.
Отговор в тема
Страница 9 от 108 ПървиПърви ... 56789101112131959 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 2699
    Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Здравейте!
    Знам,че е малко рано, но смятам след като свърши сегашният ми шампоан да си взема този на "Кря-кря".
    Дали има някой, който го е изпробвал и има мнение по въпроса?
    Когато бях по - малка си миех косата с него и помня, че ухаеше превъзходно

За този говоря: http://img1.liveinternet.ru/images/a...92859_krya.jpg
    Humans need fantasy to be human.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Здравейте!
    Знам,че е малко рано, но смятам след като свърши сегашният ми шампоан да си взема този на "Кря-кря".
    Дали има някой, който го е изпробвал и има мнение по въпроса?
    дам.. и аз съм ползвала и бях доволна.. дори мислех това лято да си взимам,но забравих.. а иначе сестрата на най-добрата ми приятелка от много години е все с кря кря (понякога го сменя, но за 1-2 месеца най-много) и е доволна и има невероятна коса

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    Здравейте Smile можете ли да ми препоръчате нещо за мазни корени и сухи краища.По принцип за краищата ползвам 1 серум от avon и seboral за пърхут и 1 лосион с коприва...
    P.S:иначе да отбележа, че се изрусявам
    P.S2: опитах се да прочета темите, но просто ми е невъзможно...
    ...един б0клук не м0же да ме сдуха..н0 м0же да ми духа...

Голям фен Аватара на Colombia
    Момичета...вижте нещо.

Бананова маска за коса
    1 банан, 2 жълтъка, 1 и половина суп.л. зехтин
    Намачкайте банана до полуаване на еднородна маса, добавете жълтъците и зехтина и разбъркайте добре. Нанесете маската, обвийте главата си с целофан или алуминиево фолио и останете така около половин час.Измийте се с топла вода и неутрален шампоан. Не пестете балсама

Някой ползвал ли е тази маска?

Аз смятам тези дни да си напарвя маската с домат,която беше казала...ъм не помня кой беше
    Но,определено ще я пробвам.
    И ще ви кажа какъв е резултата.

Чудех се и друго...доста се зачетох снощи в маски за коса с плодове и залаенчуци.
    Харесах си и 2-3 есенни маски.Най-вече искам дап робвам една,която е с печена тиква. Само трябва да си намеря...но,това май ще стане по-нататък...

До сега не съм си правила нищо подобно
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от mihichkaaa
    Здравейте Smile можете ли да ми препоръчате нещо за мазни корени и сухи краища.По принцип за краищата ползвам 1 серум от avon и seboral за пърхут и 1 лосион с коприва...
    P.S:иначе да отбележа, че се изрусявам
    P.S2: опитах се да прочета темите, но просто ми е невъзможно...
    За мазни корени,можеш да пробваш хума с кисело мляко и оцет да нанасяш там.А по върховете масло от пшеничен зародиш

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Препоръчайте нещо за бързо омазняване? :\

Град
    Far, far away*
    ^Елсев: http://www.bgdrogeria.com/images/1701_3400/2205.JPG

Пантен: http://2.bp.blogspot.com/_1B_b4hjPR1...ioner-Mist.jpg

Можеш да си вземеш и сух шампоан, ако искаш да прикриеш вече омазнилата се коса

Banned Мега фен
    момичета, намазах се със стимулант и ще стоя около 2 часа и ще отмия с елсев и пак ще си сложа купена маска по краищата (става ми много мекичка косата.. т.е. ползвам я като балсам ) ..
    момичета.. едно предложение.. искате ли всяка да напише начините,които знае за къдрене (няма значение с уреди или не) и срещу начините да напише дали го е пробвала или не.. и ако имате снимки още по-добре.. и предлагам като изпробваме нещо (ако имате намерение) да пост-нете по някоя снимчица ..

съгласни ?

Град
    Far, far away*
    Ммм Фък13 това е интересно.
    Аз съм се къдрила с маша, плитки, ролки, парцалки, начупвала съм я с пяна и с кокчета. Снимки нямам, а и сега не се къдря понеже косата ми е малко под раменете, но мога да пробвам скоро и ще кача снимки.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ValLoveYa
    Аз съм се къдрила с маша, плитки, ролки, парцалки, начупвала съм я с пяна и с кокчета. Снимки нямам, а и сега не се къдря понеже косата ми е малко под раменете, но мога да пробвам скоро и ще кача снимки.
    добре.. ако пробваш пак се снимай .. аз съм се правила с плитки,рибена кост,ролки,парцалчета,вест ик,кокчета малки,сламки и за това се сещам.. мисля някой път като имам време да се накъдря с фолио ..
    хайде давайте предложения де.. аз давам едно.. къдрене с преса + отвертка или молив.. мн мои приятелки съм къдрила, но за мене време не е имало ... та знам, че тези начини ги знаете, но ако имате снимки примерно пост-нете

