.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Голям фен Аватара на reperw
    колкото едно момиче...

Guest
    Лични наблюдения: половин час...

Голям фен Аватара на N1ksun
    Без секс 20 години , ръчната от месец до 1 година . Ако човек изобщо не мисли в тази насока е елементарно да сe въздържа , в този ред на мисли ми идва идеята, че мога да ги направя поне 5 години .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Зависи дали е девствен или не... Иначе при всеки е различно, не на всички секса им е най-важен.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    При мене много зависи от дневния режим. Ако съм много натоварен с работа, лекции, тренировки нито ми е до ебане нито до чекии. Рекорда ми е към 2 седмици без абсолютно нищо и накрая се бях побъркал. Кво празнене беше после.....
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Супер фен Аватара на djipsito
    Аз познавам момчета, които са ми споделяли, че са стояли доста време на сухо (месеци..), ама всеки ден си удрят по две... Винаги ми е било чудно защо просто не забият някоя и т.н и съм ги питала... Казват ми, че не им се занимава да бройкат лесни, тъпи п**ки или си хващат някоя, която е навита за неангажираща връзка или чакат подходящата за сериозна връзка...

Явно безразборния секс омръзва...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Bellissima13
    Зависи си от човека. Според мен може да издържи и месеци
    awerw

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Винаги ми е било чудно защо просто не забият някоя и т.н и съм ги питала... Казват ми, че не им се занимава да бройкат лесни, тъпи п**ки или си хващат някоя, която е навита за неангажираща връзка или чакат подходящата за сериозна връзка...

Явно безразборния секс омръзва...
    Повечето момичета искате взаимоотношенията да са някакъв вид връзка, а не еб*ш и беш. И оттам самото навиване на женско за една нощ е хардкор и много момчета не им стига смелостта да опитат

Лично аз,без секс със издържал месец,защото гаджето беше във Франция при майка си.Естествено не ми беше яко,но дясната ми ръчичка си беше с мен през цялото време.След като се прибра...ех нямаше такова нещо

Супер фен
    Ами аз съм издържал месеци. Бившата я чаках 6 месеца, защото беше девствена и малка (на 15) и да е сигурна в действитя си и т.н. (като се прибавят и 1-2 месеца преди да "тръгнем" с нея се получава период сега ... не съм правил секс от средата на Май месец, приятелката ми е в USA ... тъй че може да се издържа според мен, ако има защо да се "пазиш", другото са лигавщини :P
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си