- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Почистване на керамична преса за коса
Имам керамична преса, която
от лака за коса се е омърляла
сериозно и косата ми залепва по
нея. Пробвах с топла вода и сапун, с
лакочистител , но нищо не става ?
Има ли оправяне или е за боклука ?
![]()
![]()
![]()
Слагаш кристали, изправяш се - тогава слагаш лак!
Иначе щом лакочестителя не е помогнал не знам на какво прилича пресата ти![]()
![]()
![]()
^и аз накрая слагам лака ама фризиорката ми го слага преди пресата и става супер..а за почистването незнам...може би с ракия да пробваш
![]()
Чист спирт.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Моя приятелка я чисти с кърпички за телевизор.Не съм пробвала, защото моята не е мръсна, но каза че става.
Моята като се замърси аз я почиствам със суха обикновена салфентка.Всичко пада и готово
Ама твоята наистина трябва да е доста зацапана...за това след всяко изправяне я почиствай.Така няма да се напластява лак.
Иначе да пробвай с чист спирт![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Моята като се замърси минавам с една мокра кърпичка, като вкарвам малко нокти и се изчиства идеално.
аз лак не ползвам, но от термозащитни и т.н. пак се замърсява понякога и тати ми я чисти.. не знам с какво, но става като нова и приставките (понеже тази преса я ползвам само за обем) стават много белички и чистички.. братовчедка ми ползва много лак и си почиства пресата с мокри кърпички и нокти както казаха преди мен :І
Аз моята си я чистя с мокра кърпичка , но в случая се съмнявам да помогне. Може би със спирт ? Знам ли ...
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
С мокра кърпичка.
Какво като използваме ноктите? Какво пречи?......Първоначално написано от vampire_girl_