- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
И аз преди година само винен си слагах, но май ябълковият е по-подходящ за коса.Първоначално написано от Colombia
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
дам.. по 2-3 капкиПървоначално написано от lqlq89
![]()
и аз мисля да спра с тривитаминола и да го почна чак декември, а до тогава все със стимулант ще се мажа и ще правя от време на време домашна маска..
Colombia не е задължително, но ябълковия е най-добър за косата, но не е проблем.. иначе аз си слагам домашен от баба ми винаги и той е по-силен и ми е перфектно с него
![]()
такам.. мисля да стоя с маската 3 часа,да отмия с Елсев и после да се изправя със сешоара![]()
FuCKkK13 какво мислиш за Елсев-а?
Харесва ли ти?![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ами харесва ми.. напоследък обаче косата ми се заплита.. и балсам с отмиване имам само черния на глис,а не искам да го ползвам така- отделно,а като почна да си ползвам и 3те неща заедно..и сряда.. си направих домашната маска (написах ви какво съм сложила) и после в банята отмих с Елсев, но косата ми беше заплетена по краищата и сложих купена маска (от фриз. салон,само по краищата) и да ви питам.. според вас много ли дойде ?Първоначално написано от Colombia
За 2-3 пъти мисля,че няма да е кой знае какво,но иначе не слагай и купена маска.
Много ще и дойде на косата...
Поне според мен![]()
Как беше това с фазите на луната и подстрижката?
Спазвате ли го?Има ли ефект според наблюденията ви?
Ох да се оплача... косата ми се омазнява страшно бързо ... като се окъпя първия ден е добре, на другия вече е започнала да се омазнява и обикновено я държа на опашка, защото не трябва да я мия всеки ден... въпреки, че често ми се налага и го правя... Гледам по-често да си тупирам косата или да и слагам повече лак или пяна, защото заради лака и прочие се задържа по-дълго време неомазнена, но започва вече да ми писва.... Препоръчайте някакъв шампоан или маска или нещо такова против омазняване... пробвала съм една камара чудеса, но просто не действат![]()
Аз си измих маската, този път много лесно, предполагам, че заради жълтъка и киселото мляко.Измих се с хининов шампоан и после с черния балсам на Глис.
dream1707 прави си домашни маски с кисело мляко, жълтък, лимонов сок. Хининовият шампоан на Милва е добър.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Бях чела, че на новолуние е хубаво да се подстригва и на нарастваща луна. http://www.astrohoroscope.info/kosa.htmПървоначално написано от Colombia
ами имаше сайт, но точно сега не ми се търси.. нека някое то момичетата да го пост-не.. и там пишеше кога е благоприятно и кога не... аз го спазвам.. не знам дали има ефектПървоначално написано от Colombia
![]()
dream1707 маски с хума ? .. хининовия шампоан на доста момичета изсушава косата.. един съвет : не си купувай шампоани за мазна коса !!! .. киселото мляко в маските изсушава,ракията,жълтъка,х мата..![]()
dream1707,лакът и пяната омазняват косата повече.На мен ми се отрази добре шампоана на Орзене за мазна коса,но с него се къпя максимум веднъж на седмица,през другото време с шампоани,които не ас за мазна коса,защото тези като Орзене са доста агресивни.Изсушават скалпа и той започва да произвежда още повече себум.
Ползвай бебешка пудра!Слагаш я на ръцете и втриваш в корените.Абсурбира мазнината.
Другото са го казали.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Момичета,да ви попитам:понеже си правя маска на косата с бадемово масло от около месец,трябва ли да си почивам от домашните маски?
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
ако е сам със масло не си прави почивкаПървоначално написано от sladkalady
![]()
FuCKkK13 ,мерсиПървоначално написано от FuCKkK13
Иначе не е само с бадемово масло...явно трябва малко почивка.
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Днес си купих спрейчето на Глис, не е точно това жълто като на снимките .. Та да ви попитам , къде да го нанасям, в корените, или по дължината ?
wiiwa по върховете и дължината![]()
момичета днес си взех шампоана на Orzene (дано се пише така) за нормална коса .. Някой пробвал ли го е и доволен ли е?![]()
Аз го имам, но е за суха и изтощена коса...но иначе, да, хубав е!Но мнението ми е, че съм имала и по-добри.Аз сега си взех един на сънсилк и много ме кефи, мирише много яко и ми прави косата мека!!!Първоначално написано от thecreator
![]()
![]()
![]()
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
От къде си го взе, аз от доста време не съм виждала никъде..Първоначално написано от kittenella
Момичета,доста шампоани изпробвах това лято,не знам от кой и как,но имам чувството,че имам пърхот,колебая се дали просто не ми е чувствителен скалпът,защото пърхота не е много,но има и се вижда,кажете нещо ефикасно,като се изкъпя и си изсуша косата,след няколко часа вече имам бе;ли прашинки..
себорал форте пробвала ли си?.. аспирина в маските е против пърхут- можеш да си го добавиш и в шампоанаПървоначално написано от bloodymirror
![]()
момичета,аз утре или ще си правя маска или ще се намажа със стимулант.. най-вероятно 2рото и смятам неделя да си правя маска![]()
Здравейте!
Знам,че е малко рано, но смятам след като свърши сегашният ми шампоан да си взема този на "Кря-кря".
Дали има някой, който го е изпробвал и има мнение по въпроса?