- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Характерченца в даскало
Какво мислите за притеснителните зубарчета ученици, така наречените "аутсайдери" .. които не са от "готините" Кои са по-добриВие като какъв тип се определяте?
Аз съм готиния аутасйдър![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
в класа имаме две момичета дето са...
не говорят с нас,само те двете си общуват настрани от kласа
обличат се като началния курс...
не пушат
получават само 6666666...
..в междучасията...учат!!!,припо нят си уроците...
закачи ги някои...госпожо еди кой ме закачи бла бла,изобщо пълна скръб
Райските порти...госпожо този беше с дъвка в час,другия избягал от час,еди кой си пушел...Е това ако е нормално за хора 8 клас,в пубертет аз съм трамвай...
Любовта е прекрасно чувство...
Не е нормално, защото повечето 8-мокласници са пълни загубеняци. Това са момичета с мозък в главата. Взимай пример от тях, отрепко.
Ти се разпозна по описанието ли..."готиния" аутасйдър,каквото и да значи това...
Не фигурирах в никоя категория, защото не ми се занимаваше с простотии. Капиш?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не, не съм се разпознал по описанието. Срам ме е, че съм тийнейджър заради такива западнали идиоти като теб, които пушат, не им пука за оценките и гледат само да се правят на готини пред приятелите. Пожелавам ти, както и на всички други разглезени детенца като тебе, които си мислят, че мама и тати цял живот ще ги издържат, като направите 20 ваште да ви изгонят, като разберат, че нищо не става от тебе и да си умреш като просяк.
В грешка си,на мен ми пука за оценките ми,които са високи,не се правя на готин пред приятелите защото аз съм...явно ти харесва да ти аутсайдер и с това което завърши цитирам "Пожелавам ти, както и на всички други разглезени детенца като тебе, които си мислят, че мама и тати цял живот ще ги издържат, като направите 20 ваште да ви изгонят, като разберат, че нищо не става от тебе и да си умреш като просяк." това показва единствено зависта ти към мене,и има защо да завиждаш...
Ахахаха смешни сте с тая "завист". И кифлите, и курвите, и гъзарчетата. "Обиждате ме, само защото ми завиждате"... Не, не, не....Tи не знам кога разбра, че съм оутсидер, просто мразя келешчета като тебе
![]()
Нарече ме западнал идиот ако не си забелязал аз се държа доста по културно...не съм тръгнал да обиждам и псувам,да си поговорим за култура и възпитание искаш ли?btw цитирам"Аз съм готиния аутасйдър Cool"
А не си ли такъв? И точно заради такива тъпи пишлемета като тебе мнението на всички е лошо за повечето тинейджъри. Щото мислите с ква простотия да се правите на велики и гоуеми. Ама сте пълни дрисльовци. Повечето такива пушачи, биячи, готЕни дет са, в реалния живот са пълни загубеняци, какъвто явно си и ти. Ставал съм свидетел на много такива случаи, тупал съм и такива, не ме учи ти мене.
