.
Отговор в тема
Страница 90 от 108 ПървиПърви ... 4080868788899091929394100 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 226 до 2 250 от общо 2699
    Banned Мега фен
    вече темата наистина замря.. някой да си е правил маска ?

Голям фен Аватара на taamara
    Обичайното - стимулант + бадемово. Току що я измих.
    Иначе си взех рициново масло за миглите, мажа ги всяка вечер, от около седмица. Като се събудя с пърхащи и дълги мигли ще докладвам
    А по Великден някъде ще постна и снимков материал на косата , скоро не съм.

Межу другото много исках да смеся стимуланта с малко рициново, но не мога да отворя шишенцето на стимуланта, т.е. тва капкомерчето...или там както се води да го махна.
    Последно редактирано от taamara : 04-08-2012 на 17:57

Banned Мега фен
    ^ ами не знам.. единствения начин е да го изрежеш.. иначе ще чакам снимка !

бтв. аз сега съм намазана със зехтин.. ще стоя 1-2 часа и ще отмия... иначе като се постопли още (към май) мисля да почна да си правя по 1-2 маски на седмица/две... ей така колкото от време на време.. и те задължително ще имат жълтък !... искам да се постопли,защото нали трябва с хладка вода и да не взема да се разболея..

иначе да ви кажа.. не си бях правила маска,но си отмих косата с хининовия шампоан и косата на сутринта мазна.. преди това в неделя пак не си бях правила маска и пак бях отмила с хининов.... нещо започна да ми омазнява косата и много се дразня.. аз и преди не бях доволна ама сега вече се ужасих.. мислех да го ползвам,за да свърши ама май няма да издържа..

Здравейте ! : ) Прочетох доста от тази тема и съм много благодарна на създателя ѝ и потребителите,които пишат в нея..ноо имам следния въпрос .. Косата ми е нормална не се омазнява,не е суха .. но когато си направя маска за коса (домашна - бадемово масло,тривитаминол,яйце,ки ело мляко ) имам проблем с отмиването..въпреки че слагам 2 пъти шампоан косата остава леко мазна в корените или пък не мога да отмия яйцето или киселото мляко..и остават едни такива като..сополчета гадни ;с имате ли подобен проблем и как се справяте с него ? Благодаря предварително .

Banned Мега фен
    ^ я пак напиши,че нещо се прецака.. иначе добре дошла

^ за хининовия - нанасяш ли го по два пъти, както пише в упътването? Защото първия път изобщо не пуска пяна.

Banned Мега фен
    ^ да.. само 2рия път го нанесох 1 път и въпреки това и двата пъти косата ми се омазни..къпя се вечерта и на сутринта е мазна

Banned Мега фен
    ^ забравих.. при положение,че не съм си правила маска !

Мм, хвърляй, поне не е много пари, че да те е яд.
    А, да сега се сетих да ви кажа, аз в моя шампоан, единия - Фитовал, сложих една ампула течен витамин А за стимулиране на растежа

Banned Мега фен
    ^ това ще направя..

Супер фен Аватара на lqlq89
    Скоро не съм писала, но продължавам да си правя маски поне един път седмично. Сега ще заменя тривитаминола със стимулант. И ще започна да добавям по 1-2 жълтъка. Ще разнообразя малко маските, че само едни и същи неща слагах.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    ^ и аз така.. само чакам да се затопли малко ;д

Banned Мега фен
    http://www.kef.bg/list/2/11397 ето да се нагледате на дълги коси.. тези са прекалено дълги за мен,но дано е като някаква мотивация,че темата наистина доста замря..

Добре заварила : )) Чак сега забелязах,че нещо се е прецакало ..та правя си маска за коса-яйце,тривитаминол,кисело мляко,бадемово масло ,увивам главата си с пликче и после кърпа..отмивам маската 2 пъти с шампоан и понякога остава леко мазна в корените или пък по дължината ѝ се забелязва засъхнало кисело мляко като изсъхне или едни такива като сополчета ох много са гадни ;с имате ли този проблемм

Това е яйцето, трябва да се отмива с хладка вода.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Момичета,колко често ходите на фризьор и после по-бързо ли ви расте косата ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^2 пъти годишно. Ако ходя по-често, косата ще расте по-бавно по простатата причина, че фризьорката е щедра в рязането.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от radostttt Виж мнението
    Добре заварила : )) Чак сега забелязах,че нещо се е прецакало ..та правя си маска за коса-яйце,тривитаминол,кисело мляко,бадемово масло ,увивам главата си с пликче и после кърпа..отмивам маската 2 пъти с шампоан и понякога остава леко мазна в корените или пък по дължината ѝ се забелязва засъхнало кисело мляко като изсъхне или едни такива като сополчета ох много са гадни ;с имате ли този проблемм
    това е яйцето...трябва да отмиваш с много хладка вода,даже направо студена.. иначе просто някакъв по-тежък шампоан си вземи за др остатъци..това с яйцето ми се е случвало,но друго не..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^2 пъти годишно. Ако ходя по-често, косата ще расте по-бавно по простатата причина, че фризьорката е щедра в рязането.
    +1.. тия хора имат професионално изкривяване...

благодаря ви ще знам за другия път ..макар че сега си правя по-различна маска .. ще я споделя с вас ..сега в корените слагам само бадемово масло и тривитаминол малко, а от ушите надолу мажа косата с купена маска за коса на ейвън с маслина много съм доволна след баня просто впръсквам в корените хининова вода поливам косата с вода от коприва и готово..косата ми расте бързо,здрава е,лъскава е .. : ) аа иначе аз на фризьор ходя когато имам нужда..при мен за щастие е рядкост да цъфти косата ми и повече от 3-4 пъти годишно не ходя на фризьор.. но когато ходя ми взима съвсем малко от дължината намерила съм си фризьорка,която точно да ме прави както искам

Супер фен Аватара на wiiwa
    Здравейте момичета .. темата замря .. аз си правих маска и стоях доста време с нея, около 5 часа, но тривитаминолът,които сложих беше с изтекъл срок .. не виждам да има проблем

Според вас ако си слагам маски само на горния пласт ще ми се изравни ли с долния? г/д около 5 см е по-къс , а не искам да си постригвам косата за да е равна. Тоооолкова много маски и грижи ще отидат на вятъра...

някой ще ми препоръча ли ампули за растеж на косата ако може и цена

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Здравейте момичета .. темата замря .. аз си правих маска и стоях доста време с нея, около 5 часа, но тривитаминолът,които сложих беше с изтекъл срок .. не виждам да има проблем

Според вас ако си слагам маски само на горния пласт ще ми се изравни ли с долния? г/д около 5 см е по-къс , а не искам да си постригвам косата за да е равна. Тоооолкова много маски и грижи ще отидат на вятъра...
    не знам.. пробвай..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mik_i Виж мнението
    някой ще ми препоръча ли ампули за растеж на косата ако може и цена
    ревалид,денис... 1.20 -1.50.. зависи..

и аз да пиша за фризьора, и ходя, когато ми се налага, долу горе на 4-5 месеца.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си