.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Повече от фен Аватара на meli2001
    Град
    Ruse,Bulgaria

не искам да живея във България!

http://www.youtube.com/watch?v=Y-SJ-4uqmUU
    след като гледах клипа по горе,мечтата ми да срещна тези двамата стана голяма.искам времето да мине бързо и да завърша тази пуста гимназия!просто не ми се живее в България,майка ми вика че след 50 години българите ще са малцинство и половината население ще е от турци и цигани(да ходят в ада). кажете ми,къде е по добре да живее човек,в америка или европа?
    Anyone can cook! Angel forever!

ми то всеки втори като си каже като тебе наистина ще останем малцинство ... учи в чужбина и после се върни тук

Навсякъде е по-добре стига да не си в България! И аз нямам търпение да се махна честно казано!

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Според мен Европа. :] Аз попринцип не съм една от големите фенки на щатите,но решението си е изцяло твое :]
    Женско съм ;]

Град
    Ruse,Bulgaria
    де да знам,много искам да обиколя света(особено Европа,Щатите и Азия).аз искам малко разнообразие,просто ми е ужасно скучно,всеки ден училище,връщане,пишене на домашни,спиш си сладко и си мечтаеш,докато си събуден от алармата за следващия ден.знаете ли защо българите са вулгарни?защото искат да са една много уникална и скъпоценна държава

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз винаги съм харесвала Европа повече. В Америка всичко ми изглежда някак неестествено. В Европа нещата са ми по-близки, не са ми толкова фалшиви, по-запозната съм с културата и хората и като цяло тук се чувствам по-добре.
    И аз след още някоя и друга годинка ще се махам от тук. За сега имам по-голям шанс за в Америка. Сигурно вече трябва да започвам да се настройвам психически.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Ruse,Bulgaria
    просто в америка е скъпо.аз и европа си я харесвам,навсякъде е по-добре,стига да не си тука!

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Аз лично искам някъде в Щатите, по-специално в Ню Йорк, но ако ми се отдаде възможност може и някъде в Европа, стига да се махна от тук.
    NOH8

Цитирай Първоначално написано от HotLife
    Аз лично искам някъде в Щатите, по-специално в Ню Йорк, но ако ми се отдаде възможност може и някъде в Европа, стига да се махна от тук.
    Ти нали живееше в NY?
    without you how to have fun, without you already they forgot ...

Град
    New York
    Цитирай Първоначално написано от JosephX
    Ти нали живееше в NY?
    не, но ще живея пък
    NOH8

Супер фен Аватара на AutomatiC
    Не бих го казла по принцип, но вие сте .... ИДИОТИ !
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Град
    Ruse,Bulgaria
    хмм,ако имах пари биг отишла в калифорния,щото искам да се срещна с едни хора(това е тайна,отидете на линка по горе за да разберете кой са те)

Град
    New York
    Цитирай Първоначално написано от AutomatiC
    и защо по-точно?
    NOH8

Супер фен Аватара на DesireToFire
    и защо по-точно?
    Защото говорите наизуст. Слезте от облаците, мислете реалистично и почнете да работите за постигане на целите си.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Град
    New York
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    и защо по-точно?
    Защото говорите наизуст. Слезте от облаците, мислете реалистично и почнете да работите за постигане на целите си.
    Ами, ти откъде си сигурна, че не работим по въпроса?
    NOH8

Като цяло нямаш ясна цел за това какво искаш. "Да е в САЩ, ако може в Ню Йорк, ама ако не - и в Европа, ама само да не е тук". Значи защо да не е тук? Можеш ли да ми посочиш точна причина, освен капризи и много гледане на филми? Защо пък точно в Ню Йорк, ами не в Чикаго примерно. Ами убедена съм, че не е защото си преценила, че за твоята специалност в Ню Йорк е най-подходящия университет. Знаеш ли какво ти трябва за САЩ? А знаеш ли дали после ще ти приемат дипломата от там, ако решиш да се върнеш в Европа? А въпросът с визите как стои и прочие? Не ме карай да продължавам..

