.
Отговор в тема
Страница 80 от 108 ПървиПърви ... 307076777879808182838490 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 976 до 2 000 от общо 2699
    Супер фен Аватара на wiiwa
    стоях с маската около 4 часа и половина .. доста е заплетена косата ми сега.. ще видим дали ще има промяна в растежа

здравейте гърлс моля ви кажете ми възможно най-бързо маска с бадемово масло и да ви питам още нещо за garnier еdin shmpoan s menta protiv parxyt znaete li dali ima i balsam ot sashtiq vid

Според вас, кое спомага повече на косата:Стимуланта или домашната маска?
    Защото утре се чудя какво да й слагам, но и аз не знам.Аз след няколко дни трябва да ходя до аптеката, иначе сега разполагам с: Стимуланта на Икаров, пшенично масло, зехтин, кисело мляко, хума...за яйце не съм сигурна, рициново масло/по принцип го ползвам за миглите, но предполагам и за косата става?/, хининова вода/напоследък забелязах, че някои момичета си я слагат в маските/ ... Предложения?
    Днес си купих на Гарние шампоан http://www.google.bg/imgres?q=garnie...1t:429,r:0,s:0 и същата маска.Досега иначе бях с Миосотис, но честно казано, не останах толкова впечатлена, както всички А за този бях чувала добри отзиви, ще си кажа мнението.А и докато разглеждах в ДМ днес и си избирах шампоан, разгледах и тези на Пантен...1) Има ли доволни? 2) Има ли за суха и изтощена коса, защото нямах много време и не се загледах много.
    П.С. Краищата ми са сухи, след като си направя маска/Стимулант да сложа ли по краищата пшенично масло или зехтин?От кое сте по-доволни?
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Пшеничното масло е против цъфтеж,но и зехтин става..което да сложиш,няма да сгрешиш.
    Аз също вчера бях в дм ;D и видях от тези новите продукти на Пантен-крем за оформяне на къдрици...добър ли е? ;?
    Иначе от много време не съм си правила маски и тоя месец 3-4 пъти се изправях и доста тормозих косата си днес ще я намажа с някое масло сигурно...

Цитирай Първоначално написано от kittenella Виж мнението
    Пяна - Professional Touch Super Hold и е с UV филтър http://www.google.bg/imgres?q=profes...:0&tx=54&ty=76
    Лака ми за коса е същият и двете са лилави на картинката, много съм доволна!
    А за шампоаните на елсев...и аз сега мисля да си купувам този новия, който го рекламират от известно време с повече колаген..Някой доволен?
    Не,изобщо не съм доволна от Лореал.Купих си шампоана и спрея.Косата ми стана гадна,а и спрея не действа.Никакъв обем при мен нямаше. ..дадох го на баба,и на нея не и харесва.

Banned Мега фен
    kittenella - и двете.. направи си маска с повечко масла ако ти е суха косата.. за тия 3те - което искаш.. не знам на тебе кое ти влияе най-добре ...

Току що си направих маската
    2 с.л. Стимулант
    1 с.л. пшенично масло
    1 с.л. кисело мляко
    сложих малко хума и 1 с.л. мед
    Реших да заложа на маслата, както каза, Марти та след около 40 минути ще пиша как ми се е отразила.Защото онзи ден косата ми беше много суха, като се има в предвид, че не съм я третирала много в последно време...може и от времето да е, не знам А и кращата намазах със зехтин
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Здравейте на всички!
    Нова съм във форума искам и аз да споделя опита си в маските за коса.
    Радвам се,че сте упорити и си правите маски редовно!
    Аз от 3 години започнах с маските
    1-мажех се с коприва
    2-майонеза
    3-поръчах си едни ампули за стимулиране
    4-себорал
    5-стимулант
    6-тривитаминол
    7-зехтин,жълтък,мед,алкохол
    7-хининова вода
    8- мас
    9-най-различни готови маски
    10-маска с къна
    11-купих си различни шампоани и балсами за растеж (хвърлени пари на вятъра)
    За друго не се сещам ,то да беше 1-2
    И сега да ви кажа от кое съм доволна и от кое не.
    Значи от всичко изброено до сега е нямало лау ефект,НО аз използвам преса не редовно на 2 седмици 1 път и се нуждае от постригване на 2 месеца,както и да е сега ще ви кажа от кое съм доволна
    не съм доволна изобщо от тривитаминола косата ми почна да капе
    от скъпите маски и шампоани за растеж също не съм доволна
    от стимуланта горе долу защото все още го ползвам
    хининовата вода мн ми изсушава краищата
    от маската с жълтък и мед съм доволна усещам минимална промяна
    Искам да ми препоръчате нещо различно от което сте доволни ,защото искам дълга коса

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Последния път,когато ползвах тривитаминола,и аз забелязах,че имах косопад,и като спрях да го ползвам и спря да ми капе.Смятам,че косата ми се е пренаситила вече,защото съм използвала 3-4 шишета общо.Мисля вече да не го ползвам.

