- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
^Аз не съм,но ви препоръчвам кристали!<3
А някой ползвал ли е новите шампоани на Пантен и наистина ли косата става здрава и не цъфти седмица след седмица?;? Също така пак да попитам да ми препоръчате продукт за оформяне на къдриците моля ви
;д искам да ходя с естествена коса ама .... ;д
Да попитам за нещо за накъсване ,дали маските на глис са хубави?
Хора днес си купих такава къна http://vantrade.eu/pages/kana/?page=1 /от втория ред, първата/. Косата ми в корените е черна, а надолу кафява какво мислите, че ще се получи? И мога ли от тази къна да минавам на по светла и да постигна цвят като от първия ред-третата?
^ не знам дали ще стане по-светла.. не съм пробвала,но можеш да опиташ...
и аз искам някой да сподели за серума ама тц ;д
колкото до шампоан за накъсана коса.. мисля,че шампоаните с масла помагат..
аз сряда може би ще се намажа със стимулант![]()
Аз днес си направих маска-в корените и малко по дължината ;д кокосово масло и жълтък,а по краищата зехтин сложих (и то доста xD ) голямо мазане бешедано го отмия :S
Купих си Хининов шампоан на Милва,някой ползвал ли го е и има ли ефект?
аз.. само 2-3 къпания.. заплиташе ми косата и ми я изсушаваше...
Ее, дано да не е и при мен така,поне е 2лв и няма да ме е яд ако го хвърля.
И на мен Хининов шампоан на Милва не ми действаше
смисъл заплиташе ми се много косата и ставаше доста суха .
Задължително маска или балсам след миене с този шампоан![]()
Косата ми мирише ужасно от жълтъка!Повече наистина няма да си правя с яйце
сега реших да се мажа само със стимулнта за напред и да си снимам косата сега и след като изхабя стимуланта и да видя дали ще има разлика
и ще се опитам да не се изправям 1 месец... ;д
аз и днес май няма да имам време да се намажа със стимуланта,но поне след като се подстригах не съм ползвала преса ;д .. т.е. тая седмица съм без преса - ще видим другата ;д
бтв. станала съм много несериозна... най-много да се намажа със зехтин за 30мин.![]()
При всеки е толкова различно. Повечето са недоволни от нея, на мен обаче нищо лошо не ми направи хах ,но не съм сигурна, че и направи добро де ...
за мене травитаминолът е моя златен продукт в растежа на косата =D
~~~~~~~~~~
радвам се поне,че бритона расте по-бързо. Днеска се подстригах и малко не ме разбраха как искам да ми го направят и сега трябва да чакам да порастне,че нещо не ми харесва много много ... трябва да почвам да показвам снимки и как бритона си искам май ;d
На вас наелектризира ли ви се косата от хининовата вода или от икаров?Моята още не съм я измила от оная мазна гадост, но лети като за световно :@
^ еми, как ще ти се наелектризира, нали ти е намазана, тоест би трябвало да е залепнала за скалпа, така да се каже, в смисъл като мокра. Друг е въпросът, ако си мажеш само корените, тогава да, нормално е да хвърчат дължините, аз слагам нявсякъде, започвам с корените, скалпа, а по дължините слагам бадемово.
По отношение на мързела, че тука сте се разговорили на тази тема, аз държа още фронта, по два пъти на седмица по 7-8 часа седя намазана и завита в наилони и кърпи ;д
^ ох блазе ти ;д
аз сега априлската ще опитам поне 2те седмици да съм редовна и мисля единия път да си забъркам маска в която задължително ще има яйце !![]()
^ Мда, то по принцип като има разни ваканциийки, ала бала тогава по- ми идва музата и на мен : )
И аз ваканцията чакам. Брех каква хубава ще стана ;D ама после при мен се почва пак. Прекалено голяма умора и липса на време .. малко свободно време да погледам нещо и лягам и деня се повтаря :/
ама смятам след някой час да забъркам някоя маска пък ще видим