.
Отговор в тема
Страница 8 от 108 ПървиПърви ... 4567891011121858 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 2699
    Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от Colombia

Абе,вие само ЯБЪЛКОВ оцет ли слагате?
    Ние в къщи не готвим с такъв и винаги си слагам винен.
    Проблем ли е?
    И аз преди година само винен си слагах, но май ябълковият е по-подходящ за коса.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    И аз от доста време се каня потърся къде има железария и да си взема газ, то се слагаше по 2-3 капки нали?
    Направих си маска, сложих си: 1 с.л. тривитаминол (тъкмо свърши и чак края на декември ще си взема пак), 1 с.л. бадемово, рициново, кокосово масло и стимулант, жълтък, малко кисело мляко, хининова вода, хума и какао. Забравих да сложа ракия ама нищо, другата седмица. Оцет нямаше ябълков и затова не сложих.
    дам.. по 2-3 капки
    и аз мисля да спра с тривитаминола и да го почна чак декември, а до тогава все със стимулант ще се мажа и ще правя от време на време домашна маска ..
    Colombia не е задължително, но ябълковия е най-добър за косата, но не е проблем .. иначе аз си слагам домашен от баба ми винаги и той е по-силен и ми е перфектно с него

Banned Мега фен
    такам.. мисля да стоя с маската 3 часа,да отмия с Елсев и после да се изправя със сешоара

Голям фен Аватара на Colombia
    FuCKkK13 какво мислиш за Елсев-а?
    Харесва ли ти?
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned Мега фен
    FuCKkK13 какво мислиш за Елсев-а?
    Харесва ли ти?
    ами харесва ми.. напоследък обаче косата ми се заплита.. и балсам с отмиване имам само черния на глис,а не искам да го ползвам така- отделно,а като почна да си ползвам и 3те неща заедно..и сряда.. си направих домашната маска (написах ви какво съм сложила) и после в банята отмих с Елсев, но косата ми беше заплетена по краищата и сложих купена маска (от фриз. салон,само по краищата) и да ви питам.. според вас много ли дойде ?

За 2-3 пъти мисля,че няма да е кой знае какво,но иначе не слагай и купена маска.
    Много ще и дойде на косата...
    Поне според мен

Как беше това с фазите на луната и подстрижката?

Спазвате ли го?Има ли ефект според наблюденията ви?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ох да се оплача... косата ми се омазнява страшно бързо ... като се окъпя първия ден е добре, на другия вече е започнала да се омазнява и обикновено я държа на опашка, защото не трябва да я мия всеки ден... въпреки, че често ми се налага и го правя... Гледам по-често да си тупирам косата или да и слагам повече лак или пяна, защото заради лака и прочие се задържа по-дълго време неомазнена, но започва вече да ми писва.... Препоръчайте някакъв шампоан или маска или нещо такова против омазняване... пробвала съм една камара чудеса, но просто не действат

Аз си измих маската, този път много лесно, предполагам, че заради жълтъка и киселото мляко. Измих се с хининов шампоан и после с черния балсам на Глис.

dream1707 прави си домашни маски с кисело мляко, жълтък, лимонов сок. Хининовият шампоан на Милва е добър.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Бях чела, че на новолуние е хубаво да се подстригва и на нарастваща луна. http://www.astrohoroscope.info/kosa.htm

Banned Мега фен

ами имаше сайт, но точно сега не ми се търси.. нека някое то момичетата да го пост-не.. и там пишеше кога е благоприятно и кога не... аз го спазвам.. не знам дали има ефект
    dream1707 маски с хума ? .. хининовия шампоан на доста момичета изсушава косата.. един съвет : не си купувай шампоани за мазна коса !!! .. киселото мляко в маските изсушава,ракията,жълтъка,х мата..

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    dream1707,лакът и пяната омазняват косата повече.На мен ми се отрази добре шампоана на Орзене за мазна коса,но с него се къпя максимум веднъж на седмица,през другото време с шампоани,които не ас за мазна коса,защото тези като Орзене са доста агресивни.Изсушават скалпа и той започва да произвежда още повече себум.
    Ползвай бебешка пудра!Слагаш я на ръцете и втриваш в корените.Абсурбира мазнината.
    Другото са го казали.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на sladkalady
    Момичета,да ви попитам:понеже си правя маска на косата с бадемово масло от около месец,трябва ли да си почивам от домашните маски?
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady
    Момичета,да ви попитам:понеже си правя маска на косата с бадемово масло от около месец,трябва ли да си почивам от домашните маски?
    ако е сам със масло не си прави почивка

Супер фен Аватара на sladkalady
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady
    ако е сам със масло не си прави почивка
    FuCKkK13 ,мерси Иначе не е само с бадемово масло...явно трябва малко почивка.
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Супер фен Аватара на wiiwa
    Днес си купих спрейчето на Глис, не е точно това жълто като на снимките .. Та да ви попитам , къде да го нанасям, в корените, или по дължината ?

wiiwa по върховете и дължината

Супер фен Аватара на wiiwa
    ^ Мерси

Голям фен Аватара на thecreator
    момичета днес си взех шампоана на Orzene (дано се пише така) за нормална коса .. Някой пробвал ли го е и доволен ли е?

Цитирай Първоначално написано от thecreator
    момичета днес си взех шампоана на Orzene (дано се пише така) за нормална коса .. Някой пробвал ли го е и доволен ли е?
    Аз го имам, но е за суха и изтощена коса...но иначе, да, хубав е!Но мнението ми е, че съм имала и по-добри.Аз сега си взех един на сънсилк и много ме кефи, мирише много яко и ми прави косата мека!!!
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Цитирай Първоначално написано от kittenella
    Аз го имам, но е за суха и изтощена коса...но иначе, да, хубав е!Но мнението ми е, че съм имала и по-добри.Аз сега си взех един на сънсилк и много ме кефи, мирише много яко и ми прави косата мека!!!
    От къде си го взе, аз от доста време не съм виждала никъде..

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Момичета,доста шампоани изпробвах това лято,не знам от кой и как,но имам чувството,че имам пърхот,колебая се дали просто не ми е чувствителен скалпът,защото пърхота не е много,но има и се вижда,кажете нещо ефикасно,като се изкъпя и си изсуша косата,след няколко часа вече имам бе;ли прашинки..

Голям фен Аватара на thecreator
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от kittenella
    От къде си го взе, аз от доста време не съм виждала никъде..
    от Фантастико

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Момичета,доста шампоани изпробвах това лято,не знам от кой и как,но имам чувството,че имам пърхот,колебая се дали просто не ми е чувствителен скалпът,защото пърхота не е много,но има и се вижда,кажете нещо ефикасно,като се изкъпя и си изсуша косата,след няколко часа вече имам бе;ли прашинки..
    себорал форте пробвала ли си?.. аспирина в маските е против пърхут- можеш да си го добавиш и в шампоана
    момичета,аз утре или ще си правя маска или ще се намажа със стимулант.. най-вероятно 2рото и смятам неделя да си правя маска

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Здравейте!
    Знам,че е малко рано, но смятам след като свърши сегашният ми шампоан да си взема този на "Кря-кря".
    Дали има някой, който го е изпробвал и има мнение по въпроса?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си