- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Смъртта на 2 момчета от цигани
Да, такива компютърни гении бол.Първоначално написано от raduna
Но за твое сведение, лично аз си бях на един от протестите, за жалост на най-малобройният, и се опитах да взема думата и бтв, успях - може би щото бяхме доста малко като бройка. Изложих си гледната точка и ми се стори, че някои хора я възприеха.
Но някои не са всички. А определено е необходимо да не скандираме глупости по тези протести.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Хубаво че всички сте "толкова навътре" в нещата и знаете за какво става на въпросКато човек по - навътре в нещата само ще ви кажа само да се замислите че всичко това се случи месец преди изборите.Всеки с малко повече сиво вещество ще се сети за какво става на въпрос
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
ти чак от Варна едва ли си навътре в нещата за Катуница... тея проблеми не са от 1 месец, а от години.Първоначално написано от BlindedAngel
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Цялата българска система е объркана и изоставена не съм привърженичка на комунизма ама им признавам това че са строявали циганите и най мръсната работа ще им намерят ама ще работят а няма да са така разпуснати и оставени да си правят каквото искат а тоя ЦАР Киро трябва да го обесят публично за да видят останалите които се мислят за голямата работа какво ще им се случи ако продължават в същия дух.....