- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
Най-най-най добрата купена маска която аз съм ползвала е тази на Миосотис.
Момичета,какво мислите за това: http://www.priorin.bg/
абе аз вече 2 шишенце със Стимулант на Икаров ползвам...в началото първите 2-3 пъти бях супер доволна косата ми ставаше уникална,ама вече каточели няма ефект![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
^Ползваш ли често преси/маши/сешоар?Ако да,спри за месец-два,а ако може и повече!Има ефект. ;D![]()
strawberry88 не ти препоръчвам бебешкия за отмиване ;д
TheGirlNextDoor аз също съм на мнение,че стимуланта помага и то много.. опитай да спреш с пресите ако ползваш и като цяло де да не си тормозиш косата и мисля,че ще забележиш ефект![]()
XxInn0cencexX
не съм го ползвала,но имам някакви спомени,че бях чела,че е добро,но не съм много сигурна !![]()
Ами измих го с бебешкия.Успях да го отмия,но косата ми мирише ужасно но яйца. :@Скоро няма да си направя маска с яйце...но пък косата ми е мека и с блясък. ;д
^ браво![]()
Аз пък си отрязах косата, ето снимки:
http://prikachi.com/images/175/4529175O.jpg
http://prikachi.com/images/176/4529176d.jpg
Е, "отрязах" е малко силно казано, само най-отдолу стърчащото крайче, беше яко нацъфтяло...а и не искам косата да ми на триъгълник, искам най-долния плат да е на черта : )
Иначе за протокола - продължавам със Стимуланта, два пъти в седмицата по минимум 5 часа стоя намазана, онзи ден си взех и бадемово масло за дължините, а стимуланта в корените, че иначе до сега мазах само със стимуланта цялата коса и много бързо свършваше шишенцето.
такаа започвам с въпроситее използвам шампоан и балсам на SHAUMA (оная оранжевата) и почти винаги преди да се изкъпя слагам слимуланти на икаров и държа с тях поне 2 часа, относно изправянето по 5-6 пъти в месеца , но косата ми е без блясък, много бавно расте и цъфти много омазнява се на 2 ден и страшно много се изнервям!!!ще ми препоръчате ли някакъв по-хубав шампоан и балсам, ако може и някакви маски и спрейове от сорта на тия http://www.gliss.schwarzkopf.bg/glis...nditioner.html или пък http://www.gliss.schwarzkopf.bg/glis...treatment.html
и хубави кристали за коса и там други термозащитни продукти че аз не ползвам
съжалявам ако повтарям някой от въпросите си, от доста време не съм чела цялата тема благодаря предварително!! :*
Снимка на косата ми, не напълно суха, от днес...http://www.prikachi.com/images/560/4529560k.jpg Снимаха ме и реших да ви я покажа...казват ми, че има промяна в дължината и косата ми изглежда по-добре, а и май и аз забелязах това...Когато беше много изгорена вече нямаше никаква форма, а сега къдриците са пак добре стегнати и оформени, без никакви продукти.Утре може да пусна снимка на къдриците, ако искате!
taamara косата ти е много красива, според мен си задръж тази дължина така е идеална!
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
taamara,косата ти е много хубава!
kittenella,помня,че преди мнооого време беше пускала снимки на косата ти и сега наистина има огромна разлика.
![]()
![]()
Благодаря ви! : ))
А относно дължината - нееее, трябва да е дълга ;д в смисъл, косъмът ми е плътен и стои по - добре дълга. Ако е къса, то трябва да я филирам, за да изглежда добре, но коооолко мразя филираната коса ....
taamara много хубава коса имаш ! браво![]()
mik_i
върни се по-назад в темата и прочети... иначе на кратко : 5-6 пъти в месеца е много.. до 2-3 пъти най-добре ще е.. а ако можеш без хич супер.. за шампоан по-добре или професионален или медицински.... спрейчетата - на Глис всичките са добри..термопродукт на алфапарф използвам,но все пак прочети назад в темата доста сме писали.. кристали - кристиан оф рома !!! за блясъка - изплаквай косата с вода + оцет или вода + сок от лимон
kittenella
аз също помня,че беше пускала и да,наистина има разлика !![]()
аз утре може би ще се намажа със зехтин![]()
Някой да знае хубава маска против цъфтеж?
Толкова много се радвам ,че косата най-накрая ми стана дълга. Едно време си спомням как постоянно четях и бях пълна с хининови води, стимуланти ии травитаминол .. обаче сега така ми е нацъфтяла и плод можеш да си наберешСигурно днес ще се подстрижа и слагам кристали и защитен спрей за преси и т.н ,но ми се иска и някоя хубава маска
^Ами маслото от пшеничен зародиш е против цъфтеж,но и с други масла може.Зехтин също.А,сетих се една маска против цъфтеж:зехтин,жълтък,мед...но,да,ще трябва да махнеш цъфтежа с ножица!
^ масла.. и най-вече от пшеничен зародиш !и за цъфтящи краища много помага нещо след баня без отмиване кристали/балсам и т.н.
![]()
Много искам да си подстрижа бритона вкъщи,но нямам фризьорски ножицидали да пробвам с обикновени?
![]()
![]()
И също така днес ще си намажа корените само с кокосово масло.
^ ами аз у нас с такива бритона ;д .. въпреки че не е много добре ама все пак е бритона.. нито цъфти нищо нищо ;д
колко време ще стоиш ?![]()
^Аз ли?Ами 2-3 часа.
Вие как топите кокосовото масло? ;д
^ по принцип или на слънце, или на гореща баня, или ако е студено и гори печката в моята стая си го слагам и то се стопява,но е имало случаи и да бързам и да го муша в микровълновата ;д
И с обикновени ножици става за бретона, не мисля, че има проблем. Моя бритон (за разлика от косата ;д) расте много бързо, а си поддръжам една дължина и на всеки 2 - 3 седмици горе долу си го режа сама. : )
Ами като се изкъпя и ми изсъхне косата ще пробвам може би.Някой знае ли къде продават четки с естествен косъм и колко г/д струват?![]()
Има ли термин като "агресивен шампоан"? Когато си мия косата я натривам 2 пъти със шампоан и накрая малко балсам в кращата.Косата ми е доста изтощена от боядисване,но и се омазнява бързо.Конкретно въпроса ми е защо след като се изкъпя и малко като изсъхне започва да ме сърби главата?Надявам се,че е от много шампоан,който слагам,но пък иначе чувствам,че не съм я измила достатъчно,въобразявам си :Д Дали този сърбеш след къпане се дължи на шампоана?
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95