.
Отговор в тема
Страница 85 от 108 ПървиПърви ... 357581828384858687888995 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 101 до 2 125 от общо 2699
    Най-най-най добрата купена маска която аз съм ползвала е тази на Миосотис.

Момичета,какво мислите за това: http://www.priorin.bg/

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    абе аз вече 2 шишенце със Стимулант на Икаров ползвам...в началото първите 2-3 пъти бях супер доволна косата ми ставаше уникална,ама вече каточели няма ефект
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Ползваш ли често преси/маши/сешоар?Ако да,спри за месец-два,а ако може и повече!Има ефект. ;D

Banned Мега фен
    strawberry88 не ти препоръчвам бебешкия за отмиване ;д

TheGirlNextDoor аз също съм на мнение,че стимуланта помага и то много.. опитай да спреш с пресите ако ползваш и като цяло де да не си тормозиш косата и мисля,че ще забележиш ефект

XxInn0cencexX
    не съм го ползвала,но имам някакви спомени,че бях чела,че е добро,но не съм много сигурна !

Ами измих го с бебешкия.Успях да го отмия,но косата ми мирише ужасно но яйца. :@ Скоро няма да си направя маска с яйце...но пък косата ми е мека и с блясък. ;д

Banned Мега фен
    ^ браво

Голям фен Аватара на taamara
    Аз пък си отрязах косата, ето снимки:
    http://prikachi.com/images/175/4529175O.jpg
    http://prikachi.com/images/176/4529176d.jpg

Е, "отрязах" е малко силно казано, само най-отдолу стърчащото крайче, беше яко нацъфтяло...а и не искам косата да ми на триъгълник, искам най-долния плат да е на черта : )
    Иначе за протокола - продължавам със Стимуланта, два пъти в седмицата по минимум 5 часа стоя намазана, онзи ден си взех и бадемово масло за дължините, а стимуланта в корените, че иначе до сега мазах само със стимуланта цялата коса и много бързо свършваше шишенцето.

такаа започвам с въпроситее използвам шампоан и балсам на SHAUMA (оная оранжевата) и почти винаги преди да се изкъпя слагам слимуланти на икаров и държа с тях поне 2 часа, относно изправянето по 5-6 пъти в месеца , но косата ми е без блясък, много бавно расте и цъфти много омазнява се на 2 ден и страшно много се изнервям!!! ще ми препоръчате ли някакъв по-хубав шампоан и балсам, ако може и някакви маски и спрейове от сорта на тия http://www.gliss.schwarzkopf.bg/glis...nditioner.html или пък http://www.gliss.schwarzkopf.bg/glis...treatment.html
    и хубави кристали за коса и там други термозащитни продукти че аз не ползвам

съжалявам ако повтарям някой от въпросите си, от доста време не съм чела цялата тема благодаря предварително !! :*

Снимка на косата ми, не напълно суха, от днес...http://www.prikachi.com/images/560/4529560k.jpg Снимаха ме и реших да ви я покажа...казват ми, че има промяна в дължината и косата ми изглежда по-добре, а и май и аз забелязах това...Когато беше много изгорена вече нямаше никаква форма, а сега къдриците са пак добре стегнати и оформени, без никакви продукти.Утре може да пусна снимка на къдриците, ако искате!
    taamara косата ти е много красива, според мен си задръж тази дължина така е идеална!
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

taamara,косата ти е много хубава!
    kittenella,помня,че преди мнооого време беше пускала снимки на косата ти и сега наистина има огромна разлика.

Благодаря ви! : ))
    А относно дължината - нееее, трябва да е дълга ;д в смисъл, косъмът ми е плътен и стои по - добре дълга. Ако е къса, то трябва да я филирам, за да изглежда добре, но коооолко мразя филираната коса ....