Град
    New York
    Ъ, лол, няма да заминавам утре, има много неща да направя още. Просто казах къде искам, но ако не там и другаде може. А защо не в България просто не ми се обяснява
    NOH8

Просто имах предвид че звучите като малко дете, което мрънка че иска ягодов сладолед,защото е видяло реклама, а никога през живота си не е яло такъв и не знае какво представлява в действителност

Град
    New York
    Разбрах те, но аз знам за какво става въпрос.
    NOH8

и защо по-точно?
    Защото си мислите, че като отидете в чужбина птичките ще ви пеят одата на радостта.. какво и е на БЪЛГАРИЯ, точно в този момент трябва да притежаваме една еднаква мисъл-оставане в родината. Въпрос на лични ценности и патриотизъм е!!

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    и защо по-точно?
    Защото си мислите, че като отидете в чужбина птичките ще ви пеят одата на радостта.. какво и е на БЪЛГАРИЯ, точно в този момент трябва да притежаваме една еднаква мисъл-оставане в родината. Въпрос на лични ценности и патриотизъм е!!
    Да сме казали нещо за патриотизъма ? Имала съм възможност да отида,да видя,да разгледам и да сравня с България.
    Дори нашите съседи гърците имат по-висока минимална заплата от нас И разбира се ,че птичките няма да ни пеят , като отидем в чужбина.Виж как живеят хората в другите страни и ела да ми обясняваш , защо трябвало да оставам тука
    Женско съм ;]

Повечето хора са добре осведомени и нямат нереалистични очакваня за чужбина.Всеки от нас е различен и има собствени ценности и приоритети.Ти не си човекът,които ще казва кой какво трябва да прави.А това за патриотизма е толкова изтъркано,че съм очудена,че изобщо го споменаваш.Като ти харесва оставаи,но не се опитвай да натрапваш мнението си на другите и да им четеш морал.Темата е защо не искам в България,а не защо искам или трябва.
    Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?

Цитирай Първоначално написано от summerxtime
    и защо по-точно?
    Да сме казали нещо за патриотизъма ? Имала съм възможност да отида,да видя,да разгледам и да сравня с България.
    Дори нашите съседи гърците имат по-висока минимална заплата от нас И разбира се ,че птичките няма да ни пеят , като отидем в чужбина.Виж как живеят хората в другите страни и ела да ми обясняваш , защо трябвало да оставам тука
    Ходила съм в Гърция, не ми говори за тея мързели дето работят 3 дни в седмицата по 3 часа. Въпроса е, че всички взеха да мислят да замнават и да живеят в чужбина. Еми тогава българите наистина ще станат малцинство в тая държава.

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Въпрос на лични ценности и патриотизъм е!!
    Надявам се не смяташ, че личните ценности на всички са еднакви или по-точно, че на всички хора са като твоите. И какво викаш? Хората в чужбина не са патриоти? Познавам много българи, които винаги се опитват да запазят българското в тях и на другите като правят бг партита и такива (не говоря за чалга певичките, дето идват).

Иначе за последното ти мнение ??
    Ти май съвсем се взе на сериозно. Всеки човек си решава сам за себе си какво да прави. Ти на летището ли седиш по цял ден с плакати от сорта на : Върнете се българи, ще останем малцинство!
    Вместо да обвиняваш хората които напускат България, се замисли дали има причина това да се прави толкова масово.

Цитирай Първоначално написано от windowlicker
    Въпрос на лични ценности и патриотизъм е!!
    Надявам се не смяташ, че личните ценности на всички са еднакви или по-точно, че на всички хора са като твоите. И какво викаш? Хората в чужбина не са патриоти? Познавам много българи, които винаги се опитват да запазят българското в тях и на другите като правят бг партита и такива (не говоря за чалга певичките, дето идват).

Иначе за последното ти мнение ??
    Ти май съвсем се взе на сериозно. Всеки човек си решава сам за себе си какво да прави. Ти на летището ли седиш по цял ден с плакати от сорта на : Върнете се българи, ще останем малцинство!
    Вместо да обвиняваш хората които напускат България, се замисли дали има причина това да се прави толкова масово.
    по скоро в момента съм се надъхала покрай случая с Катуница, за това разсъждавам така. всеки е прав, мога да гледам през различни перспктиви, но някак си покрай всичко случващо се ми се иска българите да са още по-обединени. както и да е, живейте си живота, надявам се да стане толкова приветлив в отечеството за тези, които искат да го напуснат и да накарат другите сънародници от чужбина да се върнат обратно.

btw има българи в чужбина, които не учат децата си на български, защото казват, че нямало да им трябва..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си