- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
Чак сега видях дискусията за подстригването с обикновена ножица.. И искам да кажа, че лятото последно ходих на фризьор.. Окипази ме и от тогава сама си подстригвам бритона, цъфналите краища и даже веднъж си я взех повечко, защото си я оформих както аз искам и стана добре, бях много доволна.Косата ми цъфти на 4 месеца някъде, че и повечко, когато съм сериозна с маските и маслата... Не мисля, че е малко.. Просто си точа ножицата добре и не виждам аболютно никакъв проблем, панирате момичето за нищо...
Момиче ^^
Elinaaa като цяло всички масла.. иначе без спиране на уреди и продукт след баня като кристали примерно не знам какво ще помогне..
а как може къната да падне по бързо?наистина искам да се боядисам![]()
Anonimka55 пробвай с кисело мляко и сода една фризьорка ми го каза една време
FuCKkK13 да мерси ще съм по упорита с маслата и кристалите !
^ + жълтък в маската![]()
аз днес се подстригах и сега почвам стимуланта.. до половината ми е шишенцето и мисля докато не свърши да не си горя косата..
Даааа, страхотен е! И аз в сряда ще ходя да се подстригвам, надявам се този път да е така, както аз искам и да не ми вземе повече от сантиметър.. Аз сега съм с маска, имам тривитаминол за още веднъж и ще съм в почивка до лятото. Ще го заместя със стимуланта.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Неееееееееееее!
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
http://apteka.framar.bg/30014470/%D0...-%D0%BA%D0%B3-
искам да ви попитам някой ползвал ли е тази маска и доволен ли е от нея?![]()
^ само като видях Лорис ти казвам,че не е хубава.. не съм я ползвала,но по принцип са пълни със силикон...
колкото до стимуланта: аз също съм много доволна.. странични ефекти нямаосвен ако някой не е алергичен към някое масло
^ маска с оцет или след като се изкъпеш оцет + вода обливаш и НЕ отмиваш после.. купена - професионална най-добре..
ОЛЕЛЕ ХОРА моля ви помагайте!!!!В чудо се видях вече! ;хххх
Купих си стимуланта на Икаров и се намазах с него, стоях 15 мин, след което се изкъпах.После аз кокошката без да мисля се напръсках като за световно с хининова вода на Adda, в която има силикон.Първия ден реших, че не съм си измила хубаво косата от стимуланта и се изкъпах пак, след което се напръсках с още повече вода и сега стана по-зле!Наистина яко съм прекалила и косата ми седи на мазни миши опашки, които устояват дори на шампоан!Кажете ми моля ви има ли начин да го махна или кога ще се измие??
^Еми изкъпи си косата и не слагай хининова вода вече.
^^измих я 2 пъти, суших я със сешоар, какво ли не правих - не се маха ;( разбрах прекалено късно, че е от хининовата вода, а не от стимуланта.
Последно редактирано от SunT : 03-25-2012 на 18:18
^ наклепай се с хума... предполагам ще помогне.. другото решение е - преса,за да ти изсуши косата или пудра.. избирай..
Това е доста странно... измила си си косата два пъти и пак стои мазна, от една хининова вода..Масажирай хубаво скалпа като си миеш косата и по - добре шампоана да е някакъв друг, различен от тези в супермаркетите..
Пиши после какво стана.
Иначе аз днес се намазах със стимуланта, седях около 7-8 часа, цял ден. Измих я, напръсках я със Себорал+ (между другото, който го е ползвал да каже дали има ефект върху растежа, до сега си ползвах Себорал Форте, но не можах да го открия..), сложих арганово масло по върховете, поизправих със сешоар, стана обееееееемна, както я обичам, утре сутринта едни вафли и така до сряда ; )
Някой ползвал ли е ПАНТЕН СЕРУМ НАКЪСАНИ КРАИЩА и доволни ли сте ?