- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ВСЕКИ ИСКА ДЪЛГА КОСА!
Не намерих точно такава тема за това реших да направя !
тъй като моята коса беше КЪСА и ми беше много мъчно докато ми порасне ... та такка нека ви кажа аз какво правя !
- преди да се измия я мажа в корените с тривитаминол ... ( но става доста мазна , за това трябва да я измиете хубаво ) и седите околко 30-40 мин
- може да си купите шампоан на KASY с боров катран ... страхотен е , и цената му е околко 1-2 лева ... има също балсам за коса с хинин но е доста скъп ...
- след банята може да си втриете в корените обилно хининова вода или ако ви се дават повече пари АМПУЛИТЕ НА SERY за по-бърз растеж - не са лоши , или от някои магазин за козметика да си взимате периодично ампули за растеж. Не е повече от 2 лв ампулата която може да използвате 2 , 3 пъти.
- ако се къпете през 2-3 дена може вечер само за втривате хининовата вода в корените преди лягане .... но не забравяйте , че не може да я използвате повече от 2-3 месеца, защото иначе косата ви ще свикне с нея ....
- бъдете сигурни , че краищата на косата ви не са накъсали !
НАДЯВАМ СЕ , ЧЕ СЪМ ВИ ПОМОГНАЛА !
Всъщност с каквото и да се маже косата, каквито и средства да се използват...ефектът не е много различен...най-много косата за 4 месеца да порасне с 5 см
So far away...
напротиф ... косата расте с по 1,30 - 2 см на месец и с употребата на подходящитете продукти може да расте с по 4 - 5 санта на месец
Ууууу тва е интересно... но и невъзможно освен ако метаболизмът ти е някакъв мегаразвит![]()
So far away...
Каквито и продукти да се използват, повече от няколко сантиметра за месец няма как да порасне.. . А ако ти чак толкова зор за дълга коса - удължения (ако имаш 200-300 излишни лева)
![]()
^ хахаха и удължителите не са решение винаги- я ако си била на каре ама хубаво оформено ми сложи удължения да видиш дали няма да седи адски грозно и да си личи толкова много. Иначе маските с тривитаминола наистина са добри, хининовата вода на мен не ми допада и аз все се каня да си купя ампули- може би днес, утре![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Толкова много химии на косата и само и само да разте по0бързо..![]()
И наистина не всеки иска дълга коса...
А удълженията винаи си личат.. поне аз винаги забелязвам..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Първоначално написано от sasuke666
Абсолютно! Дори с една фризьорка коментирахме това и тя каза, че при толкова бърз растеж на косата... по-скоро има някакъв здравословен проблем с метаболизма и е добре да се иде на лекарТъй де... не е нормално и... НЕ всеки иска дълга коса...аз моята чакам бала, че да я махам
![]()
Мажете си квото искате върху главите пак няма да ви порасне коса толкова бързо, колкото си въобразявате!!! ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И аз това чакам.Първоначално написано от Mi6inka
![]()
Big or small, lies are lies!
Каквито и боклуци да си слагате по косата, само се залъгвате и си давате парите. Решете косата често - така стимулирате растежа, като правите "масаж" на скалпа.
http://www.evropea.com/resane-masazh-kosa.html
Прочетете малко, вместо само да третирате косата с ненужни простотии..
Не съм съгласна! Ако се грижите добре за косата си тя ще расте мнооого по-бързо!!!
Нищо не действа за по-бърз разтеж - това са глупости. Единственото, което може да повлияе върху състоянието на косата е правилното хранене (не гладуване!) И не мога да разбера какъв е този зор отвсякъде - за един месец да ми порастне с 10см. за 2 седмици да ми порастне с 20?!?! За какво точно е толкова необходима тая дълга коса, ако е чак толкова належащо има удължения.
Еее, айде стига беПървоначално написано от Mi6inka
Моята расте доста бързо без да я мажа с нищо. Да не се объркам ама съм имала случаи за 3 месеца 10 см..
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Е, ако е на каре естествено, че няма да стоят удължения. Те ще си стоят де, ама грозно.Първоначално написано от mynichka
Аз см ползвала ампули и съм доволна.
![]()
Личат си само, ако са някакви долнокачествени, от пазара за 50 кинта.Първоначално написано от marin4itu
Иначе има и хубави удължения от естествен косъм, които не личат.
Въпрос на качество.
![]()
Ехаа и толкова си се занимавала да изваждаш цитати... тцтцтц.. Трогната ли трябва да съм? И да знам, че се пише "раста" и знам, че се пише "по-бързо", а не с 0, ама идея си нямаш на каква клавиатура пиша в момента и как ме заболяха пръстите да блъскам по нея.. Ето поправих се.. Доволна Ша останеш ли?Първоначално написано от Reaction
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Даа, ок не е полезно толкова мнг химии да си слагаме по косите, но не мога да разбера защо спорите, че не расте косата, при положение, че и аз /вечният скептик/ се убедих в това ?!?
На всеки му влияе различно. На мен от хининовата вода например доста ми се подобрява състоянието на косата като цяло, не само за растеж... И не става въпрос за някакви космически цифри от рода на 5 см за 15 дена или подобни![]()
Така че, който няма опит няма смисъл да казва дали действа или не![]()
грешишаз примерно мнооого повече се харесвам с къса коса...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Супер тема! Аз миналата година бях до рамото и все не ми растеше. Но като се ядосах и казах, че ще я пусна - сега ми е до дупето! Започнах с всякакви стимуланти и подейства. Не съм я подстригвала нито веднъж от тогава, дори фризьорката ми каза, че не ми цъфти и е много здрава. Щеше да ме бие като й казах онзи ден да ме кръцне леко. И аз правя горе долу същите неща като теб. Моята коса си ми е голяма гордост.
mom4e sam
При всеки е индивидуално! Едни коси растат бързо, други бавно.
Queen of the Damned
След 30 мин. ще си кажа "довиждане!" с моята дълга коса. Имаме връзка от близо 12 години, но се реших на промяна малко.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