- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко издържа едно МОМЧЕ на сухо?
Лични наблюдения: половин час...
Без секс 20 години , ръчната от месец до 1 година . Ако човек изобщо не мисли в тази насока е елементарно да сe въздържа , в този ред на мисли ми идва идеята, че мога да ги направя поне 5 години .
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Зависи дали е девствен или не... Иначе при всеки е различно, не на всички секса им е най-важен.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
При мене много зависи от дневния режим. Ако съм много натоварен с работа, лекции, тренировки нито ми е до ебане нито до чекии. Рекорда ми е към 2 седмици без абсолютно нищо и накрая се бях побъркал. Кво празнене беше после.....![]()
![]()
![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
Аз познавам момчета, които са ми споделяли, че са стояли доста време на сухо (месеци..), ама всеки ден си удрят по две... Винаги ми е било чудно защо просто не забият някоя и т.н и съм ги питала... Казват ми, че не им се занимава да бройкат лесни, тъпи п**ки или си хващат някоя, която е навита за неангажираща връзка или чакат подходящата за сериозна връзка...
Явно безразборния секс омръзва...
Първоначално написано от antifashionshit
Първоначално написано от Bellissima13
awerw♥
Повечето момичета искате взаимоотношенията да са някакъв вид връзка, а не еб*ш и беш. И оттам самото навиване на женско за една нощ е хардкор и много момчета не им стига смелостта да опитатПървоначално написано от djipsito
Лично аз,без секс със издържал месец,защото гаджето беше във Франция при майка си.Естествено не ми беше яко,но дясната ми ръчичка си беше с мен през цялото време.След като се прибра...ех нямаше такова нещо![]()
Ами аз съм издържал месеци. Бившата я чаках 6 месеца, защото беше девствена и малка (на 15) и да е сигурна в действитя си и т.н. (като се прибавят и 1-2 месеца преди да "тръгнем" с нея се получава периодсега ... не съм правил секс от средата на Май месец, приятелката ми е в USA ... тъй че може да се издържа според мен, ако има защо да се "пазиш", другото са лигавщини :P
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !