от общо 2699
    Голям фен Аватара на Glam0rous
    Ми на нея как и харесва? Етажите са добре, ако има по-гъста и обемна коса, защото косата се изтънява и се отнема от обема. Ако и е права или тънка ще изглежда като проскубана и е по-добре да я остави изравнена. Няма и да има ядове с оформянето.

Banned Мега фен
    ^ дам,много зависи от типа коса.. а може и да е гъста с тънък косъм и тогава пак стои като рядка..

Косата и е гъста и обемна и не използва преси и каквото и да е друго, което може да увреди косата и.

Чуплива или права? Така както я описваш май по-добре на етажи въпреки всичко. А и щом не я стилизира..

Здравейте.Имам нужда от помощ!Косата ми беше доста дългa, но сега ми я подстригаха малко ,понеже беше много нацъфтяла от пресата ;/ Дайте ми съвети какви прически да си прая без преса..Стига съм я горяла вече.Плитките ми харесват ,ама дори да сложа пяна или лак след 2 часа става една такава..суха ,разрошена не са същите ;@
    Моля ви ,помогнете

Чуплива е.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от babyfreak Виж мнението
    Здравейте.Имам нужда от помощ!Косата ми беше доста дългa, но сега ми я подстригаха малко ,понеже беше много нацъфтяла от пресата ;/ Дайте ми съвети какви прически да си прая без преса..Стига съм я горяла вече.Плитките ми харесват ,ама дори да сложа пяна или лак след 2 часа става една такава..суха ,разрошена не са същите ;@
    Моля ви ,помогнете
    виж малко по-надолу има тема за прическите.. поразгледай... има доста предложения без уреди,а и доста предложения за къдрене без преса/маша

Banned Мега фен
    определено на етажи !

^ етажи определено! На каре не си представям какво я е правила без преса даже.

Ами заставаше си и много хубаво първите няколко пъти после изобщо не беше хубаво и много съжаляваше. ;х Но наистина благодаря за мненията ви.

Нормално, то си иска изправяне постоянно.

А трябва ли сега първо да я изравни и след това да я прави на етажи?

Не естествено. Отива при фризьорката, казва и, че иска на етажи и тя я прави. Като е била на каре не и ли е равна и без това косата, или е била като Риана?

Подобно на Риана само че малко по дълго.

Какво ще кажете за този стилизиращ крем ? http://prikachi.com/images/537/4417537o.jpg
    Някой ползвал ли го е ?

Banned Мега фен
    ^ аз не съм,но за тази марка има доста положителни мнения

Здравейте! Нова съм тук, но много ми хареса настроението в тази темичка, изглеждате ми зарибени, таа..да Ви попитам, търся си някакъв стимулант за бърз растеж на косата, да не е маска ами например както е Хининовата вода, какво ще ме посъветвате, моята коса си е доста дълга де, около 57-58 санта, ама искам да си я пусна още!Чакам отговори

Голям фен Аватара на taamara
    ^ Себорал Форте е на принципа на хининовата - в смисъл, че се втрива след измиване на влажна коса

Banned Мега фен
    ^ или стимуланта,но той се отмива т.е. е като маска само че готова.. слагаш и след 15-20 мин. можеш да отмиеш,а ако имаш повече време може да стоиш и повече.. иначе съм ЗА себорал форте.. ако ти се дават повечко парички можеш и ампули за растеж да си купиш без отмиване

ох... да ви се оплача.. стоях със стимуланта 3 часа и реших този път да отмия с хининовия шампоан.. сложих 3 пъти и тая сутрин косата ми беше мазна по дължината и в корените.. т.е. изобщо не се е отмило хубаво.. препоръчвам ви като си правите маски да използвате друг шампоан (ако някой ползва този)

Мега фен Аватара на mynichka
    Да не си сложила прекалено много стимулант, аз преди си слагах стимулатн и добре си го отмивах с хининовия шампоан. Иначе и аз утре ще си правя маска- бадемово масло, кокосово масло, ракия, мед, жълтък, кисело мляко, може да сложа и какао. Ще стоя минимум 2 часа и после ще си я облея с коприва.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен Аватара на taamara
    От както ползвам стимуланта първо нанасям обикновен шампоан, какъвто имам, в случая - Шаума, след това един път Фитовал и винаги ми се е отмивал добре, а слагам по много стимулант.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Tърсех много,но не намерих хубави клипчета,на които се вижда ясно,някой може ли да ми намери клипче как се прави бретон настрани?

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    Tърсех много,но не намерих хубави клипчета,на които се вижда ясно,някой може ли да ми намери клипче как се прави бретон настрани?
    Заповядай http://www.youtube.com/watch?v=G-4rQ...feature=relmfu
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Banned Мега фен
    mynichka не,сложих си както обикновено и честно казано имах съмнения дали ще отмие.. все пак е доста лек шампоан.. нищо де.. другия път ще знам - казах го просто някой друг да не направи като мен..

taamara да.. и аз ще правя вече така.. аз го пробвах колкото да го изхабя (преди ви бях казала,че не ми харесва) явно е много лек шампоан и ..

bloodymirror
    дадоха ти клипче,но все пак.. ако нямаш бритон хващаш от двете страни на пътя ти еднакво количество коса и я слагаш между показалеца и средния, правиш пръстите под наклон така че та ти сочат челото и там вече си определяш дължината и клъцваш..

Фен Аватара на sweetybebi
    Град
    Благоевград
    Момичета днес си купи хининова вода на Мишел, за първи път си взимам на тази марка. Вие ползвали ли сте я или чували ли сте добри отзиви за нея ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си