такам.. последните дни едно момиче дигна(как се изразих) една тема,която е от март 2011 за хин.шампоан и хин.вода.. и от любопитство я прочетох.. и един коментар ме втрещи.. надявам се момичето да не ми се разсърди.. та.. така.. ето:
Цитирай Първоначално написано от bloodyF
не я мий всеки ден-най-много 3 пъти седмично.
хининова вода се ползва след къпане-увиваш си косата в кърпа, за да се изцеди водата и нанасяш (най-лесно си я сложи в шише с пулверизатор (пръскащо)) . Пръска се няколко пъти(5-6макс.) в корените на косата единствено.
Връхчетата ще ходиш всеки месец на фризьор да ти ги подхваща
и си купи маска за коса на LORYS с чесън или със змийско мляко.
веднъж в седмицата се ползва и тя.
ограничи сешоарите, пресите ги забрави по-добре (и машите), лакове за коса,гелове,вакси,пяна-всичко да се сведе до минимум-гарантирам ти, че косата ти ще расте поне 3 пъти по-бързо след 2-3 седмици ако ги правиш тези процедури. (а те не отнемат време, не се притеснявай).
За година може и с 30-40 см да ти порасне.
успех и ако има въпроси питай

п.п. да не почнете да ми викате-говоря от личен опит
та.. според вас така ли е? т.е. косата може ли да порасне с 30-40см. за една година ?.. защо според мен каквото и да се прави косата не може да порасне с 30см. за година или 40 .. защото косата расте с 1.5 см... айде с правилните грижи 2см за месец 2.5 .. много рядко 3см.. ама и така да е.. идват 25см. другите от къде идват..