.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен Аватара на mey_si

Нещо за обем

От кой продукт за обем сте най-доволни...Всеки ден по телевизията ни заливат с реклами на всевъзможни продукти ,които нямат нищо общо като ефект с това ,което рекламират...Споделете вие продукти ,които реално имат ефект Защото косата ми е много права и ако аз не и придам обем ми седи като залепена за главата....Говоря за шампоани и маски или нещо такова , а не за метод за правене на обем (вафлички,топиране)

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    На мен нищо не ми действа Не виждам друго спасение освен правенето на обем с топиране и пресите .. можеш да пробваш да пръскаш в корените лак за коса, но това пак не е много полезно за косата, но все пак е маалко по- добре.

ПС : Наскоро четох някъде, че лимона действал като лак за коса.. така че ако наистина е така, това може да е решение.. Е, не помогнах много но все пак е нещо
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Голям фен Аватара на mey_si
    е не говоря за някакъв Феноменален обем...но просто косата да не е толкова зализана..

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Изсуши косата си ( като си с главата надолу) с сешоара, (има ефект) и прокарай пръсти през нея за да я разрошиш съвсем леко.
    Напръскай цялата си коса със спрей за корени ( Като този долу на AVON, в момента е 7.90лв)
    Той съдържа по-малко вода от обикновените спрейове и не сплесква косата. Ако ти се наелектризирва не използвай лак за коса за да я пригладиш, защото от него на другия ден ще ти е спрескана и ще трябва отново да се къпеш.

Супер фен Аватара на cookie_master
    И аз търся нещо такова.Ако някой знае да помага
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на strawberry88
    http://prikachi.com/images/298/3870298Q.jpg тази пудра е супер,купува се от фр. салон за 20 и няколко лв.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88
    http://prikachi.com/images/298/3870298Q.jpg тази пудра е супер,купува се от фр. салон за 20 и няколко лв.
    а за какво точно се използва

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от millmii
    На мен нищо не ми действа Не виждам друго спасение освен правенето на обем с топиране и пресите .. можеш да пробваш да пръскаш в корените лак за коса, но това пак не е много полезно за косата, но все пак е маалко по- добре.

ПС : Наскоро четох някъде, че лимона действал като лак за коса.. така че ако наистина е така, това може да е решение.. Е, не помогнах много но все пак е нещо
    аз си провя плитки .. ии ги държа около 3 часа .. мокря си косата , отделям си най-горните кичури , че да не се виждат плитките .. и се сплитам на 2 плитки отстрани .. после ако обема е станал прекалено голям изправям някои кичури с пресата .. иначе преди си го правех със сешоар .. като си мокрех косата отстрани , навеждах се и си я суших така ..

за обем!!!

Град
    Sofia
    за обем!!!
    ухх .. сега виждам,че не съм се изразила правилно Идеята ми беше как така някаква пудра ще ти направи по - обемна косата.. какво всъщност върши тя

за обем!!!
    ухх .. сега виждам,че не съм се изразила правилно Идеята ми беше как така някаква пудра ще ти направи по - обемна косата.. какво всъщност върши тя
    Ами поръсва се в корените и с пръсти се оформя косата и застава така аз съм гледала във фризиорския салон как правят и други хора с нея и действа.

аз съм много доволна от продуктите за обем на нивея, но по принцип косата ми е гъста и дълга. понякога я сплитам, връзвам или слагам меки ролки. избягвам да използвам каквато и да е маша - все пак много изсушава и уврежда

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Тупирай леко, вафлички, пяна за коса.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Тупирай леко, вафлички, пяна за коса.
    Пропусна да прочетеш
    Цитирай Първоначално написано от mey_si
    Говоря за шампоани и маски или нещо такова , а не за метод за правене на обем (вафлички,топиране)
    Иначе аз съм доволна от спрея на Нивеа.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    някой знае ли нещо за пудрата за обем на лореал мисля ,че беше марката в 1 зелена опаковка
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си