- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
^ + за маслата + хума + жълтък + кисело мляко.. всичко ще ти помогне,но не очаквай за 2 месеца да ти падне боята.. търпение и това е...
благодаря момичетаясно ми е, че няма да стане бързо, но просто не искам да я горя повече и определено е по-добре да почакам отколкото да я обезцветявам/боядисвам .. а кое е подходящ заместник на бадемовото масло ?
в какъв смисъл подходящ заместник? не си ли доволна от него? иначе зехтин и всякакви други масла - кокосово, от авокадо, гроздови семки и т.н.
^ и аз това щях да питам.. или може би не и' понася..
Да се запиша, че днес се събудих много рано и реших да си направя маска. Сложих и жълтък, 3с.л стимулант, ракия, малко газ и какао. След като се измия ще си облея косата с кафенце, ще постоя 20-30 минутки и ще я измия само с вода.
Последно редактирано от lqlq89 : 04-29-2012 на 06:34
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
^ само не знам защо го правите това с кафето отделно...
^ опа забравих.. смисъл не че се заяждам просто наистина питам.. някой да обясни![]()
Ами как се прави?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Да, наистина, това с кафето, някой да обясни, ама като за малоумни :Д в смисъл - точно какво кафе се ползва, пропорции, а бе всичко :Д
Въпрос: по какъв начин си предпазвате косата от силното слънце през лятото? Очертава ми се всеки ден да съм на слънце и се притеснявам от прекомерно изсушаване. Фризьорката ми ме успокоява, че продуктите, които си ползвам по принцип са достатъчни, но ми се ще да се презастраховам. Идеи?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
И аз имам един въпрос.
Значи постоянно си чувствам косата мръсна. Изкъпвам се и на другия ден си чувствам косата сякаш не съм я мила от 1година. За това започнах да я мия през ден. Направо се побърквам от това чувство. И бритона ми винаги изглежда мазен. Не знам защо, но много се дразня. И това е от скоро, преди нямах този проблем. Някакви идеи какво да правя?
И аз се включвам към питането. Даже писах в по-предните страници, че естественият цвят на косата ми започна да изсветлява...едно такова рижаво. Решила съм края на май месец да си боядисам косата, не го препоръчвам (!!), но за мен това е начинът, пък и малко освежаване на цвета : )
Иначе, ако някой ползва специални продукти за слънцезащита да сподели - линкчета, ала бала![]()
Здравейте!Пробвах обливането с копривата...ами хубава ми стана ама не знам дали е от нея... ще продължавам да го правя пък ще видим.Иначе утре ще си правя маска с жълтък и още нещо.
И аз не знам как да си предпазя косата от слънцето...а тези професионални шампоани и спрейове са много скъпи...
taamara, FuCKkK13 понася ми маслото, нямам проблем с него, свърших вече 1 шишенце и искам да го сменя, пробвам някое друго,затова питам. Сега съм с маска, между другото, кисело мляко,жълтък, масло от гроздови семки и витамини А и Е от капсулка Герикапс. Ще постоя още 30 мин и ще я мия, да видим как ще ми се отрази)
днес си купих шампоан Милва ХИНИН, някой друг ползвал ли го е? искам да си купя и този с коприва![]()
Хининовият на Милва - да, аз съм го ползвала, но не мога да кажа дали бях доволна или не, нещо средно. Малко ми изсушаваше и заплиташе горната част на косата, до корените. Изхабих две шишета и до там. : )
смляно ;д .. няма значение какво е..просто взимаш както какаото и слагаш в маската..
lqlq89
ами просто си го слагаш към другата маска.. не виждам смисъл от това да отмиваш едната и да правиш другата,а за отмиването само с вода на кафето - няма никакъв смисъл.. това не е лайка или нещо,което да трябва да стои на слънце,за да има ефекти бтв. пак зависи от косата ако го ползваш за потъмняване
![]()
не съм съгласна... ако е наистина дълбоко почистващ,то не се препоръчва за редовно употреба като се има в предвид примерно 2 пъти в седмицата..тия повечето са за хора,които използват много лакове и т.н .. а и ако е дълбоко почистващ ще отмива целия себум,а на косата и трябва някакво количество ---> може да се омазни и все едно нищо не си направил.. поне аз така мисля.. не се заяждам просто изказах мнение![]()
Нямах предвид за редовна употреба, естествено : ) Но щом постоянно я чувства мръсна, мисля, че трябва с дълбоко почистващ, но не при всяко миене. Това чувство на постоянно мръсна коса, според мен, е от стилизантите, сега и времето се затопли и така ..а щом има натрупани остатъци от стилизанти по скалпа задължително трябва да се измият, не само да спрат да се ползват : )
Между другото може и да е от твърдата вода.