- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кога се харесвате повече?
Сутрин. Много си харесвам луничките. Знам, че много хора не ги харесват, но аз мисля, че са сладки а и сутрин кожата ми е по-свежа.![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Ако съм ходила наляво - надясно през деня и съм капнала, като се прибера не се поглеждам в огледалото - почиствам си лицето и толкова.
Някой сутрини, освен когато някой не ме събуди с крясъци или не стана с гъза нагоре се харесвам.
Някой вечери също се харесвам.. Но има едно време на което никога не се харесвам - На обяд..дали заради силното слънце или заради друго нямам идея ама просто не се харесвам..
Зависи.
<3 d(ˆˆ)b
Харесвам се и сутрин и вечер стига да съм на кеф, иначе не се харесвам нито сутрин, нито вечер....
Харесвам се ALL DAY, ALL NIGHT ..![]()
В кръга на шегата естествено. Иначе всеки си има моменти, когато не се чувства особено конфортно в тялото си .. при мен са рядкост.
+ Макар че понякога ми се иска луничките ми просто да изчезнат от лицето ми... но това е рядкостПървоначално написано от OnlyMeAndYou
По ракиено време!Първоначално написано от swetygiRl
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Сутрин[/b]
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Първоначално написано от malka_sladkka
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Странна тема![]()
mom4e sam
Вечер.. Сутрин съм много рошава![]()
Вечер.![]()
Първоначално написано от nymphadora
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от nymphadora
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
И сутрин, и вечер :P![]()
Live with your dreams, not with your memories : )
вечер![]()
но и сутрин съм хубава
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Да бе, какъв е тоя въпрос?Първоначално написано от Colouring
![]()
Знам ли, като се замисля май вечер повече се харесвам, понякога сутрин.. а понякога няма място за сравнение: истината е на обяд![]()
в дадени дни...понякога от сутринта се гледам и си казвам...ЕЕЕ не е зле,бе...а има дни,в които от сутринта стоя и си казвам...БАСИ изрода![]()
Най - често вечерта
Humans need fantasy to be human.
+1Първоначално написано от Rebirthing
![]()