- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
^ + че на повечето момичета в тоя форум може би им се омазнява заради възрастта![]()
ralica_radkova
не знам.. не се боядисвам,но предполагам някакво медно русо ?
съжалявам, че не съм писала от доста време ама нямах време![]()
въпрос - какъв шампоан ползвате и ползвал ли е някой шампоани, маски или балсами на EKS ако не се сещате сайта на фирмата > http://eks-bg.com/![]()
Аз ползвам шампоан и балсам на Herbal Essences Beautiful Ends, страшно доволна съм ..
http://farm5.static.flickr.com/4036/...3b050daf2f.jpg - за тези който не се сещат .. : )
И аз по едно време използвах, но само балсама на Herbal Essences, но синьото за суха коса.Това червеното за каква е?Аз си го купувах от ДМ, но в последно време не го виждам...![]()
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
^И аз съм ползвала преди червения шампоан на Herbal Essences и бях доволна.За цъфтящи краища е.
Аз сега съм с този http://www.google.bg/imgres?q=johnso...0&tx=106&ty=76 и съм доволна. =)
A,в Кауфланд ги има Herbal Essences.![]()
Последно редактирано от strawberry88 : 02-29-2012 на 13:47
хай искам да ви питам когато се къдрите с ролки слагате ли им нещо - пяна лак балсам ?
^ и аз искам да знам точно какво правите, когато се къдрите с ролки. аз имам само 6 и от едрите, но и коса нямам кой-знае колко, така че не е проблем :Д
^ нищо не слагам.. рядко балсам,но много рядко..
аа забравих ;д;д;д намазах се със стимулант и реших 1 месец да не я горя.. сега карам 3тата седмица![]()
FuCKkK13 -Питах те ,но ти не ми отговори
каза ми на нагрея олио за какво олио става въпрос за стимуланта ли?
Да ви питам лененото семе полезно ли е за косата и някой ползвал ли е?
Elinaaa
извинявай явно не съм видяла... всичко може,но определено не олио
.. това на икаров е стимулант,а другото са масла,които също има и на икаров и на други марки.. което искаш... но ще ти препоръчам масло от пшеничен зародиш,защото е против цъфтеж и взимаш.. сипваш го в някакъв съд,затопляш и масажираш корените на главата с него.. и го оставяш да постои като маска и отмиваш.. и да,полезно е..
lemonyheart мас,алкохол,масло от пшеничен зародиш и примерно хума/кисело мляко/тривитаминол/ нещо от тия неща може всичките.. обясни малко повечко каква ти е косата ? и ако по принцип е такава,а не е станала вследствие на нещо няма как да се оправи..
Днес си направих маска с пшеничен зародиш затоплено стоях около 3 часа за 1 ви път не мога да кажа резултат
Искам да ви споделя ,че си купих един шампоан от една фризьорка той е за подхранване и засилване растежа ,за изтощена коса .Вече месец и мисля ,че косата взе да се подобрява .
Не вярвах,че ще има резултат
но ми подейства добре![]()
^Какъв шампоан си си купила? ;?
А откъде мога да си купя продукти на John Frieda?![]()
Никога не ми е била така.. По принцип си посещавам дерматолога през 2-3 месеца, защото имам, по-скоро имах, нещо като себорея. Последният път ми предписа два шампоана Defluval против косопад (аз настоях) и Neoval против пърхот + каза ми да си масажирам с Алпикорт (за косопада пак) и след като ми свърши Алпикорта, да почна пак с една маска (Revalid), която използвах 5-6 пъти, но ми каза да я спра, за да не се натрупат много неща. А иначе скалпът ми е сух и косата ми се омазнява средно бързо. Уф, толкова е сложно..![]()
strawberry88 бтв. и аз преди се чудех от къде.. техните продукти са много добри и си струват парите.. някой ако знае да казва !
lemonyheart
хм.. нещо,което помага в домашните маски за пърхот е оцета и аспирина (не знам до колко наистина помагат,но и двете уж са за това,а и подхранват) ... сега малко ме е страх да ти препоръчам нещо щом имаш такива проблеми.. аз имам приятелка с такъв проблем и тя се мажеше с някаква пастичка прозрачна и си правеше маски с тривитаминол.. т.е. не и пречеше.. можеш да си вземеш.... иначе.. бадемовото масло е най-добре за косата и като ти е предразположена към цъфтежи можеш да си сложиш в маската и масло от пшеничен зародиш... и да те попитам защо не искаш жълтък ? по принцип той много подхранва,а и в повечето маски за изтъняла коса дават жълтък... към 2те масла,които ти казах можеш да добавиш алкохол,оцет,аспирин на прахче,хума и зехтин примерно..
Ваксата вреди ли на косата?
^ да
lemonyheart
първо отмивай косата със хладка вода или направо студена и тогава се къпи,защото ако е с топла става олеле мале с жълтъка![]()
момичета ПРОБЛЕМ вече изхабих две шишета от шампоана head and sholders mentol(против пърхут) и не ще да ми се маха какво да правя ползвала съм също и катранен но пак нищо помагайте моля |||а за хининовата вода може ли да я пръскам на суха коса все пак я къпя два пъти в седмицата и ми се щеше по честичко да я ползвам а и не искам да я мокря само за това
Здравейте. Някоя от вас правила ли си е процедурата ПРАНЕ НА КОСАТА ? Ако да, изчезнаха ли изцъфтелите връхчета и боята (къната ) ?
^ до колкото знам не се прави за връхчета и някакво подхранване, а само за да махне боята. Казват, че върши работа за това, но не е от най-полезните неща, които можеш да и причиниш.