- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
strawberry88 в интернет съм виждала,а по магазините не съм разглеждала,но в някой по-големи може и да има.. иначе при фризьорката ти и готово
joannalof
да,има такива шампоани.. по принцип са тежки за скалпа (както каза ти предизвикват сърбеж,парене) и често с доста некачествен състав.... може би този шампоан е тежък за теб... сърбежа може да се появи и от често къпане,от слагане на много шампоан и ако не го отмиваш и т.н. .. моя съвет е да си купиш по-лек шампоан,а този направо да го спреш,следващия да гледаш да няма много парабени,а ако е без направо супер,да слагаш по-малко шампоан и да си купиш специален за твоя тип коса.... ако сърбежа продължи отиди на лекар - може да имаш себорея
![]()
Изобщо не си подстригвайте косата с обикновени ножици. Нито бритона, нито каквото и да е.
Още като го отрежеш и веднага започва да се цепи косъма и да цъфти.
За това има професионални ножици, ако толкова искаш сама, от порядъка на 100-150 лв са.
То затова си има фризьори, иначе щяхме в къщи да се подстригваме!
^Ок,отказа ме.
Еми досега всички фризьори са ми го подстригвали ужасно и затова исках да пробвам сама...![]()
^ на бритона нищо няма да му стане ... винаги го изправям.. може да не си горя косата,но бритона го изправям и когато косата ми почива бритона си го горя.. подстригвам се вече 3-4ти път с обикновена ножица и грам не е цъфнал..
Наистина ако си подстригваш косата с обикновена ножица веднага е цъфнала, но на бритона нищо няма да му стане. Една приятелка постоянно се прави и мен ме е правила и нищо. И да го горя пак си е ок.
^ аз също говоря от личен опит.. обикновената ножица не се отразява толкова зле на бритона,защото бритона по принцип е къс,бързо израства,често се подстригва, няма тежест и т.. че да го изтощава и за това не цъфти.. честно казано не съм виждала човек с цъфнал бритон...
И аз редовно си оправям бритона с обикновена ножица и нищо му няма.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Търся идеи какво да правя с такава коса - http://imageshack.us/photo/my-images...innye2010.jpg/ Толкова къдрава и с 2-3 см по-дълга.
Главно прически и стилиране защото вече всичко ми е скучно и еднообразно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
ето я и моята косичка
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...48572714_n.jpg
Последно редактирано от MegiBoOm : 03-19-2012 на 09:13
^Супер яка е,браво!
Аз последните 2 седмици не използвах преса (по принцип ползвам веднъж седмично) и това е голямо постижение за мен.Еми как да не ползвам,като косата ми е супер странна?Къдрава е и всеки път,като я изкъпя,е различно къдрава
един път е на вълни,друг път супер къдрава и бухнала,друг път хвърчаща на различни страни
какво да я правя вече не знам
:@ когато ми е естествена я правя на messy bun ;д ама вече ми омръзна.Има и дни,в които я харесвам ама ...
![]()
TheBeliever
виж в темата за прическите може да изнамериш нещичко
MegiBoOm супер ти е косичката
strawberry88
нещо с което да я къдриш пробвала ли си ? ... или стилизиращ продукт някакъв ? за оформянето на къдриците де ;д
http://prikachi.com/images.php?images/705/4539705A.jpg
Това е мойта коса. Доволна съм от нея, само дето 2 месеца минаха откакто последно се постригах и е почнала вече да цъфти :/ Мисля да ходя да се пострижа, да махнат цъфтящата коса, и да ви питам аз пакнякакви маски за забавяне на цъфтежа има ли? Това със зехтина ми звучи странно
![]()
^ защо да е странно ? иначе можеш само пшеничен зародиш да си мажеш по косата и след баня ЗАДЪЛЖИТЕЛНО някакъв продукт ! .. и меда също помага за цъфнала коса .. абе изобщо повечко масла по краищата![]()
^ а и по-малко уреди !![]()
извинявам се ама пак забравих.. имаш много хубава коса![]()
Аз уреди не използвам.А я кажи за това с меда. Какво се прави?
Еми със зехтина няма ли да стане много мазно? Как ще го отмия?
И благодаря.
^Спокойно,няма да стане много мазно!Ще е мазно,като го намажеш и стош 30 мин. най-малко и като го отмиеш с шампоан всичко е ок.
Аз съм си мазала косата със страшно много зехтин или масла и пак го отмивам лесно
Даже с бебешки шампоан успях.
![]()
![]()
Ето снимка на косата ми
http://prikachi.com/images/336/4550336s.jpg
^ супер е,но преди не ти ли беше по-дълга имай по-тъмна или на мен така ми се струва ?
DisappointedDreamer
ами просто смесваш с другите съставки от маската.. добави алкохол и кисело мляко и още по-лесно ще ти се отмива.. иначе меда го разстопи и не ти препоръчвам да слагаш само мед.. стопен мед + някакво масло примерно щото като го стопиш и го нанесеш той после пак си става такъв лепкав и става олеле мале ;д ....
Скоро и аз ще ви пусна снимка да видите и моята коса
Искам да попитам вече 5-6 пъти си мажа косата с пшенично масло и косата ми пак е нацъфтяла и то доста
защо така има ли нещо друго против цъфтеж?
^ добре де,знам,че не може да четете цялата тема ама поне предните коментари прочитайте.. точно на тази страничка говорим за това..
п.с. надявам се някой да не се обиди..
След като съм се боядисала с къна преди 20 дена мога ли с боя / шампоан оцветител?
^ не,върху къна само ножицата хваща ;д
FuCKkK13 Аз прочетох и питам за нещо друго освен мед ,зехтин и пшенично
Питам дали има нещо друго ?