Cool

момичета направих си маска срещу омазняване
    1-2 яйца-белтък и жълтък
    1с.л бадемово масло
    1с.л разтопен мед
    1с.л водка
    2-3 дражета вит.С,разтворени в 1ч.л вода
    след около 1 час ще се измия и ще пиша какъв е бил ефекта

Banned Мега фен
    titinkaa - възможно.. можеш пак да го ползваш,но според мен най-малко след 2 месеца поне !!!

kittenella
    чакам да споделиш за резултата

donatc - добре,и теб ще чакам да кажеш

Elinaaa
    здравей добре дошла !
    1во. от тривитаминола може да ти е капела косата защото: |организма - може би вътрешно ти се е пренаситил || първите няколко пъти на повечето хора им капе (говоря ако не си го ползвала преди)
    2ро. явно косата ти не се поддава и расте бавно.. т.е. ще ти е много трудно да пуснеш дълга коса... защо мисля така ? защото преса 1 път на 2 седмици не е много..поддържаш си косата,а е за подстригване на 2 месеца ! т.е. се нуждае.. което показва,че косата ти ужасно бързо се изтощава.. моя съвет е да спреш напълно с пресата (има тема запрически можеш да я разгледаш - има много без уреди,които да вредят) да започнеш да взимаш вътрешно витамини.. да си правиш маски с вит.А и жълтък !!! и да си правиш масаж на скалпа поне 2-3 пъти седмично като 1 път от тези 2-3-4 и т.н. да е с затоплено масло....

Много съм доволна от маската!Напоследък понеже нямах време, а и ме мързеше да си правя маски, но косата ми сега е много мека и поне засега НЕ Е СУХА!! А и да ви кажа - много съм доволна от този шампоан, косата ми още мирише на нещо сладко, а пък по принцип веднага мирисът заминава в момента, в който отмивам шампоана!!А и маската - много е яка!Ще видим за напред как ще е, но засега определено по-ми харесва от Миосотис-а!
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Banned Мега фен
    ^ супер... на мен от почти всички шампоани ми мирише после косата,но сега дето слагам балсам без отмиване и няма много разлика ;д

Привет дами!
    FuCKkK13 да косата ми много цъфти преди година се подложих на трайно изправяне и сега косата ми стана мн тънка и цъфтяща ,спрях с боите от 7 месеца
    Пресата е ползвам да придобие форма косата,защото ако е намачкам с пяна косата ми става след това още по зле
    А как да затопля масло ,това на Икаров ли ?

titinkaa-недей да се мажеш повече аз говорих с един специалист и той ми каза ,че това не е предназначено за хора
    аз мн се изплаших като взе на ми пада по кичури косата и като спях да мажа ,и косата ми спя да капе

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    За тривитаминола.. 10 дена се мажеш, 14 дена почивка. След 10тия ден косата привиква и затова става така.

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Цитирай Първоначално написано от Elinaaa Виж мнението
    Привет дами!
    FuCKkK13 да косата ми много цъфти преди година се подложих на трайно изправяне и сега косата ми стана мн тънка и цъфтяща ,спрях с боите от 7 месеца
    Пресата е ползвам да придобие форма косата,защото ако е намачкам с пяна косата ми става след това още по зле
    А как да затопля масло ,това на Икаров ли ?

titinkaa-недей да се мажеш повече аз говорих с един специалист и той ми каза ,че това не е предназначено за хора
    аз мн се изплаших като взе на ми пада по кичури косата и като спях да мажа ,и косата ми спя да капе

