.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    anonymous708973
    Guest
    Отговарям ти и спирам да спамя, че вече имах едноседмичен БАН, макар и за друго :Д

Нямах предвид майка си и баща си, но много хитро.
    Наистина ме вълнува особено какво ще си помислят непознати за мен. От този форум имам повече от познати. Не съм по цял ден пред форума, а 2000 коментара са нищо.
    И последно - не само ти, но и други потребители решавате, че като някой "плюе" по нещо, избива комплекси или завижда. НЕ Е ТАКА. Това, че се смея на леопардовите клинчета, впити в дебели кълки, по никакъв начин не значи, че аз съм дебела или че искам да съм дебела.

Повече от фен
    Много добре знаеш, че нямах предвид леопардовите клинчета. А съвсем нормални неща, като това да носиш чанта през рамо. Така че

"Предположение, базирано на никакви факти.
    Имаме си тема и за женските недоразумение и нищо от тях не можеш да срещнеш в мен, както и в много други от момичетата."

Първо можеше да се замислиш, дали става дума за тебе. Това, че съм употребил множествено число, не значи, че говоря за абсолютно всички.. просто ми се хващаш за думите. За теб липса на брада или гривна на ръката недоразумения ли са?
    МОМЧЕ

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dunce
    Много добре знаеш, че нямах предвид леопардовите клинчета. А съвсем нормални неща, като това да носиш чанта през рамо. Така че

Имаме си тема и за женските недоразумение и нищо от тях не можеш да срещнеш в мен, както и в много други от момичетата."

Първо можеше да се замислиш, дали става дума за тебе. Това, че съм употребил множествено число, не значи, че говоря за абсолютно всички.. просто ми се хващаш за думите. За теб липса на брада или гривна на ръката недоразумения ли са?
    Тези неща които изброяваш са написани от rabbito, не от PinkPan7her. Така, че нападките ти не са отправени към правилния човек.
    Чанта през рамото не е недоразумение, но носена от мъж, трябва да бъде мъжка или поне унисекс, а не нещо в цвят "бебешко розово" . А това за гривните, мисля, че момичето имаше предвид кича, а не конкретно мъж с гривна на ръката. Като цяло тълкуваш грешно постовете в темата, въпреки, че и аз недоумявам как може липсата на брада да бъде недоразумение ?! Във всеки случай по-добре един мъж да е с гладко избръснато лице от колкото с току що набола брада с която мяза на дърт алкохолик.

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от amalita
    -дългият маникюр на кутрето
    -веждички по тънки от моите
    -странните фешън прически отстрани късо,отзад дълго

Напоследък са се навъдили странни типажи които сякаш носят тениски по тялото които всеки момент ще се разпорят ,само за да покажат колко пот са хвърлили в фитнеса.
    +1 .. и адски тесните дънки ..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Цитирай Първоначално написано от dunce

Тези неща които изброяваш са написани от rabbito, не от PinkPan7her. Така, че нападките ти не са отправени към правилния човек.
    Чанта през рамото не е недоразумение, но носена от мъж, трябва да бъде мъжка или поне унисекс, а не нещо в цвят "бебешко розово" . А това за гривните, мисля, че момичето имаше предвид кича, а не конкретно мъж с гривна на ръката. Като цяло тълкуваш грешно постовете в темата, въпреки, че и аз недоумявам как може липсата на брада да бъде недоразумение ?! Във всеки случай по-добре един мъж да е с гладко избръснато лице от колкото с току що набола брада с която мяза на дърт алкохолик.

С последното изречение хич не съм съгласна. Има мъже, на които адски много им отива леко наболата брада, а и на много момичета това им харесва и ги възбужда дори.

Разбира се,мъжете с набола брада са адски секси .

Супер фен Аватара на musS
    е , на някои им отива , на други не .. но в някои случаи е мн. секси ..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Да секси е, но не и на по-възрастен мъж, особено ако лицето му е пухкаво, състарява още повече. Вече друго си е ако брадата е оформена.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Там е работата, че се намеси като дори не цитирах нея, ами другото момиче.
    Честно казано, до сега не съм виждал момче с цвят на чанта бебешко розово, дори унисекс се среща рядко. Много преувеличавате. Пък за гривните имах предвид, че щом се плюе по ланците, значи и гривните няма да останат по назад, по логиката, че може би е "гейско". Нищо не тълкувам грешно, напротив, но вие сте субективни, защото нерядко се среща да видите някоя мъжка кифла, а след това забравяте, че не всички са такива. Абсолютно същото е като това аз да кажа, че след като съм видял 10 прекалено накичени без никакъв вкус момичета, и другите ще са такива.
    МОМЧЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си