.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
  1. #1
    Повече от фен
    Регистриран на
    Feb 2009
    Мнения
    344

    Немога да открия моята среда приятели!

    Скъпи съфорумници, пише ви отчаяно петнадесет годишно момиче с надеждата да бъде прочетено от човек, който може да даде точния съвет на проблема. По начало аз съм странна птица.. едва ли бихте се докоснали до същноста ми с няколко изречения, но това е факт. Имам проблем с общуването. Незнам защо се получава така, всъщност много се старая да покажа себе си в най-добрата си светлина имам желание за нови запознанства и контакти, но явно с повечето хора не се получава.. допреди намирах проблема в хората, но когато хората станаха доста намирам проблема в себе си. Около мен е пълно с интриганти и хора които искат да те спънат в живота. Имам точно две-три мои близки приятелки.. преди бяха повече но намаляха драстично при наличие че съм човек с принципи, давам втори шанс но не и трети и т.н. Винаги аз съм прецакана от хората около мен.. а то и едни хора.. живея в голям град, а не съм намерила средата за себе си .. искам да съм заобиколена от интелигентни, дълбокомислещи хора които са над нищожните "приоритети" в живота на селските пръчки, които примерно се интересуват само от пари и така нататък .... По скоро това стана като изповед но приемам всякакви мнения и съвети относно горенаписаното!

  2. #2
    Мега фен Аватара на SmilezZz
    Регистриран на
    Jan 2010
    Град
    Русе
    Мнения
    10 781
    Няма как да си допаднеш с абсолютно всеки. А и по - добре един истински приятел , отколкото куп лицемери. Уважаваш близките ти приятели , за другите да не ти пука. Приятелството не става току - така , днес искам и да стане. То се гради доста време , години наред.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

  3. #3
    Повече от фен Аватара на Evterpa
    Регистриран на
    Jul 2011
    Град
    somewhere beyond the visible
    Мнения
    344

    Re: Немога да открия моята среда приятели!

    всъщност много се старая да покажа себе си в най-добрата си светлина
    Колкото повече се опитваш да се харесаш на хората, толкова повече ще постигаш обратното. Отпусни се и не поставяй одобрението им на пиедестал.
    Имам точно две-три мои близки приятелки..
    Стигат ти, щом знаеш, че в 'някъв тегав момент не биха се покрили, а биха те изслушали и разбрали. Иначе като искаш по-активен социален живот, намери си компания за приятно убиване на време. Никъде не е казано, че трябва да са ти 'някви супер близки.

  4. #4
    Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Регистриран на
    Oct 2010
    Град
    Бургас
    Мнения
    12 839
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Няма как да си допаднеш с абсолютно всеки. А и по - добре един истински приятел , отколкото куп лицемери. Уважаваш близките ти приятели , за другите да не ти пука. Приятелството не става току - така , днес искам и да стане. То се гради доста време , години наред.
    +1
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

  5. #5
    Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Регистриран на
    Aug 2011
    Мнения
    672
    "Количествените натрупвания рядко водят до качествени изменения."
    Така е, трудно се намират хора, които си заслужават да бъдат наричани приятели. Нищо не трябва да променяш, всичко е съвсем нормално. Гордей се с това, което си и с начина, по който разсъждаваш.

  6. #6
    По-добре 1 истински от колкото 1000 лицемери ..

    п.С: на края няма значение защото рано или късно всеки те предава (лично мнение)
    Не съм перфектен но си струвам!


  7. #7
    Голям фен
    Регистриран на
    Jan 2011
    Мнения
    780
    Не знам ,не мога да ти помогна . Но след толкова много 'приятели' се научих ,че единственият човек ,който няма да ме предаде това съм аз . Разчитам на себе си , не доверявам тайни на никого . Просто съм сама , да имам добри познати за излизане но тайните ми и т.н ги знам аз и още 3 момичета (братовчедка ми , сестра ми (по душа) и майка ми . Това е от мен
    Или всичко или нищо .

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си