.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от raduna
    Проблемът с Катуница може и да не е етнически, но той повдигна един друг проблем, който е вече етнически. Той със сапун действително няма да се реши, но нека хората, които могат да издигнат по-добри лозунги също да излязат, а не да обясняват: "Ама с тези лозунги доникъде няма да се стигне, защо не измислят други".
    Да, такива компютърни гении бол.
    Но за твое сведение, лично аз си бях на един от протестите, за жалост на най-малобройният, и се опитах да взема думата и бтв, успях - може би щото бяхме доста малко като бройка. Изложих си гледната точка и ми се стори, че някои хора я възприеха.
    Но някои не са всички. А определено е необходимо да не скандираме глупости по тези протести.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Хубаво че всички сте "толкова навътре" в нещата и знаете за какво става на въпрос Като човек по - навътре в нещата само ще ви кажа само да се замислите че всичко това се случи месец преди изборите.Всеки с малко повече сиво вещество ще се сети за какво става на въпрос
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Хубаво че всички сте "толкова навътре" в нещата и знаете за какво става на въпрос Като човек по - навътре в нещата само ще ви кажа само да се замислите че всичко това се случи месец преди изборите.Всеки с малко повече сиво вещество ще се сети за какво става на въпрос
    ти чак от Варна едва ли си навътре в нещата за Катуница... тея проблеми не са от 1 месец, а от години.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цялата българска система е объркана и изоставена не съм привърженичка на комунизма ама им признавам това че са строявали циганите и най мръсната работа ще им намерят ама ще работят а няма да са така разпуснати и оставени да си правят каквото искат а тоя ЦАР Киро трябва да го обесят публично за да видят останалите които се мислят за голямата работа какво ще им се случи ако продължават в същия дух.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си