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    добре.. ако пробваш пак се снимай .. аз съм се правила с плитки,рибена кост,ролки,парцалчета,вест ик,кокчета малки,сламки и за това се сещам.. мисля някой път като имам време да се накъдря с фолио ..
    хайде давайте предложения де.. аз давам едно.. къдрене с преса + отвертка или молив.. мн мои приятелки съм къдрила, но за мене време не е имало ... та знам, че тези начини ги знаете, но ако имате снимки примерно пост-нете
    със сламки

Хм...ами аз не съм много веща по тия неща с къдренето.
    Просто косата ми е леко чуплива и обикновенно или нищо не я правя или я изправям(вече все по-рядко го правя )
    Иначе с плитки,или като се изкъпя си слагам балсам без отмиване и си стопчвам(думата е жестока )косата на рошав кок,докато е мокра и спя така.
    После сутринта като я пусна е начупена.

Ами това е общо взето.Не съм се къдрила по друг начин.
    А не...грешка.И с преса и маша.Това е.

Иначе днес ще си напарвя маската с домати и ще ви кажа какъв е резултата

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Colombia -можеш ли да споделиш маската за домат ..Каква е и за какво се използва ?
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Ей dqvolcheto9,за първи път ще си я правя.Някъде бях чела,че косата става много хува от нея.Лъскава и с обем и бла,бла,бал...сещаш се
    Тука 1 момиче я беше казало,ама още в предишната тема.Не ми се търси и ще я направя по памет.
    Стриват се около 2 домата.
    Аз ще ги прекарам и през някакво сито за да се махнат семките,че иначе ще се заплетат в косата.
    Слага се 1 жълтък.
    И това е...
    Чудя се дали да сложа малко рициново масло понеже само такова имам в момента.
    Други предможения какво мога да прибавя?

Но ще я направя по-късно,защото сега се очертава да има хора у нас и не искам да ме гледат да се размотавам с тая салата на главата

Мега фен Аватара на mynichka
    Colombia и аз в неделя ще си направя тази маска с домата, ама знаеш ли колко време горе- долу се седи с нея?
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Хм...ами предоплагам пак около 2-3 часа.
    Аз толкова някъде ще стоя.

Мега фен Аватара на mynichka
    Днес ли ще я правиш?
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Да,днес.
    Даже мисля,след малко да ида да я забъркам.
    Трябва да си избера подходящ момент,щото после уж ще идват някакви гости и няма как...
    Като ме видят с това на главата,ще си се върнат горките

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    със сламки
    мм дам.. можеш да ги навиваш като парцалчета на късо.. а иначе може и на дълго ама е много трудно
    Colombia и аз мислех скоро да я правя, но си направих със тривитаминол ии така .. и аз може скоро да си направя
    иначе можеш да сложих кисело мляко примерно, но по-добре си я направи само така

а аз вече ще се мажа със стимулант и после в банята ще слагам купена маска за по 1 мин. колкото да ми стане мекичка.. абе като балсм ще го ползвам и предполагам няма да ми дойде много.. от 4 дена пия геритамин (имах от преди останали 20 капсулки ) иначе мисля след баня да си пръскам косата със себорал форте,защото вече след баня или я изправям и 'и слагам само термозащитен спрей или от маската ми се разресва лесно и не слагам Глис .. та.. да слагам нещо, а и да го изхабя вече

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Colombia после сподели как ти се отрази маската
    Иначе аз си взех Miosotis-a и съм АДСКИ ДОВОЛНА! Косата ми става многоо, ама много мекичка, даже не е нужно да я изправям.
    Имам едно въпросче: Понеже маската е 500ml и следователно ще ми стигне за доста време, трябва ли да се прави почивка все пак ? Аз също си я използвам като балсам.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от katii
    Colombia после сподели как ти се отрази маската
    Иначе аз си взех Miosotis-a и съм АДСКИ ДОВОЛНА! Косата ми става многоо, ама много мекичка, даже не е нужно да я изправям.
    Имам едно въпросче: Понеже маската е 500ml и следователно ще ми стигне за доста време, трябва ли да се прави почивка все пак ? Аз също си я използвам като балсам.
    ами щом е купена.. не мисля, но все пак можеш да си я ползваш примерно 3 месеца.. за спреш за 1-2 седмици и пак, но не мисля, че има проблем

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^ Мерси
    Ти коя маска използваш ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Град
    Far, far away*
    Неска си направих маска с:

2 с. л. тривитаминол
    1 жълтък
    1 с. л. бадемово масло
    2 с. л. мед
    2 с. л. кис. мляко
    1 с. л. оцет
    1 с. л. коняк

Сега реших, че искам по - дълга коса Ще си мия косата с по - леки шампоани и няма да я третирам с преси и маши и ще си правя маски с триватиминол 1 път в седмицата

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от katii
    ^ Мерси
    Ти коя маска използваш ?
    ами за купена ли става въпрос ? .. ако да.. от фриз. салон професионална

Banned Мега фен
    забавих да кажа.. утре мисля да си купя 2 ампули ревалид

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове