.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Хора HELP ME ! Есе:Човек носи със себе си само това......

Хора помогнете 10 клас съм в Икономика.Сега в началото дойде нова учителка по БЕЛ ....направо ми взе акъла с някаква отекчителна тема за ЕСЕ:"Човек носи със себе си само това,което носи със себе си." Изрових целия нет няма и няма нищо за такава глупост.Поне ме насочете как да го започна .Пък ми трябва за Понделник(утре).Молу ви помогнете нищо по тая тема не мога да напиша [/b]

Преместено. Extremescream

Запитай се какво носиш в теб самия например:можеш да напишеш за хубавите качества, които носиш в себе си с една дума можеш да напишеш за всичко хубаво което носиш в теб!

Цитирай Първоначално написано от nwjsw
    Запитай се какво носиш в теб самия например:можеш да напишеш за хубавите качества, които носиш в себе си с една дума можеш да напишеш за всичко хубаво което носиш в теб!
    +1, или можеш да напишеш какъв товар носиш в себе си. Имам в предвид, че всеки човек носи както качества, така и недъзи. От друга страна носим в себе си чувства, спомени, преживявания, разочарования и т.н. В крайна сметка всичките тези неща не ги губим някъде из житейския си път. Те си остават в нас, и ги носим със себе си завинаги

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    На мен пък темата ми харесва о.О
    Напиши за духовния товар, който носиш вътре в себе си. Разкажи за чувствата ти, хубави или лоши... Много неща могат да се развият по тая тема
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

мерси момчета и момичета много ми помогнахте

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си