Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
Цитирай Първоначално написано от ValLoveYa
Ммм Фък13 това е интересно.
Аз съм се къдрила с маша, плитки, ролки, парцалки, начупвала съм я с пяна и с кокчета. Снимки нямам, а и сега не се къдря понеже косата ми е малко под раменете, но мога да пробвам скоро и ще кача снимки.
добре.. ако пробваш пак се снимай .. аз съм се правила с плитки,рибена кост,ролки,парцалчета,вест ик,кокчета малки,сламки и за това се сещам.. мисля някой път като имам време да се накъдря с фолио ..
хайде давайте предложения де.. аз давам едно.. къдрене с преса + отвертка или молив.. мн мои приятелки съм къдрила, но за мене време не е имало ... та знам, че тези начини ги знаете, но ако имате снимки примерно пост-нете
със сламки
мм дам.. можеш да ги навиваш като парцалчета на късо.. а иначе може и на дълго ама е много трудно
Colombia и аз мислех скоро да я правя, но си направих със тривитаминол ии така .. и аз може скоро да си направя
иначе можеш да сложих кисело мляко примерно, но по-добре си я направи само така

а аз вече ще се мажа със стимулант и после в банята ще слагам купена маска за по 1 мин. колкото да ми стане мекичка.. абе като балсм ще го ползвам и предполагам няма да ми дойде много.. от 4 дена пия геритамин (имах от преди останали 20 капсулки ) иначе мисля след баня да си пръскам косата със себорал форте,защото вече след баня или я изправям и 'и слагам само термозащитен спрей или от маската ми се разресва лесно и не слагам Глис .. та.. да слагам нещо, а и да го изхабя вече