Цитирай Първоначално написано от ThomasCook
Знаеш ли защо навън е по-добре: защото има функциониращи държави.
Тук само режем лентички и си говорим глупости. Хората мизерстват, инжинери карат таксита, убийци се разхождат с условни присъди, една циганка си докарва по 1000 на месец, докато българчетата умират от глад и от студ БУКВАЛНО!
Айде кажи ми защо да остана в България? Да завърша какво? Топ оф дъ топ университета Софийски? Независимо какво да съм завършил и да бачкам барман, после шофьор на такси, а като остарея пазач УОУ!

Пич, ти се осъзнай, тази държава е в клинична смърт, времето за реанимация отдавна отмина. Ако искаш бъдеще трябва още в гимназията да се преместиш навън, за да може после да влезеш в добър университет, отново навън, да си намериш работа по слециалността, да си позволиш къща, кола и да можеш спокойно да отгледаш 2 деца, които 2 пъти годишно да водиш на ваканция.

Това е моят път и вече съм твърдо решен! Вуйчо ми изпраща братовчеда със Скай Лайнс да учи средно навън. Догодина мисля и аз да го последвам, но в някой елитен университет и сигурно ще ползвам същата агенция. Ако някой се интересува www.skylines-bg.com това им е адреса.
Човече я се успокой!Първо заминавай,където искаш и второ мен не ме интересува кой ще остава и кой не в България - българското население ще продължи да се развива и тук.Когато ми дойде времето и аз ще реша за себе си,но поне не говоря наизуст колко е хубаво в чужбина,а пък колко сме зле тук.
Защо някой хора си мислят,че като отидат отвъд границата на страната ще успеят веднага,от раз ще ги приемат и ще им предложат най-доброто.Заминаването в чужбина не е за всеки.Вярно е,че всяка година заминават много хора,но и много се връщат.А, част от тези,които са все още извън страната смятат,че и най-мизерния начин на живот в чужбина е успех.Вярно е,че все от някъде трябва да се почне,но защо трябва да се подлагаме на мъчения,само и само,за да сме в чужбина,като не малка част от хората многат да се реализират и в България.Все пак човешкият живот не е толкова дълъг.Писна ми от коментари и мнения,които убеждават хората как тук никой,ама никой няма бъдеще и нали давай всички да бягаме.Който иска да тръгва,но това не значи,че тези,които останат автоматично ще бъдат по-зле и емигриралите в чужбина ще ни оплакват и казват колко ни е зле,като не сме другаде по света,без да се погледнат те в какво положение са.
Относно горния цитат - има хора,които и с честен труд в родината си са изградили своя живот.Купили са си домове, коли,гледат си децата по възможно най-добрия начин и ходят на почивки.Стига човек да има желание,воля,сили,познания и амбиции може да успее навсякъде,дори и тук!