- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Българските мъже
Отговарям ти и спирам да спамя, че вече имах едноседмичен БАН, макар и за друго :Д
Нямах предвид майка си и баща си, но много хитро.
Наистина ме вълнува особено какво ще си помислят непознати за мен. От този форум имам повече от познати. Не съм по цял ден пред форума, а 2000 коментара са нищо.
И последно - не само ти, но и други потребители решавате, че като някой "плюе" по нещо, избива комплекси или завижда. НЕ Е ТАКА. Това, че се смея на леопардовите клинчета, впити в дебели кълки, по никакъв начин не значи, че аз съм дебела или че искам да съм дебела.![]()
Много добре знаеш, че нямах предвид леопардовите клинчета. А съвсем нормални неща, като това да носиш чанта през рамо. Така че
"Предположение, базирано на никакви факти.
Имаме си тема и за женските недоразумение и нищо от тях не можеш да срещнеш в мен, както и в много други от момичетата."
Първо можеше да се замислиш, дали става дума за тебе. Това, че съм употребил множествено число, не значи, че говоря за абсолютно всички.. просто ми се хващаш за думите. За теб липса на брада или гривна на ръката недоразумения ли са?
МОМЧЕ
Тези неща които изброяваш са написани от rabbito, не от PinkPan7her. Така, че нападките ти не са отправени към правилния човек.Първоначално написано от dunce
Чанта през рамото не е недоразумение, но носена от мъж, трябва да бъде мъжка или поне унисекс, а не нещо в цвят "бебешко розово" . А това за гривните, мисля, че момичето имаше предвид кича, а не конкретно мъж с гривна на ръката. Като цяло тълкуваш грешно постовете в темата, въпреки, че и аз недоумявам как може липсата на брада да бъде недоразумение ?! Във всеки случай по-добре един мъж да е с гладко избръснато лице от колкото с току що набола брада с която мяза на дърт алкохолик.
+1 .. и адски тесните дънки ..Първоначално написано от amalita
Първоначално написано от Rebirthing
С последното изречение хич не съм съгласна. Има мъже, на които адски много им отива леко наболата брада, а и на много момичета това им харесва и ги възбужда дори.
Разбира се,мъжете с набола брада са адски секси .
![]()
Там е работата, че се намеси като дори не цитирах нея, ами другото момиче.Първоначално написано от Rebirthing
Честно казано, до сега не съм виждал момче с цвят на чанта бебешко розово, дори унисекс се среща рядко. Много преувеличавате. Пък за гривните имах предвид, че щом се плюе по ланците, значи и гривните няма да останат по назад, по логиката, че може би е "гейско". Нищо не тълкувам грешно, напротив, но вие сте субективни, защото нерядко се среща да видите някоя мъжка кифла, а след това забравяте, че не всички са такива. Абсолютно същото е като това аз да кажа, че след като съм видял 10 прекалено накичени без никакъв вкус момичета, и другите ще са такива.
МОМЧЕ