След като си използвала всички "вълшебни" глупости и не си видяла ефект защо продължаваш? Явно не са за теб. По принцип не знам колко бавно ти расте, но темповете няма да се увеличат с каквото и да я намажеш. Ако я подстригваш много често няма начин да дръпне, защото всичко израстнало за около 2-3 месеца са макс 3 см. и фризьора в повечето случаи ще ги махне. От личен опит ще ти кажа да я мажеш с колкото се може по-малко неща. Шампоан и балсам и толкова. Виж как ще и се отрази някаква такава почивка. При мен работи - колкото повече съм я клепала, толкова по гадна коса имах. Цъфтежът не мога да си обясня от какво се получава и да ти дам съвет. Може би си е просто до коса. Моята преди цъфтеше страашно много, а не съм я третирала по никакъв начин. Сега я изправям през ден, боядисвам и цъфнал косъм не съм имала от 4-5 години. Така че не вярвам точно това да е причината.

http://namaleno.exsitee.com/%D0%A0%D...MAGIC-LEVERAGE какво ще кажете за тези ролки? Да опитам ли?

здравейтеее хорааа... аз имам ужасен проблемм с косата ми.. преди никога не съм имала проблемм с омазняването ,но напоследък просто не се понасям.. къпя си примерно в неделя. в понеделник косата мми е много добре.. но във вторнек вече ми е мазна.Винаги съм се къпела през 3 или 4 дни ..какви ли не шампоани ползвах и не ставааа... и със себорал се мазах и пак нищо.. моля ви някои ако знае нещо кажетее

Пробвай с медицинска козметика има много марки и повечето предлагат и шампоани!

n3zabrawiimaa -правила съм и по големи почивки но пак падаше мн коса

Glam0rous -да мисля да спра с всичко за да може да си почине може да се е пренаситила косата и затова да не мърда
    до колкото до постигването неми скъсяват дължината ами само цъфтежа ми обират почти косъм по косъм малко по бавно ,но става доста добре

selskomomiche - пробвай маска с хума

maicheto80 -имала съм такива рокли само се начупва леко аз не видях полза от тях

Аз вчера си намазах косата с масло от жожоба в корените и по дължината и с пшенично масло по краищата.После го отмих с Джонсънс бейби и сега косата ми е супер мека.

Боя за коса

Здравейте , много искам да се боядисам ето така , но не знам каква марка боя нито кой номер да си взема. Косата ми е естествено червена. Ще съм много благодарна ако можете да помогнете. Ето това е цвета който желая да постигна.
    http://www.stars.bg/images/stories/9...ars-galena.jpg

Smile

Цитирай Първоначално написано от donatc Виж мнението
    момичета направих си маска срещу омазняване
    1-2 яйца-белтък и жълтък
    1с.л бадемово масло
    1с.л разтопен мед
    1с.л водка
    2-3 дражета вит.С,разтворени в 1ч.л вода
    след около 1 час ще се измия и ще пиша какъв е бил ефекта

стоях някъде 2 и половина и като се измих косата ми стана много мека и блестяшта и бду много съм доволна от жълтото спрейче на глис

Супер фен Аватара на bilqnavod
    От мазната коса, да ви кажа, отърване няма. Явно гените си оказват думата. Просто не се получава. Винаги след измиването е добре и на следващия ден към вечерта започва да прилепва на главата ми. Но в крайна сметка съм си свикнала с нея, какво да се прави. Аз и на моя годеник съм му казвала 100 пъти , че понякога косата ми не е идеална, но той си ме харесва такава каквто съм. Поддържам си хигиената, но понякога се случва да "изтърва косата си и да се омазни... какво да се прави физиология :S

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Цитирай Първоначално написано от selskomomiche Виж мнението
    здравейтеее хорааа... аз имам ужасен проблемм с косата ми.. преди никога не съм имала проблемм с омазняването ,но напоследък просто не се понасям.. къпя си примерно в неделя. в понеделник косата мми е много добре.. но във вторнек вече ми е мазна.Винаги съм се къпела през 3 или 4 дни ..какви ли не шампоани ползвах и не ставааа... и със себорал се мазах и пак нищо.. моля ви някои ако знае нещо кажетее

Според мен не е толкова ненормално да се налага да я миеш на 2 дни. Особено ако и слагаш маска, изправяш, слагаш стилизанти, пипаш я или ходиш по запушени места или дори живееш в голям град. И без това се полепва каква ли не мръсотия по нея освен нормалния себум. И аз я мия моята на толкова пък е суха, просто от всичко това в корените особено става доста зле. С какъв шампоан си пробвала?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си