Banned Мега фен
    taamara много хубава коса имаш ! браво

mik_i
    върни се по-назад в темата и прочети... иначе на кратко : 5-6 пъти в месеца е много.. до 2-3 пъти най-добре ще е.. а ако можеш без хич супер.. за шампоан по-добре или професионален или медицински.... спрейчетата - на Глис всичките са добри..термопродукт на алфапарф използвам,но все пак прочети назад в темата доста сме писали.. кристали - кристиан оф рома !!! за блясъка - изплаквай косата с вода + оцет или вода + сок от лимон

kittenella
    аз също помня,че беше пускала и да,наистина има разлика !

Banned Мега фен
    аз утре може би ще се намажа със зехтин

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    Някой да знае хубава маска против цъфтеж?
    Толкова много се радвам ,че косата най-накрая ми стана дълга. Едно време си спомням как постоянно четях и бях пълна с хининови води, стимуланти ии травитаминол .. обаче сега така ми е нацъфтяла и плод можеш да си набереш Сигурно днес ще се подстрижа и слагам кристали и защитен спрей за преси и т.н ,но ми се иска и някоя хубава маска

^Ами маслото от пшеничен зародиш е против цъфтеж,но и с други масла може.Зехтин също.А,сетих се една маска против цъфтеж:зехтин,жълтък,мед. ..но,да,ще трябва да махнеш цъфтежа с ножица!

Banned Мега фен
    ^ масла.. и най-вече от пшеничен зародиш ! и за цъфтящи краища много помага нещо след баня без отмиване кристали/балсам и т.н.

Много искам да си подстрижа бритона вкъщи,но нямам фризьорски ножици дали да пробвам с обикновени?
    И също така днес ще си намажа корените само с кокосово масло.

Цитирай Първоначално написано от sixtenfix Виж мнението
    Някой да знае хубава маска против цъфтеж?
    Толкова много се радвам ,че косата най-накрая ми стана дълга. Едно време си спомням как постоянно четях и бях пълна с хининови води, стимуланти ии травитаминол .. обаче сега така ми е нацъфтяла и плод можеш да си набереш Сигурно днес ще се подстрижа и слагам кристали и защитен спрей за преси и т.н ,но ми се иска и някоя хубава маска
    Дай снимка да я видим : ))
    иначе за цъфтежите .. при мен сякаш нищо не помага. Сега съм си взела арганово масло и го слагам по краищата на влажна коса, но не мога да кажа дали има ефект, пък и аз ползвам преси и сешоари ..

Banned Мега фен
    ^ ами аз у нас с такива бритона ;д .. въпреки че не е много добре ама все пак е бритона.. нито цъфти нищо нищо ;д
    колко време ще стоиш ?

^Аз ли? Ами 2-3 часа.
    Вие как топите кокосовото масло? ;д

Banned Мега фен
    ^ по принцип или на слънце, или на гореща баня, или ако е студено и гори печката в моята стая си го слагам и то се стопява,но е имало случаи и да бързам и да го муша в микровълновата ;д

Аз го разтопих в тиган на печката.

И с обикновени ножици става за бретона, не мисля, че има проблем. Моя бритон (за разлика от косата ;д) расте много бързо, а си поддръжам една дължина и на всеки 2 - 3 седмици горе долу си го режа сама. : )

Ами като се изкъпя и ми изсъхне косата ще пробвам може би.Някой знае ли къде продават четки с естествен косъм и колко г/д струват?

Голям фен Аватара на joannalof
    Има ли термин като "агресивен шампоан"? Когато си мия косата я натривам 2 пъти със шампоан и накрая малко балсам в кращата.Косата ми е доста изтощена от боядисване,но и се омазнява бързо.Конкретно въпроса ми е защо след като се изкъпя и малко като изсъхне започва да ме сърби главата?Надявам се,че е от много шампоан,който слагам,но пък иначе чувствам,че не съм я измила достатъчно,въобразявам си :Д Дали този сърбеш след къпане се дължи на шампоана?
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си