.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

моля дайте ми съвет... ;(

моля ви,дайте ми някакъв съвет...вчера разбрах,че баща ми изневерява на майка ми...мн ме е яд...а толкова мн го обичам...мама незнае...не искам и да разбира,защото ще се съсипе...обичам ги и искам и те да се обичат...да кажа ли на мама или първо да поговоря с него...вразката им е тайна контактуват с смс-и баща ми излиза вечер по предтекст,е разхожда кучето...а те се срещат или си говорят по телефона през това време... яд ме е че лъже мама...моля ши дайте ми съвет...;(

Ами първо разбери дали наистина баща ти си има любовница,т. е. някоя вечер излез след него и го проследи,но се пази да не те видят.Ако наистина си има любовница поговори първо с него.Кажи му,че обичаш родителите си(т. е. майка ти и баща ти) и че искаш и те да се обичат.Той ще те разбере,но ако е твърдо решен да живее с любовницата си кажи на майка си.

ППС:не те съветвам да следваш това,което ти предложих,но...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Голям фен Аватара на pofek
    Когато баща ти каже на майка ти,че ще разхожда кучето...му кажи,че ти ще го напеавиш.Ако имаш смелост може да звъннеш на този номер,за да разбереш с кого говори баща ти....а после да говориш и с него,а на майка ти наистина не зная какво да и кажеш.
    I don't follow rules,I let the rules follow me!

http://www.youtube.com/watch?v=IuiI26ePr-0

благодаря ви все пак...но съм мн объркана и незнам къде ще му излезе края...толкова много ме боли,че един от най-любимите ми хора...така нарани не само мен ...а и мама и брат ми...толкова е различен,че не мога да го позная...с нас се държи мн добре...не се караме нито с мама се карат...а защо се случва това нз...

Голям фен Аватара на MissDeadly
    Най-добре е да оставиш нещата така... ако стане нещо ще се чувстваш виновн/а. Баща ми също изневеряваше на майка ми. Аз не знаех... тя разбра преди всички. Много и беше тежко, но го преживя. Може би ще е добре да му припомняш хубави семейни моменти, да казваш колко много се радваш, че сте сплотено семейство (или нещо от сорта) или пък да настояваш да се събирате по-често заедно от нормалното (на разходки, пикник, почивки, да гледате филми и т.н.). Може би тогава той ще се замисли.

Супер фен
    По-добре питай баща си, но той сигурно ще ти каже "А.аа не дъще въобразяваш си и т.н." и после кажи на майка ти. Ако си на 100000000000% сигурна
    Хайде успех
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Оо, милата.. Знам как се чувстваш.. Както някой каза по-горе проследи баща си докато "разхожда кучето". Не те съветвам да му предложиш ти да го разхдоиш, защото той ще намери друг начин да се види /чуе/ с нея.

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Опитай се да се добреш до телфона му,когато го няма и му виж СМС-сите (това не е много хубаво,което те съветвам,но мисля,че няма друг начин) И след това вече излез след него и се опитай да го проследиш...
    Хайде късмет..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Първо се увери ,че наистина има друга жена. После предприемай .каквото и да било.
    Препиши номера на твоя телефон и звънни от чужд номер,за да не се осети твоя. Проследи го ,ако искаш . Когато си сигурен говори с него,но не и с майка ти. Помоли го да премисли ... а ако не пожелае да си промени решението и да спре с това кажи на майка си. Малко е странно ти да се месеиш в отношенията им от една страна,но от друга това теб те засяга пряко. Така че, първо разучи, а после му поговори!
    Дано да бъркаш!
    maDamn

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ^ Защо да я засяга пряко? Той дава на семейството си всичко, от което има нужда, държи се добре с тях и полага грижи за всички.

Родителите ти са достатъчно големи и зрели, за да оправят отношенията си сами.

Не казвай на майка си.

Може би е редно да покажеш на баща си колко разочарована си от постъпката му. Само с поглед... и малко думи, въздействащи... такива че да го ударят на правилното място.
    Когато той види, че дъщеря му страда, би трябвало да се постарае да направи всичко по силите си и дори да пренебрегне себе си, за да поправи нещата.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Повече от фен Аватара на Miichelle
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    ^ Защо да я засяга пряко? Той дава на семейството си всичко, от което има нужда, държи се добре с тях и полага грижи за всички.

Не казвай на майка си.

Може би е редно да покажеш на баща си колко разочарована си от постъпката му. Само с поглед... и малко думи, въздействащи... такива че да го ударят на правилното място.
    Когато той види, че дъщеря му страда, би трябвало да се постарае да направи всичко по силите си и дори да пренебрегне себе си, за да поправи нещата.
    +1
    yep.... reality bites -.-

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от onestar

Не казвай на майка си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си