- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
Предполагам за това става въпрос - http://www.vbox7.com/play:e3e40f01ff
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
strawberry88
този кок не е с чорап ами има едни ленти специални за кокове.. в темата за прическите бях писала ако искаш разгледайи не са скъпи така че..
Става и с чорап,на този клип който kittenella е дала,е с чорап.
^да,но аз ти казах по-лесния начин,а и е по-добре с лента от чорап де ;д
Да ви кажа, че сега съм с маска. Пак си направих голям бъркоч: тривитаминол, бадемомово, кокосово и масло от карите, ракия, хининова вода, себорал форте, екзементин Ц, оцет, капки газ и какао. Забравих лимонов сок, но нищо. Сега ще стоя така 3-4 часа.
В петък си правих тази http://www.ladyzone.bg/krasota/krasi...si_U_doma.html , стоях около час.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Косата ми беше много хубава, бляскава, обемна. Тя по принцип си има блясък, но обем изобщо.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Мхм.Днес мисля да си направя маска и може да пробвам тази.
аз се намазах със стимулант.. мислех да си забъркам някоя маска с яйце,но сега е студено и като знам с каква вода трябва да отмивам от сега измръзвам ; за това като се постопли ще си правя.. тривитаминола не знам кога ще го почна.. може и лятото чак.. ще видя..![]()
![]()
![]()
стоях със стимуланта 3 часа![]()
и аз си направих вчера маска със стимулант и аз стоях около 3 часа
Момичета ще ми препоръчате ли хубав балсам за изтощена коса ?
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Момичета, според вас с какви грижи и за колко време косата ми ще порасне с приблизително една педя ?![]()
^ и да се сгъсти малко
П.С. съжалявам за двойния пост
wiiwa,ако ти е рядка по рождение няма как да стане по-гъста за съжаление.И фризиорката така ми каза.А относно дължината-косата расте 1-2 см на месец.Може със стимулант да се мажеш или пък тривитаминол...не знам има много неща ;д ,виж на първата страница.![]()
Ей момичета, някоя може ли да ми предложи някакъв много хубав балсам или маска .. защото си бях изрусявала едни кичури отдолу на косата неколкократно ... и сега са страшно сухи и постоянно ми се сплита косата там
^ маска,която да омекотява от фризьорката ти някаква подхранваща или възстановяваща.. за друго - може със зехтин или бадемово масло да мажеш,за да стане мекичка и да се подхранва... иначе за балсам.. по-добре кристали да си купиш![]()
wiiwa както ти казаха ако ти е рядка по рождение няма да стане по-гъста.. иначе не знам с колко ти расте косата.. моята примерно и без маски расте по-бързо така че е относително.. с една педя да речем 15см. г/д за 1 година.. с маски 2 пъти в седмицата не повече,предпазване на краищата,за да не цъфтят и да не подстригваш много и спиране на преси,сешоари и т.н.![]()
Днес си направих маска с 2 жълтъка,зехтин и кисело мляко(само това имах).Ще стоя 2 часа...само че се притеснявам дали ще мога да отмия маската,понеже сложих много,а имам Джонсънс бейби само ;S
...аа,имам и един професионален против косопад.Дали с него да я измия? ;?
![]()
Искам да ви попитам за маслото на Икаров от пшеничен зародиш или както там се водеше как го прилагате?Преди баня,в някаква маска,непосредствено преди изправяне или ...И какъв ефект забелязвате?
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Благодаря много.Значи него ще купувам!Трябва ми продукт за сухи и цъфтящи краища,и се чудих кое е най-добре да си купя
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
За нищо.Аз съм много доволна от маслата на Икаров,а и всички масла се отразяват много добре на сухи коси.
![]()