- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
ох.. пак не се намазах ;д;д;д .. иначе сега като не правя маска ползвам хининовия да свърши вече,че ми писна.. майка ми гледам е купила шаума светло син и прочетох - за мазна коса е.. така че не мога да го ползвам.. иначе имам на Гарниер с манго мисля,че беше ;д .. и след шампоана купена маска по дължината щото от хининовия ми става много суха и след баня масло от пшеничен зародиш по краищата![]()
Здравейте, имам един проблем ... косата ми е чуплива и бухнала ... ако не я защипя или не се вържа, приличам на ... даже не намирам думи да се опиша !!! А пък и отпред имам косми, които не знам защо, но са къси и не подлежат на никаква прическа ... няколко сантиметра са ! И така и те като се изправят, приличам на ударена от ток !!! Това вече не се понася ! Косата ми е тънка, без блясък ... Всички ми го казват . Омръзна ми само да се защипвам с фиби и да се връзвам с ластик (второто не помага в повечето случаи) ... Моля, ако някой е имал същият проблем или в момента го има, да каже какво мога да направя, защото наистина не изглеждам много добре !!!!
^ Аз! Но си решавам проблема с пресата, не знам дали ти си съгласна на такива "мерки" . Иначе радвай се на късите косъмчета - това е нова коса, която ти расте.
^ дам... + кристали или стилизиращ продукт..
Някой подстригвал ли се е с гореща ножица?Наистина ли косата става по-хубава от нея още след първото подстригване?И расте ли по-бързо от нея и по-малко ли цъфти?Мисля да пробвам ама не знам...прекалено хубаво да е истина
Дали е вярно?
^ не съм,но не вярвам да расте по-бързо.. колкото до по-малкото цъфтене - мисля,че има някаква логика и поне за мен обяснение,което ми се струва достоверно..
Тъй като много съм чела за рициновото масло, да ви попотам, каква му е консистенцията? По-гъсто ли е например от бадемовото?
Обмислям да си взема за миглите, а една част да смеся със стимуланта на Икаров.
^ рициновото масло е може би най-тежкото масло,което съм ползвала.. ако си го слагаш на косата задължително с нещо друго смесено.. иначе както ти казах е по-тежко т.е. по-гъсто и доста по-мазно![]()
Да попитам може ли след баня да си слагам и кристали и пяна и ако да кое първо?
^ може.. не виждам никакъв проблем.. по-добре си слагай първо кристалите.. изчакай 10-15. мин и тогава пяната![]()
п.с. за първи път се усетих като написах пяна !;д
Ау, да се похваля, вчера бях при най-невероятната фризьорка. Видя ми се готин салона и си записах час и изобщо не знаех кой ще ме подстригва. Жената беше супер мила и разбрана. Близо час ме е подстригвала едва ли не косъм по косъм и така хубаво ми оправи косата и я оформи направо невероятно!
Сега съм с масчица, свърши ми тривитаминола. Другата седмица ще го заменя със стимулантче.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
И аз утре ще си правя маска- вероятно стимулант, рициново масло, кафе, жълтък, кисело мляко и каквото друго си намеря. Иначе сега се мъча да се накъдря с хартийки, гледах едно клипче и адски много ми хареса- дано да се получи хубаво.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
^ даноако стана хубаво пусни снимка
иначе аз сега съм със стимулант на косата,ще седя 1-2 часа .. иначе ми свърши проф. маска и си купих днес балсам на ефтерпа с отмиване... ще го пробвам![]()
Да ми предложите шампоан, НЕбъкан с парабени?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
^ от масовите марки малко трудничко.. http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=bg виж това.. иначе професионален..
^ намерих и това: http://mgshop.bg/chi-organics-/81-olive-shampoo-.html
Ясноо, ще трябва да си поръчвам.. Аз в Angelcosmetics си намерих био-шампоани, обаче не ми се щеше да поръчвам...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
^ ами.. няма как иначе.. ще трябва да отделиш повечко парички.. иначе от масовите.. не знам.. поне аз все откривам нещо в състава,което да не ми харесва..
Днес се намазах със стимуланта.Ще стоя 1 час и ще го отмия.Нямам време да стоя повече.;d