.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Покритосеменни растения- БИОЛОГИЯ

:P Здравейте В учебната ми тетрадка има следната задача: Покритосеменните растения са най- многобройната и процъфтяваща група растения, която живее днес на сушата. Обяснете твърдението: Покритосеменни растения са по-добре приспособени за живот на сушата в сравнение с голосеменните.
    Булвест 2000 е издателството, 9 клас. Ако някой знае отговора МОЛЯ да пише

Потърси в учебника!Няма ли урок за покритосеменните растения за да си помогнеш?

Това съм го учила в 7 клас,а в момента учебника го нямам. Нали бяха безплатни. А в учебника за 9 клас се води преговор и няма почти нищо написано :P

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    При покритосеменните растения семепъпките са затворени и защитени в плодник. Покритосеменните образуват плодове, в които се намират семената. Плодовете предпазват семената от неблагоприятните условия на околната среда и спомагат за тяхното разпространение.

Мисля, че това би трябвало да ти свърши работа... Формулирано е по малко странен начин, но все пак.. Ако не ти върши казвай.. Ще търся още.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Ам, май няма , но мерси все пак Ще скълъпя нещо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си