нямам повече енергия за спорове btw когато аз завърша више образование география и икономика ти ще бъдеш барман на слънчев бряг,за никъде не бързам наще имат финансови възможности да ме издържат и до 25 години.Казваш,че заради пушачите,биячите и така нататък било лошо мнението за това поколение,ако ти можеше,щеше да бъдеш бияч обаче не можеш...интересува ме мнението на хората който обичам и които са важни за мен,останалите да говорят каквото искат за мен,не ме интересува
Аз мога, въпросът е, че не искам. НЕ трябва да бъдеш бияч! И това се опитвам да ти кажа от самото начало. Опитвам се да ти налея малко акъл в главата и да се кротнеш, не да се правиш на гъзар, ама ти НЕ. И да, нашите могат да ми платят образованието, само дето аз си уча, ти като не учиш и до 30 да те издържат, нали знаш първо - колко свястна булка ше си намериш (ако си намериш) и после въобще какъв шанс за развитие имаш. И дори сега мнението на готЕните да бъде добро за тебе, то след време мнението на всички ще бъде лошо за тебе. Ще те спукват от подигравки само, защото още ще живееш при вашите, ако не си и на улицата. Ама ти никога няма да разбереш какво ти пиша в момента. Дори да го разбереш след някоя и друга година, то ще е късно. Образованието ти ще е пропиляно, ваште няма да те искат и ще останеш на улицата. Според теб, кое е по-важно? Твоят живот или мнението на някви си там пикльовци? Ако не друго, мога да ти кажа, че до към 4 клас и аз исках така да съм от готЕните, да съм бияч и т.н. Само дето имам прекрасни родители, които са ме възпитали добре и ми казаха това по-горе написаното, но с други думи и се усетих. И като за финал ще ти кажа превода на Готиния аутсайдер. Аз УЧА да, представи си, УЧА! Да, аз изкарвам хубави оценки, да, аз не пуша и не пия!!!! Но пък си гледам интересите. Интересите са ми същите като на повечето хора на моята възраст. Стоя на компа, обичам да слушам музика, карам колело и т.н. и т.н. Надявам се да вникнеш поне малко в думите ми и да се усетиш преди да е късно![]()
авторе/авторке кажи ми само на 12 или на 13 годишна възраст си
Stand Your Ground
Как се определям.... най добрата естествено! не ме интересува никой и нищо
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Амин. Подкрепям напълно, но няма смисъл да се хабиш. На човек можеш да му вземеш нещо насила, но насила не можеш да му дадеш.Първоначално написано от ccdesigns
![]()
Старая се да изкарвам добри оценки за дипломата хаха![]()
Ще видим тази година как ще е.
Иначе не съм от никои..Тоест-нормална съм.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
^Toeст, спадаш към Готините Аутсайдери![]()
Едно немога да разбера. Защо и двамата се опитвате да обесните на другия кое е правилно и кое не. Тръгнали сте да посочвате на еретиците правата вяра. Хаха това е все едно да хванеш един педал на улицата и да му кажеш че това е неправилно. Който квот си иска да прави но да не дава наклон на другите. Аз също ако пушех в 8 клас щях да излезна навънка и да пуша. Който иска да учи, да учи. Който иска да работи , да работи. Който иска да се друса, да мре. Както наркоманите карат приятелите си да пробват, така и ти го караш ся да учи и да слуша. Е нема как да стане това![]()
Пиках на химна!!!
Same team.Първоначално написано от ccdesigns
![]()
А като гледам как се казва темата веднага се досещам Happiness1 от кои характерченца е.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
И аз съм такаПървоначално написано от cigarettekisses
![]()
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
ccdesigns и lovehorror наспамили сте темата. Съгласна съм повече с ccdesigns въпреки грубото държание и сега ще обясня защо. И аз като бях 8ми клас не бях най-примерната ученичка. Много меко казано. Нямаше ме с цели седмици на даскало,пушех (btw аз и сега си пуша) ,пиех и какво ли още не. Абе изобщо западнала работа отвсякъде,сега като се сетя ме е срам от съучениците ми. Обаче идва време когато ти идва акъла в главата и от 10ти клас насам (12ти съм) съм друг човек.
lovehorror ,мислиш,че якото е да не се притесняваш за оценки,да се обличаш не като зубъритеи да дъвчеш дъвка в час? Някои просто имаме по широки възгледи. И на теб може би ще ти мине.
Да не е спам: Мисля,че почти винаги тези,които са "лидерите" в училище са никои в живота после.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Лол,тия лепенета на етикети са пълна глупост.
Да,и в моя клас има хора,които учат и се стараят и е тъпо,когато по-отворко им лепне един етикет "зубър",макар всъщност дадения човек наистина да не е такъв.
Точно пък тези тъй наречени "училищни ВИП"-ове(чак ми е смешно,като го пиша) са пълните надувки и имат самочувствие без покритие.Те ли спадат към готините?Не мисля.
Други пък са по-срамежливи,но не мога веднага да кажа-задръстеняци.
Аз себе си определям като нормална,другите да ме определят както искат.
"Аутсайдерите" обикновено са доста по-интересни личности от "яките"Поне аз с такова впечатление съм останала.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
ТочноПървоначално написано от Colouring
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм