.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

ЕСЕ: Какво ме кара да се държа така?

Есето ми е на тема "Какво ме кара да се държа така" .. Някои от класа говореха и даскалицата ни даде на целия клас да обясним какво ни кара да се държим така( т.е. да говорим ) . Моля ви помощ, защото ми трябва утре за 11:50ч. сутринта. ПОМОГНЕТЕЕ!! Благодаря ви предварително...

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Ами развий темата... Защо се държиш така... Скучен ти е часа, иска ти се учителката да вкарва повече интересни неща, за да задържи вниманието ти.. Такива работи
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Град
    in my house
    Цитирай Първоначално написано от heartlesandfreaky
    Ами развий темата... Защо се държиш така... Скучен ти е часа, иска ти се учителката да вкарва повече интересни неща, за да задържи вниманието ти.. Такива работи
    да кажи й ги тези неща и си дотам..
    I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
    — Eminem

Град
    Plewen
    Еми какво да й каже? Че говори и се смее, понеже е луд/а за връзване и трябва да я пратят в психиатрията ли?! (нищо лично към автора на темата, просто давам пример) ..
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Цитирай Първоначално написано от CupcakeAndCoffee
    Цитирай Първоначално написано от heartlesandfreaky
    да кажи й ги тези неща и си дотам..

тогава какво да напиша

Град
    Plewen
    Напиши ЗАЩО се държиш така... Не е толкова трудно.. Ама ако ще й казваш, че просто не ти е интересно гледай да го кажеш деликатно, не да се изцепиш 'щото часът ви е супер тъп' .. Обясни го внимателно ;д Че после като нищо наистина ще ти откъсне главата..
    Albus Dumbledore.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си