- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
Моля за помощ. Как мога хубаво да си накъдря косата без маша, преса и всякакви уреди?
^ ролки ? ......
^ами да мисля,че повечко се поувлякох!Ще гледам да огранича нещата.Ще пробвам някоя маска,но съм чувала,че хумата изсушава косата и това няма ли да е проблем като се има на предвид,че моята е и суха?
gerry може и с пяна! (:
♥gerry♥ на плитки не ти ли харесва
аз доста често е правя така и след това ефекта е като ретро преса
Ами пробвала съм на плитки, ама много не ми стана.А относно пяната аз имам и моята горе-долу къдри.Може ли да ми препоръчате някоя, която къдри хубаво?
http://static1.framar.bg/product/taft-pqna.jpg - ползвам тази,доволна съм (:
^Мерси за отговора. Аз се чудих дали да си взема тази, но взех taft 3in1.Друфия път ще взема тази.
мисля че не сте прави по отношение на флудите които са за обем едно момиче не се сещам точно беше казало че никой не върши работа аз съм на обратното мнение ползвам този флуид>> http://www.google.bg/imgres?q=wellaf...t:429,r:0,s:32 << и съм очарована
^ зависи колко ти е дълга косата,следователно колко ти е тежка ..
sun251 щом ти е суха косата не слагай хума![]()
FuCKkK13 ти начупвала ли си си косата с бира и ако си кажи как става
Момичета, да ви попитам това масло от пшеничен зародиш (против цъфтежи) как да си го нанасям точно по крайщата ?
^ може и по цялата коса ( дължина и корени) може и само върховете 4-5 пръста и така![]()
donatc
къдрила съм я,но педи доста време (още когато косат ми беше до над гърдите,а сега най-късия пласт ми е до там) къпя се и слагам кърпа на косата около 30мин. - да е доста подсушена.. изчаквам ако трябва още докато не стане на 80% суха и сипвам направо върху косата бирата и след това много мачкам.. с наведена глава и мачкам мн мн мн време.. и така докато не ти се начупи до колкото искаш.. а има хора дето първо мачкат с ръце и бира и после минават с дифузера и така![]()
^ преди.. колкото повече толкова по-добре,но най-малко 30 мин. !
Момичета и аз да ви питам нещо.....
как спите с пусната или вързана коса ?
Защото из форумите пише различни неща
едни казват да се спи с вързана коса за да не се търка косата
други с пусната
Не знам кое е по полезно за косата
^ ако калъфката на възглавницата ти е копринена мисля,че не се накъсваше толкова косата ( не съм сиг. точно такава материя ли трябваше да е) .. иначе спя с пусната коса,а иначе е вредно с вързана,защото косат трябва да си отпочине и да не е опъната и т.н. ,но все пак ако е отпусната плитка мисля,че не е толкова вредно.. по принцип е вредно връзването не само като спиш,защото косъма се начупва там където е ластика![]()
Аз спя на отпусната плитка.
Искам да попитам,за да си направя такъв кок с чорап,трябва ли да си изправям косата или ще стане и на къдрава? ;д
Мерси за отговорите
FuCKkK13 днес разгледах по подробно темата и видях как косата от средна дължина е станала до кръста горе долу за колко време дръпна?
^ ами моята коса расте бързо и без маски (това го казвам,за да го имаш в предвид) иначе.. за около година..
strawberry88
кок с чорап ?! къдрене с чорап ли имаш в предвид ?