- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
^ ами не знам..
стоях 2 часа с маската![]()
косичката ми стана много мекичка,но пак не успях да отмия хубаво зехтина и се наложи още 1 път да минавам с шампоан![]()
Намазах се с авокадо,жълтък и стимулант...на мен ми миришеше много свежо..може би ти си сложила някакво старо авокадо,нз.Ще стоя 30 минутки само,нямам време...дано ми се отрази добре.
^ е не знам.. купих го от била![]()
Отмих я...но не успяхс много гореща вода сигурно и затова после имах по косата яйце...ама иначе съм доволна от резултата де
![]()
^ браво..
момичета мисля вече да не влизам тук или ако влизам ще е много рядко за това чао и успех от мен и ви пожелавам дълги и красиви гриви,които винаги да са като излезли от фризьорския салон и не спирайте да се грижите за косите си![]()
^ Защо ;/? Иначе аз щях да попитам дали е по добре да си затопля тривитаминола на слаб огън преди да си го сложа , от слаб огън имам предвид на 1 ;д и ако да , горещ ли да го направя или .. ? Ааа и от къде мога да си взема арганово масло ? Цена ? Някой ползвал ли го е?
Мм, да, защо няма да влизаш повече, това си е твоята темичка, някак странно ще е без теб.. : (
Иначе за тривитаминола - еми, затопли го , защо не, все пак е под формата на масло. Аз все се каня да си затопля стимуланта, ама после ще ми е някак трудно и неудобно да го нанасям от купичка...така, директно от шишето ми е супер.
Иначе - след няколко часа ще си намажа косата със стимуланта в корените, а по дължините масло от жожоба - новата ми страст :д ще седя до 8 вечерта : )
Защо няма да влизаш???![]()
Аз сега един месец ще съм в почивка от маските.
Марти, много кофти, че няма да влизаш..
Иначе и аз днес си правих маска, стоях около часа.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Виж тук - http://argania.bg/index.php?cat=399 , но не мога да изкажа мнение..
Също аргановото малсо на Наши - положителни отзиви съм чела, в Златна рибка също има и се води био, погледни и там.
Арганово имат и Икаров - около 7лв. е, ама колко е арганово наистина...въпрос..
Единственото, което съм ползвала беше от парфюмерия Гиза, но е рафинирано, т.е. без никаква миризма, малко ме съмнява и то ... слагах си го на влажна коса по дължините, предаваше някакъв блясък сякаш, но нищо особено, няма да повторя тази си покупка, не казвам, че съм и разочарована
В ибей и амазон също![]()
Оф,и аз много искам да си взема арганово масло на Наши ама все си купувам нещо друго и не ми остават паримного е скъпо бе
... А това на Икаров ми се струва странно да е 100 % натурално и да е толкова евтино.
;д
Нещо друго е тва на Икаров ;д арганово в бг версия. ..
И все пак, ако някой го е ползвал да сподели![]()
е по принцип на Икаров са хубави маслата, до колкото съм чувала
ползвали ли сте стимуланта?
за маските, аз мисля, че може би трябва да ги затоплям повече на главата си .. за аргановото масло питам,защото една приятелка на сестра ми била на фризьор и я намазали с това чудо, косата и била перфектна след това. За стимуланта не знам какво да кажа , доволна съм но не е нещо кой знае какво. Иначе аз мисля скоро да се подстригвам![]()
Ако можеш да разбереш марката на аргановото ще ти е от полза
Иначе една приятелка ще си прави кокосова терапия във фризьорски салон. Ще я разпитам след това как й се е отразило.
Момичета от кое сте доволни повече :
-стимуланта на Икаров
или
-Тривитаминола
И един въпрос защо ми капе косата от тривитаминола
^ предозиране с вит. А. В тривитаминола го има, не знам в какво количество, но като се прекали с вит. А и ето - косопад. Направи почивка.