.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

СПЕШНОО .ИЗТРИТИ СНИМКИ :S

Мисля,че улучих раздела..и така
    Може ли някой да ми каже как да си възстановя снимки от цифровия апарат?
    Снимах и по грешка я изтрих гледах на друга страна и
    КАК МЕ ЯДДД,МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ
    поне да я бях прехвърлила на компютъра и после да я изтрия,оффффффф

Голям фен Аватара на naksdy
    Спокойно де, има надежда за тебе, не се ядосвай
    Теглиш O&O DiskRecovery 4.1.1334 (или друга версия, тая иначе е моята), свързваш кабела с цифровия и избираш какъв формат файлове да търси. Ама да знаеш че бая време ще рови и е възможно компютъра да ти забива, ако се опиташ да правиш нещо друго на него (ако е по-слабичък де). Така съм възстановявала снимки от телефон и цифров фотоапарат, така че успеха е гарантиран
    Женско съм! Пикая клекнала...

БЛАГОДАРЯ А НА КАКЪВ ЕЗИК е
    По късно щя я истегля,само че аз след това пак снимах ..

Ми аз само на английски съм я срещала, но може в новите версии да я има и на български. И гледай се ограничавай малко в снимането, че накрая да не изгубиш възможността да си възстановиш изтритите.

изтеглих я но,след като я интарлирах и иконата не искаше да се отвори,може ли някакъв линк за теглене да ми дадеш .офффффффффффф

Има portable версии в Zamunda

Най-голямата грешка е да се записват нови файлове след като очакваш да възстановяваш изтрити такива.

офффф не става,теглих др програми,уж безплатни а после показва,че трябва да си правя рег.и аз започнах и отдолу пише не знам си колко долара
    Може ли САЙТ ЗА НЯКАКВА безплатна програма,че ми писна

Е то не може тва в онва и душата в рая...
    Съгласна съм с Righteousness, накрая нищо няма да може да възстановиш като постоянно го ползваш тоя фотоапарат. Също така не мога да разбера какво толкова има в кракването на някоя програма. Не чете ли инструкциите, или направо се впусна юруш на маслините? Извикай някой, който поне си има най-малка представа как се инсталират програми, не само да ми цъка в скайп и фейсбук

И "лин" за безплатна програма няма. Не си ли чувала израза че безплатен обяд не съществува?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си