- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Kакво смятате за вегетарианството?
Ми какво мислите за вегетарианците и веганите? Според вас здравословно ли и може ли да се докараш някой здравословен проблем? Аз лично съм веган, но майка ми ме кара да ям вече млечни продукти.... но не знам защо толкова се притеснява....![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Според мен е хубаво това. Аз преди не ядях никакво месо, освен риба. Рядко млечни продукти, но покрай приятеля ми започнах да ям месо, но чисто месо не колбасиМисля, че е хубаво да си вегетарианец, но може да си ядеш и млечни продукти
![]()
И аз не виждам нещо лошо. Аз самата месо почти не ям, но не се определям като вегетарианка.Мразя иначе каквито и да е колбаси,свински,агнешко,те ешко ненавиждам, пилешкото не ми е вкусно, даже и рибата от известно време. За сметка на това обожавам зеленчуци и плодове. Мога да живея на това само.
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Лактоово вегетарианка съм - ям млечни продукти + яйца (въпреки, че тях почти съм ги изключила от менюто си). Чувствам се чудесно и не съм имала никакви здравословни проблеми, дори напротив.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Не виждам смисъл,защо се лишават от нещо хубаво.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не съм, но ми се иска да стана.Не ям някои определени видове месо... Яйца обичам.
![]()
Подкрепям ги. Мисля, че е страхотно решение, макар и много обвързващо за живота им. Вярно е, че месото може напълно да бъде заменено.
Мисля за глупаво решение да си веган.
Аз самата не съм вегетарианка, просто защото обожавам месо.
Много тъпо ми звучи 'станах вегетарианец/веган'Или си,или не си,ама да станеш... Иначе според мен те не се отказват от нищи хубаво, те просто...за да не го ядат,значи не им харесва.
Everything changes, but beauty remains ...
Защото не смятам, че е добре да се отказваш от млечните продукти и рибата.Първоначално написано от Rebirthing
+1Първоначално написано от PinkPan7her
alalallala
За мен лично е тъпо.
Иначе не ме бърка това, че някой е решил да яде или да не яде еди какво си. Всеки си решава сам, дразни ме, когато се опитват да ме убеждават, че било по-здравословно и бла бла.
Интересно ми е, веганите какво изобщо консумират? Щом изключват всичко от животински произход?
Това изрязва дори парченце млечен шоколад от списъка им с храни...
Das Feuer liebt mich
Това е вярноПървоначално написано от BlackMeow
Аз ям почти само пилешко, в редки случай телешко и много, ама в много редки свинско... Нооо си ям яйца, сирене, кашакавал и тн. А и риба
Не мисля, че има смисъл да се лишавам от това
Иначе подкрепям вегетарианците, тъй като месото не е кой знае каква загуба
Мога си и без него, ама без другите неща не
![]()
Ям месо, но да речем 2 пъти на седмица и то само бяло пилешко. От рибата не мога посмъртно да се откажа, обожавам. Не се ограничавам от млечни продукти и яйца.
Иначе всеки избира сам за себе си. Няма нищо лошо в това да си веган, стига да знаеш какви хранителни вещества ти трябват, за да заместиш месото.
какво да мисля..хора с проблем койтоо не се лекува![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Ами аз съм вегетарианка и нямам никакви здравословни проблеми... Естествено само месо не консумирам иначе ям млечни продукти...![]()
Мисля, че е вредно. Може човек да се сложи на диета, на пост и това би имало положителен резултат, но до един момент. След това започва системно да лишава организма си от вещества, които са му необходими.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Аз лично почти не ям месо, не ми харесва особено, но майка ми ме кара от време на време да ям, защото все пак сега раста и не е добре да се лишавам от някои продукти. Като цяло много се радвам на вегетарианците, но ако са 16-17+Както казах, когато растеш просто е добре да си набавяш необходимите вещества. Цлед време може и аз да стана вегетарианка
Веганите, обаче са ми много странни. Направо им се възхищавам, защото аз лично никога не бих могла да се откажа от млечните продукти
![]()
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
Аз съм веган и много се радвам, че се отказах от животинските продуктиПървоначално го направих, за да отслабна, но сега изобщо не се изкушавам да си хапна нещо "забранено". Вегетарианството и веганството не са диети, а начин на живот и ако не си узрял достатъчно само ще се мъчиш.
Но най-много ме дразнят хората, които говорят против веганството, а не са постили поне веднъж в живота си, за да видят колко по-добре се чувстваш.
И да не говорим колко разнообразни и вкусни рецепти има, само трябва да се поровиш и да ти се занимава.
Уважавам избора им.
Лично аз мога и без месо,но ям.
Риба обичам и мисля че е здравословна. Не бих се отказала от нея. Ям рядко,ама все пак обичам.
Ама без млечни продукти не мога. Обичам и мляко, и сирене,не мога без млечни продукти.
И аз съм вегетарианец, даже тренирам bodybuilding, не съм веган, хапвам мляко и яйца ;д месо ям много рядко, само ако съм на празник и ме карат насила, иначе от малък не ми е вкусно и не ям.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Сигурен съм, че съм 2 пъти повече мъж от тебеПървоначално написано от koshtramba
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek