- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Такава шапка
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net..._4938248_n.jpg
Да знаете от къде мога да си купя такава в София ?
Хора много , Човеци малко !
Не знам, но можеш да си купиш обикновена - бяла и да си пришиеш цветето .. Иначе - успех в търсенето![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
oo и на мен доста ми харесва ако някой има информация от къде мога да поръчам да казва![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Първоначално написано от millmii
I'll seek you out
Flay you alive.
One more word
and you wont survive.
And I'm not scared
of your stolen power.
I see right through
you any hour.![]()
МОМИЧЕ СЪМ![]()
а аз мисля, че е http://prikachi.com/images/728/3849728u.jpg като тази черната лента обаче на снимката да е бяла от плат, ако имаш шевна машина накарай баба си или майка ти да ти вземе/ат бял дълъг плат и да го направят както на снимката, и после да си прешиеш такова цветенце, но става по другия вариант както на тази снимка, която аз поствам. Взимаш една стара лента за коса, ама от дебелите и пак да зашеш едно цветенце. Дано да съм ти помогнала! Хайде Успех в търсенето мила!![]()
И аз искам такава, но по-скоро като на аватара ми и без цвете![]()
някой да знае къде има в Пловдив или в някой сайт..
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
и аз искам таква,но ако може за СофияПървоначално написано от Evie
![]()
МОМИЧЕ!
Много ми харесва и на мен, но до сега не съм виждала никъде такава, и вчера като я видях на тази снимка очите ми останаха по нея, та докато не я купа няма да се мирна![]()
от къде я видя във фейсбука на някое момиче ли или...??Първоначално написано от rebeccaa
както казаха преди мен. купи си бяла обикновена и едно цвете и го приший. даже така е по-добре, защото можеш да си съчетаеш цветове, които ти харесват на теб.А може да стане дори и по-добре отколкото на снимката. Успех)
Първоначално написано от mimimimi123
Да.Питах момичето , но още не ми е отговорила.
сподели с нас,ако ти отговори моля те![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Оххххххххххххх каза, че я е ушила някаква дизайнерка :@ Оф начи![]()
Купуваш си бяла шапка и едно цвете и ги зашиваш![]()
МОМИЧЕ!
Бая те е послъгала ...Първоначално написано от rebeccaa
Първоначално написано от Phonique
Най-много сама да си я е ушила. Не изглежда кой знае колко трудно, ако ти се отдават тези неща. Кой знае може да има някое клипче в youtube, в което да е обяснено как може да си я направиш. Може да потърсиш![]()
много е сладка шапката, но нямам никаква идея от къде можеш да си я вземеш![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Еми ще пообиколя магазините пък ще видим.